17.12.09

Να ανακοινωθούν τα ονόματα των φοροφυγάδων

Βαρεθήκαμε ν’ ακούμε στις ειδήσεις ότι ΚΑΠΟΙΟΙ γιατροί, ΚΑΠΟΙΟΙ δικηγόροι, ΚΑΠΟΙΟΙ ηθοποιοί και τραγουδιστές φοροδιαφεύγουν. Πρέπει κάποτε ο απλός λαός, που στην πλάτη του παιζόταν κάθε λογής πολιτικά και οικονομικά παιχνίδια, να μάθει ποιοι είναι αυτοί! Έτσι κι αλλιώς αυτός είναι πάντα που πληρώνει στο ελληνικό κράτος και αυτός είναι που το στηρίζει.
Κάτι παρόμοιο είχε πράξει το 1999 και ο υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση Σημίτη, Γιάννος Παπαντωνίου, ο οποίος δημοσιοποίησε μια λίστα με 20 ονόματα μεγάλων φοροφυγάδων της εποχής, οι οποίοι συστηματικά έκλεβαν το ελληνικό κράτος. Βέβαια αυτό, κακώς, δεν είχε συνέχεια. Ο λαός το δικαιούται!
Πάντως στην συγκεκριμένη λίστα, βρίσκεται και ο Κομοτηναίος δικηγόρος Αχιλλέας Πιρπιρής, ο οποίος στα έτη 1994 έως 1998, δεν εξέδωσε αποδείξεις σε 552 (!!!) πελάτες του! Δείτε το σχετικό δημοσίευμα, από τον Ριζοσπάστη, εδώ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.