10.2.10

Από 30 άτομα οι πορείες της ΑΔΕΔΥ και του ΠΑΜΕ στην Κομοτηνή

Το συνδικαλιστικό κίνημα στη Ροδόπη … νοσεί! Ο λίγος κόσμος, τα πρόσωπα που πλέον δεν πείθουν, οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες που αποδεικνύονται λίγες, φαίνεται ότι έχουν κουράσει τους εργαζομένους, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια δεν συμμετέχουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις στην Ροδόπη.
Και φέτος δύο ξεχωριστές συγκεντρώσεις, μία για την ΑΔΕΔΥ και μία για το ΠΑΜΕ, με τις εντυπώσεις πάντως να τις κερδίζουν οι συνδικαλιστές του ΚΚΕ, που από νωρίς το πρωί ξεκίνησαν με συμβολική κατάληψη στο κτίριο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, φωνάζοντας συνθήματα και μοιράζοντας φυλλάδια.
Κατάληψη ΠΑΜΕ στο κτίριο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ
Φέτος για πρώτη φορά εμφανίστηκαν και αρκετοί από τους συνδικαλιστές οι οποίοι ανήκουν στο χώρο της ΝΔ στο δημόσιο τομέα! Τώρα τι ήρθαν να κάνουν οι συγκεκριμένοι που τα τελευταία 5,5 χρόνια στήριζαν απίστευτες πολιτικές δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε. Πάντως οι εν λόγω συνδικαλιστές, ουσιαστικά δεν απήργησαν, καθώς αμέσως μετά τους χαιρετισμούς στην συγκέντρωση εμφανίστηκαν ξανά στους χώρους εργασίας του. Χαζοί είναι να χάσουν το μεροκάματο. Και τι μεροκάματο…
  • Δείτε φωτογραφίες από την συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, εδώ…

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/2/10 09:49

    Το συνδικαλιστικό κίνημα στη Ροδόπη……ΔΕΝ νοσεί. Εκπροσωπήθηκε επάξια από τον υπερνομάρχη κ. Μηνόπουλο και τον νομάρχη κ. Γιαννακίδη. Η χθεσινή τους δυναμική παρουσία στο εργατικό κέντρο, ήταν μια χειρονομία αλληλεγγύης προς τους απεργούς υπαλλήλους για να μην χάσουν το ημερομίσθιό τους , που όπως είναι σήμερα τα πράγματα όλοι το έχουμε ανάγκη.
    Άρα η συμμετοχή στην απεργία ήταν 100%.
    Ή πράγματι απέργησαν διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές που έγιναν στους μισθούς τους.
    Εκτός κι’ αν κατά το τι Λωζάνη τι Κοζάνη, νόμισαν ότι εχθές ήταν η 1η Μαΐου και γιορταζόταν η Εργατική Πρωτομαγιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/2/10 20:24

    Το Συνδικαλιστικό κίνημα νοσεί γιατί απαξιώνεται από τους ίδιους τους γραφικούς ΣΥΝΔΙΚΑΛΕΣ (Ιωαννίδης-Τσουκαλάς) που θεωρούν σπίτι τους το παράρτημα της ΑΔΕΔΥ στην Θράκη.Πρόεδρος!!!!!!του παραμάγαζου ο Τσουκαλάς Γραμματέας ο Ιωαννίδης.Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι.
    Θα πρέπει να μας προβληματίσει το "από 30 άτομα οι πορείες".
    Τριάντα με τον Νομάρχη και τον Υπερνομάρχη!!!!
    Καλά ο Νομάρχης δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον.
    Απορώ πως παρασύρει στην αφασία αυτή και τον Υπερνομάρχη.
    Αυτό το καπέλωμα ποιός θα το πάρει?
    Φωτογραφίες και αγκαλιές με το συνεταιράκι του, μεγαλοσυνδικαλιστή πρόεδρο του ΤΕΕ στην μεγάλη ΑΠΕΡΓΙΑ.
    Στο ΠΑΣΟΚ ακόμη δεν έχουν μάθει ότι το κόμμα δεν είναι κυβέρνηση?
    Θα τους μαζέψει κανείς όλους αυτούς ή θα πρέπει να φωνάξουμε τον μπόγια να τους μαζέψει όλους.
    Η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ θα πάρει θέση ή θα στηρίξειτις Συνδικάλες να φτάσουν τους απεργούς σε μονοψήφιο νούμερο.Ρεζιλίκια!!!!
    Ο πρόεδρος!!!! του παραρτήματος της ΑΔΕΔΥ επικαλούμενος τον μέγα τίτλο του μπορεί να απουσιαζει σε καθημερινή βάση σχεδόν από την
    δουλειά του? Ρωτάμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.