3.3.10

Άντε πάλι! Πρώτες μούρες οι κυρίες του Δήμου Κομοτηνής και το ταξιδάκι αναψυχής τους

Τις κάναμε διάσημες. Όλη η Ελλάδα, αλλά και η τοπική κοινωνία της Κομοτηνής ασχολείται με το ταξίδι που «προσέφερε απλόχερα» ο δήμαρχος της πόλης μας Δημήτρης Κοτσάκης, στις συγκεκριμένες εργαζόμενες του Δήμου. Η εφημερίδα των Αθηνών «Ελεύθερη Ώρα», αφιερώνει το σημερινό της πρωτοσέλιδο, στα τσιφτετέλια των κυριών στο Κούμ Καπί … εις υγείαν των κορόιδων! Κλικ στις φωτογραφίες…

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/3/10 00:14

    Τα έξοδα της γλαμουριας των stage μπουμπουκες να τα χρεωθει ο τζαμπα μαγκας ο Κοτσάκης. Ο αφιλότιμος χρεωνει 2 εκ. ευρώ της ΔΕΥΑΚ στους αθιγγανους του Ηφαίστου. Με 2 εκ. ευρώ αγοράζω ολον τον Ηφαιστο, τις παραγκες τα τσαμασιρια τα γατια τη φτωχεια και τους ανθρωπους.
    Τα λεφτα του δήμου τα τρωνε οι μπουμπουκες και οι μπουμποκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/3/10 13:15

    Η μανταμ Σουσού και οι stagers μπομπούκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/3/10 19:47

    ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ... ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΣΟΚΟΙ.


    Με "πλάτες" του Πεταλωτή μουσουλμάνα υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ τοποθετείται χωρίς πτυχίο στη θέση του διοικητή του Νοσοκομείου Κομοτηνής

    * Δεν έχει κάνει ούτε αίτηση για τη θέση!!!
    * Άλλο ένα αποτέλεσμα της αξιοκρατίας του opengov!!!
    * Απ’ ότι φαίνεται ούτε μέσα στο ίδιο το ΠΑΣΟΚ σέβονται την ανοικτή διακυβέρνηση που ευαγγελίστηκε πρώτος απ’ όλους ο πρόεδρος του κόμματος και πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου...

    Στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής την επόμενη εβδομάδα θα διοριστεί στην θέση του διοικητή, η αντινομάρχης Ροδόπης και υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σιμπέλ Μουσταφάογλου. Η «επιλογή» αυτή, την οποία σιγοντάρει και ο Κομοτηναίος κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, είναι εκτός πνεύματος opengov, καθότι η συγκεκριμένη κυρία δεν έχει κάνει αίτηση για την συγκεκριμένη θέση!

    Οι κακές γλώσσες στην Κομοτηνή, λένε, ότι η επιλογή της θα εκθέσει ανεπανόρθωτα το τοπικό ΠΑΣΟΚ, καθώς ούτε πτυχίο έχει αλλά ούτε και επαγγέλλεται αυτόν τον καιρό τίποτα. Η ίδια φοβάται ότι μετά τις εκλογές της αυτοδιοίκησης στο τέλος του έτους, θα είναι άνεργη, μιας και οι νομαρχίες δεν θα υφίστανται πια!

    Αν δει κανείς το βιογραφικό της, η συγκεκριμένη κυρία εμφανίζεται ότι σπούδασε στο Τμήμα Γερμανικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου της Άγκυρας, ενώ παράλληλα έχει παρακολουθήσει με υποτροφία του Πανεπιστημίου Μονάχου, δύο κύκλους μετεκπαιδευτικών μαθημάτων στην Γερμανία. Δυστυχώς για το ΠΑΣΟΚ τίποτα απ’ αυτά δεν ισχύει και οι άνθρωποι οι οποίοι την έχουν περιβάλει στους κύκλους τους, έχουν πέσει θύματα αυτής της κακόγουστης πλεκτάνης!

    Αν κανείς ανατρέξει στις τοπικές τουρκόφωνες εφημερίδες της Κομοτηνής, την περίοδο των εκλογών του 2007, θα διαπιστώσει ότι η Σιμπέλ Μουσταφάογλου στήριζε τις επιλογές της ΝΔ και του Τουρκικού Προξενείου, καθώς σε συνέντευξη της την εποχή εκείνη έλεγε:

    «Και πιστεύω πως αν αξιοποιήσουμε καλά αυτή την ευκαιρία, θα έχουμε πιο δυναμική εκπροσώπηση στο ελληνικό κοινοβούλιο με τους δύο μειονοτικούς βουλευτές. Στην περιοχή μας υπάρχουν τέσσερις αξιόλογοι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν από τα δύο μεγάλα κόμματα. Μεταξύ αυτών των υποψηφίων, δύο ονόματα είναι αυτά που μπορούμε να βγάλουμε πιο εύκολα, σε αυτά πρέπει να κατευθυνθούμε. Πρέπει να έχουμε υπόψη και τον κίνδυνο ώστε να μην μπορέσουμε να βγάλουμε κανένα βουλευτή διαμελίζοντας τις ψήφους μας ανάμεσα σε αυτούς τους τέσσερις δυνατούς υποψηφίους και πρέπει να ψάξουμε για τη μέθοδο της εύκολης εκλογής δύο βουλευτών οι οποίοι είναι ο Αχμέτ Χατζηοσμάν και ο Ιλχάν Αχμέτ. Για αυτό το λόγω, ενεργώντας πολύ προσεκτικά, πρέπει να κάνουμε πολύ προσεκτική κατανομή των ψήφων μας»…

    Να την χαιρόσαστε κύριοι του ΠΑΣΟΚ!

    ΠΗΓΗ: diaforetikimatia.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/3/10 00:35

    Re lamogio vrwmodeksie ..... ti thesi sto nosokomeio komotinis sou efteksai ..... to oti i Ellada einai SKATA giati o xontos gia 5 xronia kai vale eksine to mounaki tou .... edw de leme kouventa....... skato malakes...... axrostoi eiste oloi oi deksioi .... lamogia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κομοτηναιος5/3/10 10:36

    «Birlik-te yasama» istemek: αλησμονησιά στην ειρήνη, τι έχουμε να δούμε ακόμη, ανακατεύεται η τράπουλα, ο άσσος καρό δεν τους βγαίνει, σε περιόδους πρόσκαιρης κρίσης βγαίνουν από το καβούκι τους, προκαλούν ασύστολα, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, επαναλαμβάνεται ο κύκλος της εξαλλοσύνης ακολουθώντας τα ίδια ίχνη. Ψυχραιμία. «Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού». Οι συντεταγμένες πολιτείες δεν εκβιάζονται και ούτε απειλούνται.
    Η πριφρόνησή μου το τίμημά τους.
    butala e butala, mister Birlik.
    Κομοτηναίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/3/10 21:44

    πρασινοφρουρε αυριανιστη λαμογιο του τσοβολα δωστα ολα μου αρεσει που τα βολεμενα κομματοσκυλα αλληλογιαουρτιαζονται για τα κεκτημενα δανεικα της 20ετιας καθεστωτος πασοκ.

    ο ηλιθιος καραμανλης σωστα δεν εκανε τιποτα για να πει στο λαο οτι πληρωνει 80% για τοκους κλεψιες και βολεματα παρακρατικων βολεμενων πρασινοειδων.

    πηρε ο απαταιωνας ανδρεας κρατος και παρεδωσε μπανανια των κολοσπιτων εκαλης. ουστ ρε

    μου αρεσει που γιαουρτωνεστε αλλα βεγγο χι χι χι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/3/10 07:54

    ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΕΣ ΨΕΥΤΟΣΟΣΙΑ ΛΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΕΙΔΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΠΙΟ ΣΤΥΓΝΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ... 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΗΛΟΦΑΓΩΜΑ ΣΑΣ.

    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΠΑΣΧΑ ΝΗΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΩ ΜΕ ΑΡΝΙΑ.

    ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΨΗΣΩ ΔΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.