8.2.10

Μεθοδεύεται η αθώωση των Βατοπεδινών και της δικαστού Μαρίας Ψάλτη. Στις 18 Φεβρουαρίου η εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο Θράκης

Δυστυχώς αυτό που πάει να γίνει στο Εφετείο Θράκης στις 18 Φεβρουαρίου δεν έχει προηγούμενο. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει η PIAZZA del POPOLO, αλλά και μετά από ενημέρωση από κυβερνητικές πηγές, μεθοδεύεται η αθώωση της δικαστού Μαρίας Ψάλτη και των Βατοπεδινών Εφραίμ και Αρσένιου!!!
Στους προαναφερόμενους είχε επιβληθεί στις 9 Οκτωβρίου ποινή φυλάκισης 15 μηνών με τριετή αναστολή από το Τριμελές Εφετείου Κομοτηνής για την καθυστέρηση της έκδοσης της απόφασης σχετικά με τις διεκδικήσεις της Μονής σε βάρος του Δημοσίου σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της λίμνης Βιστωνίδας και για την κυριότητα της παραλίμνιας έκτασης των 27.000 στρεμμάτων, τελώντας το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος. Οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι ως προς την δικαστή εφέτη Μαρία Ψάλτη με την μη έκδοση απόφασης στην αγωγή της Μονής και της παραβίασης δικαστικού απορρήτου, ενώ για ηθική αυτουργία στις πράξεις αυτές καταδικάστηκαν οι μοναχοί.
Μετά την απόφαση του δικαστηρίου, οι συνήγοροι υπεράσπισης κατέθεσαν έφεση, η οποία θα εκδικαστεί στις 18 Φεβρουαρίου στην Κομοτηνή, όπου και μεθοδεύεται η αθώωση των τριών!!! Στόχος αυτών που μεθοδεύουν από τώρα την απόφαση των δικαστών είναι η δικαστές και οι μοναχοί να αθωωθούν πριν ξεκινήσει η εξεταστική επιτροπή της Βουλής για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου!
Μέσα σ’ όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και το πρώτο θέμα της τοπικής εφημερίδας «ο Χρόνος» (που είναι στην γραμμή των Βατοπεδινών) την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, όπου μέσα από το ρεπορτάζ της εφημερίδας προαναγγέλλετε η νέα τακτική που θ’ ακολουθήσει ο Εφραίμ και το περιβάλλον του, με αγωγές και μηνύσεις εναντίον όσων ΜΜΕ έχουν αναφερθεί σ’ αυτόν. Μάλιστα στο ρεπορτάζ διαβάζουμε ότι ήδη έχει συγκεντρωθεί ογκωδέστατο υλικό που καταλαμβάνει 120 giga, που πρακτικά σημαίνει 185 γεμάτα cd! Το υλικό αυτό ανατέθηκε σε εταιρία 20 ατόμων για να απομαγνητοφωνηθεί και να περάσει από …κόσκινο. (Κλικ στην φωτογραφία)


Διαβάστε σχετικά:
15 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για τους Βατοπεδινούς και την Μαρία Ψάλτη

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/2/10 21:00

    Η ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΚΑΙ Η ΕΟΚΑ: Να ποιοι είναι ΕΛΛΗΝΕΣ κ. Παπανδρέου.

    Ο χαρακτηρισμός της χώρας μας ως «Ψωροκώσταινα» κατάντησε από τους ανιστόρητους να είναι απαξιωτικός και να περιγράφει ένα φτωχό τρισάθλιο και μίζερο κράτος.

    Όμως…

    Ελλάς... μερικά χρόνια μετα το 1821

    Τα πρώτα χρόνια μετά την Επανάσταση του ‘21, όταν η Ελλάς ήταν ανεξάρτητο κράτος η Κυβέρνηση του Ιωάννη Καποδίστρια έκανε δημόσιο έρανο για να συγκεντρωθούν χρήματα προς ενίσχυση του στόλου. Στήθηκαν κουτιά σε δημόσιους χώρους ώστε ο κάθε πολίτης να καταθέσει τον οβολό του. Την ίδια περίοδο ζούσε στο Ναύπλιο, την τότε πρωτεύουσα της Ελλάδας, μια γριά ζητιάνα, πάμφτωχη, ρακένδυτη, άρρωστη και τρισάθλια, η Ψωροκώσταινα. Ε λοιπόν αυτή δύσμοιρη ύπαρξη πλησίασε το κουτί του εράνου και εν μέσω συγκίνησης των παρόντων επιτρόπων έριξε μέσα κάποιο ευτελές (σίγουρα) νόμισμα ως την δική της έστω απειροελάχιστη συνεισφορά στην εθνική υπόθεση του στόλου. Από εκεί βγήκε η πικρόχολη έκφραση ότι η Ελλάδα είναι πιο φτωχή και από την Ψωροκώσταινα, αφού μέχρι και η αυτή η γριά ζητιάνα της δίνει χρήματα.

    Κύπρος 1955

    Ο αγώνας των Κυπρίων για την αποτίναξη του Αγγλικού ζυγού και ένωση της μεγαλονήσου με την μητέρα Ελλάδα ξεκινά. Ο κυβερνήτης του νησιού Χάρντινγκ (και τα παπαγαλάκια του) απευθυνόμενος στον Κυπριακό λαό μεταξύ των άλλων επικαλείτο την οικονομική ακμή της Βρετανικής αυτοκρατορίας σε αντίθεση με την οικονομική δυσπραγία της Ελλάδας. Η Κύπρος θα ευημερούσε όσο ήταν τμήμα της αυτοκρατορίας. Η Ελλάδα μόλις είχε βγει κατεστραμμένη και διαλυμένη από την περιπέτεια του Β παγκοσμίου πολέμου και του εμφυλίου. Οι υπερήφανοι Κύπριοι, αυτοί που αργότερα ανέβαιναν στην αγχόνη ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο, έγραφαν στους τοίχους των δρόμων ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΩΜΕΝ ΚΑΙ ΤΡΩΓΩΜΕΝ ΠΕΤΡΕΣ.

    (αυτό το καθίκι του κερατά ο Χάρντινγκ, έγινε σερ και δεν τιμωρήθηκε ποτέ για τα εγκλήματά του. Φαίνεται πως η δικαιοσύνη των ισχυρών έφτασε μόνο μέχρι την Νυρεμβέργη αλλά και εκεί αλληθώριζε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/2/10 21:04

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ ΚΑΤΙ ΕΜΑΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΡΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ... ΜΕΓΑΛΟ ΔΑΣΚΑΛΟ.
    μακαρι να ειναι ετσι ρε πρασινα τρωκτικα.

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
    ΑΡΜΑΤΑ
    ΤΟΡ Μ1
    ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΙΟ
    ΔΕΚΟ
    ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ
    ΟΣΕ
    ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ
    ΑΕΡΟΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΚΡΗΤΗΣ


    Α ΡΕ ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/2/10 21:19

    Ο κ. Πρωθυπουργός, ορθώς διατύπωσε τον ισχυρισμό, ότι τα λεφτά υπάρχουν, αρκεί να τα διεκδικήσεις.

    Ο υπουργός των οικονομικών, ο οποίος θήτευσε οικονομικός σύμβουλος του κ. Σημίτη και που συνευθύνετε στην οικονομική χρεοκοπία της παραγωγικής βάσης της οικονομίας και του εμποδίσματος στην ευελιξία των επιλογών της κυβερνητικής πολιτικής, στην αντιμετώπισης της κρίσης, ερμήνευσε τον ισχυρισμό του Πρωθυπουργού, όπως επιθυμούσαν οι Βρυξέλλες και το ιερατείο του Ευρωπαϊκού Ιμπεριαλισμού.

    ουστ ρε κολοαμερικανακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσοχή ποιούς κοροϊδεύουν, γιατί...

    ... ένα καλό πρωί μπορεί να βρουν τον Εφραίμ ξυρισμένο...

    ... και τις τρίχες του στο στομάχι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δλδή και μεταξύ μας τώρα! Τι άλλο θα έπρεπε να έχουν κάνει οι εν λόγω Κύριοι με τα ράσα και τα γένια ως και η ερίτιμος Κυρία Δικαστής για να δικαστούν και να καταδικαστούν??? Μάλλον θάπρεπε ΣΑΝ τον Γιάννη Αγιάννη των ΑΘΛΙΩΝ του Β.ΟΥΓΚΩ να "κλέψουν" Κανένα Καρβέλι ψωμάκι?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.