23.2.10

Η Dream Team του Δήμου Κομοτηνής


Έχουμε και λέμε! Από αριστερά ο Άγγελος Λάσκαρης, επικοινωνιολόγος του δημάρχου Κομοτηνής (ουσιαστικά αυτός είναι δήμαρχος)! Στην μέση ο αντιδήμαρχος Κώστας Ναλμπάντης, ο οποίος είναι παράλληλα και πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ροδόπης! Στα δεξιά, ο guru της πολιτικής, ο τιτανοτεράστιος δήμαρχος της πόλης μας Δημήτρης Κοτσάκης!...

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/2/10 19:29

    Έλληνα πολίτη, σου είπαν:


    - "λεφτά υπάρχουν" και "δεν υπάρχει σάλιο",
    - ότι δεν έχει πετρέλαιο το Καστελόριζο,
    - ότι το Αιγαίο είναι διαπραγματεύσιμο,
    - ότι δεν θα ανέβει ο ΦΠΑ και ότι θα ανέβει ο ΦΠΑ
    - ότι δεν θα κοπεί ο 140ς μισθός και ότι μπορεί και να κοπεί ο 14ος μισθός
    - ότι θα πληρώσουν οι έχοντες τους φόρους και αυξάνουν τους έμμεσους φόρους για να πληρώσεις εσύ
    - ότι θα κάνουν εξεταστική για την διαφάνεια και η αδιαφάνεια υπήρξε ΜΟΝΟ από το 2004, ενώ το c4i ήταν το 2002, τα μεγάλα συμβόλαια ΟΤΕ και Siemens υπεγράφησαν πριν το 2000, άρα πάλι ψέμματα ...


    τι προτίθεσαι να κάνεις?
    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/2/10 19:38

    Το 1980 το χρέος της Ελλάδας αντιστοιχούσε στο 22,9% του ΑΕΠ, ενώ πέντε χρόνια αργότερα το 1985 είχε κιόλας διπλασιαστεί και είχε φθάσει το 47,8% του ΑΕΠ. Tο 1990 είχε φθάσει στο 79,6% του ΑΕΠ και η πορεία του ήταν ανοδική, καθώς σταδιακά η χώρα εισέρχονταν σε μια νέα περίοδο. Εκείνης της ανακάλυψης των γκρίζων πτυχών του ευρύτερου δημόσιου τομέα, που ήταν παντού φορτωμένος με χρέη, τα οποία όμως δεν φαίνονταν.

    Ηταν πάλι τότε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με υπουργό Οικονομικών τον κ. Γ. Παλαιοκρασσά που άρχισε να εντάσσει στο κανονικό χρέος, όλα τα κρυφά χρέη και να εκδίδει τα δάνεια οικονομικής εξυγίανσης. Αποτέλεσμα εκείνης της πολιτικής ανάληψης των κρυφών χρεών ήταν η αύξηση του δημοσίου χρέους, για την οποία δεν ευθύνονταν η τότε κυβέρνηση. Η Ελλάδα είχε αρχίσει να κινείται προς την Ε.Ε. και η ανάληψη των χρεών ήταν μέρος του παιχνιδιού. Η τότε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κατηγορήθηκε για τη διόγκωση του χρέους στο διάστημα 1990-1993, που προκλήθηκε εξαιτίας της ανάληψης των κρυφών χρεών τα οποία είχε δημιουργήσει η δεκαετία του 1980.

    Αποτέλεσμα ήταν το δημόσιο χρέος στα μέσα της δεκαετίας του 1990 να έχει αγγίξει το 108,7% και στο τέλος της ίδιας δεκαετίας το 114%.

    Σήμερα είναι γνωστό ότι το χρέος ήταν αποτέλεσμα των πολιτικών που επιλέχθηκαν και εφαρμόστηκαν στην δεκαετία του 1980. Πολιτικές επεκτατικές που κατά πολλούς, ήταν ανάγκη να γίνουν, καθώς αφορούσαν ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, μόνιμο έως τότε θαμώνα της σκοτεινής πλευράς του φεγγαριού.

    Το σχέδιο εκείνο είχε αρχικά και έναν στόχο. Να δημιουργήσει εγχώρια παραγωγική βάση, ισχυρή και ανταγωνιστική. Τελικά εκείνο δεν κατέστη εφικτό, παρά τον πακτωλό πόρων που διοχετεύθηκαν. Επιτεύχθηκε όμως κάτι άλλο. Η πολιτική ηγεμονία επί σειρά ετών του ΠΑΣΟΚ στην ελληνική κοινωνία. Η τελευταία άρχισε να συνηθίζει στα «χάδια» του κράτους που σταδιακά έγιναν αυτοσκοπός, με μοναδικό στόχο πλέον την εξαγορά ψήφων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/2/10 21:24

    Τον πρωθυπουργό που προεκλογικά έλεγε:
    ότι δεν χρειάζονται άλλα εισπρακτικά μέτρα,
    ότι τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα,
    ότι δεν θα μειωθούν τα όρια συνταξιοδότησης,
    ότι δεν θα αυξήσει τις εισφορές,
    ότι δεν θα βάλει φόρους στα καύσιμα,
    ότι θα βελτιώσει τους όρους της απόσυρσης,
    ότι δεν θα αυξήσει το ΦΠΑ,
    ότι δεν θα παγώσει τους μισθούς,
    ότι θα τα πάρει από τους πλούσιους και θα τα δώσει στους φτωχούς,
    ότι έχουμε 31 δισ. ανείσπρακτους φόρους,
    ότι θα φέρει την αξιοκρατία,
    ότι θα χαρίσει τα τραπεζικά δάνεια των φτωχών,
    ότι δεν θα απολύσει συμβασιούχους
    και ότι θα μειώσει την ανεργία
    αυτόν τον πρωθυπουργό
    ΕΓΩ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΩ ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ, ΨΕΥΤΗ, ΥΠΟΚΡΙΤΗ, ΕΜΠΟΡΟ ΕΛΠΙΔΩΝ, ΟΡΓΑΝΟ ΜΕΓΑΛΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΗ, ΦΑΦΛΑΤΑ, ΑΝΕΥΘΥΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.
    Ο χειρότερος πολιτικάντης, που είχαμε ποτέ.
    Όποιος διαφωνεί και είναι περήφανος για τον πρωθυπουργό μας, να τον χαίρεται και περαστικά.
    Ο υπόλοιπος λαός όμως δεν ξεχνά γι΄αυτό και θα αντιδράσει μέχρις εσχάτων.
    Θα αντιδράσουμε μέχρι να σταματήσει να ξεζουμίζει τον απλό λαό αυτός ο κύριος και όσοι κρύβονται πίσω του.
    Δεν πάει άλλο!
    Ας έλθει όποιος άλλος νάναι αλλά τούτος εδώ πρέπει να φύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/2/10 00:33

    η φωτογραφια προφανως ειναι τραβηγμενη μπροστα στο ενα και μοναδικο εργο που κανει ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ στη πολη μας...κλεινει το ρευμα μπροστα στο ηρωο,ευγε ΔΗΜΑΡΧΕ αυτο χρειαζοταν η πολη για να ανασανει...το επομενο σιγουρα θα ειναι κανενα ξηλωμα πεζοδρομειου να παρει και κανεις φιλος εργολαβος ενα μεροκαματο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/2/10 05:42

    αφού σε "πίνει" η piazza ρε "τούτε" τι την πίνεις. αφού χαλιέσαι τι γυρεύεις εδώ; χαραμοφάης είσαι ή συνταξιούχος κι έχεις τόσο χρόνο να αμολάς αράδες; παρ' τα μούτρα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/2/10 20:32

    Και πίσω απ το τιτανοτεράστιο ποιά είναι βρε; Η Α Υ Τ Ο Κ Ρ Α Τ Ε Ι Ρ Α!!! Η "Λύνω και δένω και λογαριασμό δε δίνω". Αν ο Λάσκαρης είναι ο Δήμαρχος αυτή είναι η επί τω Δημάρχω. Καϋμένη Κομοτηνή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος24/2/10 22:21

    ποναει κολος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/2/10 22:57

    Νομιμοποίηση και θεσμοθέτηση του εποικισμού της Ελλάδας από τις στοιβαγμένες στρατιές της αλλοδαπής εισβολής.
    Θεσμοθετούν την κατοχή της χώρας από τις «ταξιαρχίες των κρατουμένων» αλλοδαπών που έχουν εισάγει.
    Αυτές οι συνειδητά (από το διεθνές κεφάλαιο) εισαγόμενες «ταξιαρχίες» των αλλοδαπών «δούλων» αποτελούν το στρατηγικό «όπλο» της Νέας Τάξης για την ολοκληρωτική εξόντωση της ελληνικής κοινωνίας.
    Οι κυβερνητικοί «εκτελεστές» των διεθνών και εγχώριων ιμπεριαλιστικών «εντολών» θεσμοθετούν, με το νόμο περί ιθαγένειας, αυτό το στρατηγικό «όπλο» της ολοκληρωτικής ισοπέδωσης της ελληνικής κοινωνίας…
    Η εξέγερση του ελληνικού λαού είναι η μόνη διέξοδος. Μόνο ο ελληνικός λαός μπορεί να ακυρώσει αυτόν τον όλεθρο και κανένας εκλογικός πληρεξούσιος και πολιτικός απατεώνας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Που να τον λέγανε και Κωστάκη. Γιατί, με εξαίρεση το Σημίτη, οι Κωστάκηδες της πολιτικής στην Ελλάδα ήταν εντός του φάσματος "τραγικό-κωμικοτραγικό-κωμικό"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος25/2/10 06:17

    Από τον Σπύρο Χατζάρα

    Συριζοπράσινη Χούντα.
    4 Διμοιρίες των ΜΑΤ περικύκλωσαν στον Άγιο Παντελεήμονα 50 κατοίκους, για να εμποδίσουν την μετακίνηση τους στην Πλ. Αμερικής
    Γίνονται προσαγωγές στην ΓΑΔΑ.
    Η αστυνομία του Χρυσοχοίδη συνεργάζεται με το παρακράτος. Όπως το 1963.
    Το τρίκυκλο έγινε πράσινο.
    Μήτσου- Μήτσου είσαι εδώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.