16.12.09

Αγνοείται 80χρονος ο οποίος παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Βοζβόζη, στο Μεσοχώρι Ροδόπης

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στις αρχές, από τις 5 το απόγευμα της Τετάρτης, η μαρτυρία ενός ατόμου, ότι 80χρονος στην προσπάθεια του να περάσει τα ορμητικά νερά του ποταμού Βοζβόζη, παρασύρθηκε και από εκείνη την στιγμή αγνοείται.
Στο τόπο του συμβάντος, ο οποίος βρίσκεται κοντά στον οικισμό του Μεσοχωρίου, έδωσαν το παρών από την πρώτη στιγμή που ειδοποιήθηκαν η ΕΜΑΚ, η Αστυνομία, καθώς και μέλη της Ομάδας Διάσωσης του νομού.

Μέχρι και τις 8 το βράδυ δεν υπήρχε κάποιο νεότερο από τις έρευνες, οι οποίες θα συνεχιστούν αύριο, με το πρώτο φως της ημέρας. Ο Νομάρχης Ροδόπης κ. Άρης Γιαννακίδης, ο οποίος βρέθηκε κι αυτός στο τόπο του συμβάντος, ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι στο ίδιο μέρος και στο παρελθόν σημειώθηκε παλιά ατύχημα με τον πνιγμό ενός συμπολίτη μας.

[αναδημοσίευση από το Thraki24.gr]

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος17/12/09 11:14

    «Ο Νομάρχης Ροδόπης κ. Άρης Γιαννακίδης, ο οποίος βρέθηκε κι αυτός στο τόπο του συμβάντος, ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι στο ίδιο μέρος και στο παρελθόν σημειώθηκε παλιά ατύχημα με τον πνιγμό ενός συμπολίτη μας». Σύμφωνα με την «RIAZZA DEL POPOLO».

    Μετά το πρώτο ατύχημα η Νομαρχία Ροδόπης ποια μέτρα προληπτικά και προστατευτικά έλαβε; (Σημάνσεις επισκευές κλπ αυτονόητα των διαβάσεων) Ως συνήθως σύμφωνα με το ιστορικό της τα τελευταία χρόνια κανένα, εκτός από τα επικοινωνιακά τρυκ για να προβάλλουν την idiota που τους χαρακτηρίζει. Όπως ο περιπλανώμενος χάρτης με τα σημεία των διαβάσεων τύπου «Ιρλανδίας» στα τοπικά ΜΜΕ και στο Διαδίκτυο.
    Οι όποιες ευθύνες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης είναι εμφανέστατες, κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, και να δώσουν εξηγήσεις μέσα από τα αγαπημένα τους ΜΜΕ.

    Μετά από μια σειρά ατυχημάτων στο «παγωμένο τραυματοδρόμιο»περίπου 30 τον αριθμό η κ. Φελίνα Καζάκου είχε το θράσος να δηλώσει στα τοπικά ΜΜΕ ότι «δεν υπάρχουν τραυματισμοί στο παγοδρόμιο και ότι όλα είναι στην φαντασία ορισμένων».
    Έπρεπε να φθάσουμε στη καταγγελία μητέρας τραυματισθέντος παιδιού για να γίνει η παρέμβαση του εισαγγελέα για να σταματήσει το κακό.

    Τελικά ποιος κυβερνά τη Ροδόπη; Η ΣΚΥΛΑ ΚΑΙ Η ΧΑΡΥΒΔΗ;

    Και το οξύμωρο είναι: η «Η Σκύλα και η Χάρυβδη» να διεκδικούν υποψηφιότητες στις προσεχείς εκλογές της ΤΑ δημάρχων και περιφερειαρχών!!!!!!!!

    Ακόμη ο Νομάρχης και ο Δήμαρχος να δώσουν εξηγήσεις για την οικολογική καταστροφή που έγινε την Τρίτη και την Τετάρτη στον ποταμό Βοζβόζη. (Νεκρά ψάρια κτλ τι συνέβη άραγε; Ποια τοξικά λύματα και από ποιόν διοχετεύθηκαν στον ποταμό Βοζβόζη; Είναι του βιολογικού καθαρισμού, ή κάποιου αδίστακτου;

    ΣΣ. Η Σκύλα και η Χάρυβδη: «Μυθολογικά τέρατα, προσωποποίηση δύο ακρωτηρίων στο στενό της Μεσσήνης που ήταν πόλη της Σικελίας. Υπήρξαν ο τρόμος των πλοίων που περνούσαν το στενό. Η φράση πέφτω από τη Σκύλα στη Χάρυβδη σημαίνει ότι πάω «από το κακό στο χειρότερο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.