4.12.09

Ο δημοσιογράφος της «Αυγής» Σταμάτης Σακελλίων πιέζει για την θέση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης ΑΜ-Θ

Το μέλος του Συνασπισμού, δημοσιογράφος της «Αυγής», συνδικαλιστής και θεολόγος στο επάγγελμα, Σταμάτης Σακελλίων έκανε αίτηση στην κυβέρνηση και πιέζει για την θέση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.
Ο συγκεκριμένος κύριος πρόσφατα έχει κάνει κριτική στη νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και στον Γιώργο Παπανδρέου, μέσα από την συνδικαλιστική του δράση (δες εδώ) παρότι στην ίδια κυβέρνηση έχει κάνει και αίτηση!!! Επί ΝΔ, κατηγορούσε και πάλι το ΠΑΣΟΚ για τις ελαστικές συνθήκες εργασίας (έτσι τις αποκαλεί) και τις ονομάζει γέννημα θρέμμα του ΠΑΣΟΚ και του τωρινού υπουργού Δημήτρη Ρέππα (δες εδώ).
Στην μικρή κοινωνία της Κομοτηνής, όλοι τον γνωρίζουν ως υβριστή του ΠΑΣΟΚ και των τοπικών στελεχών του, ενώ τρανταχτό παράδειγμα είναι η στάση που κράτησε στις δημοτικές εκλογές του 2006. Αφού μετείχε στο ψηφοδέλτιο του Συνασπισμού, στον δεύτερο γύρο των εκλογών συντάχθηκε μαζί με τον επικεφαλής του συνδυασμού στον ψηφοδέλτιο της ΝΔ και του νυν δημάρχου Δημήτρη Κοτσάκη.
Αμέσως μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου, με άρθρο του στην Αυγή (δες εδώ), κατηγορεί τον κόσμο της μειονότητας που προτίμησε το ΠΑΣΟΚ και χαρακτηρίζει τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στην συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα, «ποσοστά Τσαουσέσκου».
Το κακό είναι ότι έχει βρει πατήματα στην νυν Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας Θάλεια Δραγώνα, η οποία «σιγοντάρει» την συγκεκριμένη αίτηση. Σε ότι αφορά το όνομα του βουλευτή της Περιφέρεια μας είναι του ΠΑΣΟΚ, δεν είναι γυναίκα και δεν κατέχει κυβερνητικό αξίωμα. Μόλις το όνομα το «δέσουμε», θα σας το ανακοινώσουμε…

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/12/09 15:00

    Θελει κουρεμα.Τουριστας εκπαιδευτικος,και οποιος τον στηριξει,να δημοσιευθει το ονομα του,και τοτε γλεντια...Αποσπασμενος στην Διευρημενη Νομαρχιακη Αυτοδιοικηση επι πολλα χρονια,η οποια ειναι το θερετρο των τεμπεληδων,και των ανικανων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/12/09 20:38

    Στο θερετρο τεμπεληδων φυσικα ανηκει και ο Θ. Μουχτσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. από τον Χρονο http://www.xronos.gr/detail.php?ID=50920

    Δεν έκανα ποτέ αίτηση για ανάληψη κρατικής θέσης, λέει ο Σταμάτης Σακελλίων
    08.12.2009
    Καλεί τους ανώνυμους να βγουν δημόσια με το όνομα τους και να υποστηρίξουν τις απόψεις τους
    Την δική του απάντηση σε αναφορές που τον ήθελαν να διεκδικεί τη θέση του περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης ή του υπευθύνου μειονοτικής εκπαίδευσης και δημοσιεύτηκαν μέσα από γνωστό στην τοπική μας κοινωνία μπλογκ, δίνει ο Σταμάτης Σακελλίων, θεολόγος καθηγητής, μέλος της «Αγωνιστικής Συνεργασίας», με προσωπική δήλωση. Σε αυτήν αναφέρει ότι, ποτέ δεν έκανε αίτηση για ανάληψη κρατικής θέσης, ενώ καλεί τους ανώνυμους να βγουν δημόσια με το όνομά τους και να υποστηρίξουν τις απόψεις τους.
    Αναλυτικά η δήλωση: Επειδή τις τελευταίες ημέρες διακινείται από την ιστοσελίδα Piazza del popolo ψευδές σενάριο που με αφορά και επειδή αυτό το σενάριο προσβάλλει και την τιμή και την υπόληψή μου θέλω να πω τα εξής απλά: Δεν έκανα ποτέ αίτηση για ανάληψη κρατικής θέσης όπως αυτής του περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης ή του υπευθύνου μειονοτικής εκπαίδευσης παρ' όλο που έχω τα τυπικά προσόντα όπως ορίζει ο νόμος. Και δεν τα έκανα γιατί πρόδηλα
    θεωρώ ότι αυτές οι θέσεις είναι θέσεις πολιτικές και είναι γνωστό ότι
    έχω σαφείς πολιτικές διαφωνίες με την σημερινή κυβέρνηση. Μακάρι να
    ερχόταν η στιγμή σε αυτή τη χώρα που όντως το κράτος θα έχει πάψει να
    είναι λάφυρο του νικητή των εκλογών. Φαίνεται ότι για τους
    γκαιμπελίσκους του σεναρίου το κράτος πρέπει να είναι το γέρας της
    εκάστοτε εκλογικής νίκης. Οι λογικές του αυριανισμού μου είναι απολύτως
    εχθρικές, αλλά πάνω απ' όλα ανήκουν σε σελίδες του σκοτεινού πολιτικού
    παρελθόντος που στην πλειοψηφία του ο ελληνικός λαός έχει καταδικάσει.
    Άλλωστε γνωριζόμαστε όλοι στην "μικρή μας πόλη". Οφείλω επίσης να καλέσω
    τους ανώνυμους να βγουν δημόσια με το όνομά τους και να υποστηρίξουν
    δημόσια το ψεύδος τους και να αναλάβουν το κόστος αυτής της
    προβοκάτσιας. Τολμούν»;
    Σταμάτης Σακελλίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/10/10 21:24

    και μονο που πηγες να καταθεσεις κατα της ΧΑΡΑΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ,αντιλαμβανομαι ποιες ειναι οι θεσεις σου ως εκπαιδευτικος.Ο ΘΕΟΣ να βαλει το χερι του να μην πεσουν τα παιδια μου στα χερια σου,προτιμω να τα σφαξω μονος μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.