14.2.10

Και ο Στυλιανίδης στην ατζέντα Χριστοφοράκου! Παρέλαση γαλάζιων υπουργών … στη Siemens

Κορυφαίοι γαλάζιοι υπουργοί την περίοδο διακυβέρνησης της ΝΔ φιγουράρουν σχεδόν σε καθημερινή βάση στην ατζέντα του πρώην ισχυρού άνδρα της Siemens Ελλάδος Μιχάλη Χριστοφοράκου. Η παρέλαση των πολιτικών προσώπων διαπιστώνεται με την ανάγνωση του ημερολογίου που κρατούσε για λογαριασμό του άλλοτε διευθύνοντος συμβούλου του γερμανικού κολοσσού η έμπιστη γραμματέας του Αικατερίνη Τσακάλου, το οποίο αποτελεί μέρος της ογκωδέστατης δικογραφίας για την υπόθεση των μαύρων ταμείων της Siemens, η οποία αριθμεί περίπου 90.000 σελίδες.
Οι πρώην υπουργοί που αναγράφονται τακτικότερα στις σελίδες του επίμαχου ημερολογίου το διάστημα 2005 – 2007, επί των ημερών της ΝΔ – κατά τις χειρόγραφες σημειώσεις της γραμματέως του Χριστοφοράκου, είναι οι Γιώργος Βουλγαράκης, Γιώργος Αλογοσκούφης, Ντόρα Μπακογιάννη και Μιχάλης Λιάπης.
Επιπλέον, υπάρχουν ονομαστικές αναφορές και σε άλλους υπουργούς όπως οι Γιάννης Παπαθανασίου, Ευριπίδης Στυλιανίδης και Αθανάσιος Νάκος, ενώ κατ’ επανάληψιν αναφέρονται ο βουλευτής Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Γιάννης Αγγέλου, τότε υπ’ αριθμόν δύο στο Μέγαρο Μαξίμου.
Διαβάστε το ρεπορτάζ της Μίνας Μουστάκα, στην εφημερίδα Νέα...

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος15/2/10 15:55

    μπαραζ 50 δις απο ΣΗΜΗΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ,,ΚΛΑΨΤΕ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΚΡΥΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ.

    Η ΖΗΜΕΝΣ ΜΕ ΤΣΟΥΚΑΤΟ ΤΗΣ ΝΔ ΗΤΑΝ;, ΤΡΕΛΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.