28.1.10

Συνεχίζεται η άτυπη κόντρα Σαμαρά – Στυλιανίδη, με φόντο την εκλογή προέδρου στην ΟΝΝΕΔ!

Κοντράρει όσο μπορεί ο Ευριπίδης Στυλιανίδης τον Αντώνη Σαμαρά, μέσω της υποψηφιότητας του Ανδρέα Παπαμιμίκου στην προεδρία της ΟΝΝΕΔ. Αντιθέτως ο πρόεδρος της ΝΔ θα στηρίξει όπως όλα δείχνουν την υποψηφιότητα του Κώστα Χατζή, ο οποίος έχει διατελέσει στέλεχος του γραφείου τύπου του Αντώνη Σαμαρά και έχει θητεύσει δίπλα στον πρόεδρο της ΝΔ στο υπουργείο Πολιτισμού.
Βέβαια αυτή η πίεση από την μεριά του Ευριπίδη Στυλιανίδη αποσκοπεί στην δικιά του υποψηφιότητα για την θέση του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος στο συνέδριο του κόμματος τον Ιούνιο. Κύκλοι του προέδρου της ΝΔ όμως μιλούν με τα χειρότερα λόγια για τον πρώην υπουργό, τον χαρακτηρίζουν «άφαντο» πολιτικά, ενώ παράλληλα τονίζουν ότι δεν βρίσκεται στα σχέδια του Αντώνη Σαμαρά στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης του κόμματος.

Διαβάστε σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.