4.12.09

17 παιδιά στο νοσοκομείο Κομοτηνής λόγω … παγοδρόμιου!

17 παιδιά έχουν κάνει εισαγωγή μέχρι στιγμής στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, με σπασίματα ή ραγίσματα, λόγω των παγοδρομιών που γίνονται στην κεντρική πλατείας της πόλης. Την ίδια ώρα άλλα δεκάδες εισάγονται στις πρώτες βοήθειες και με δική τους ευθύνη αποσύρονται στα σπίτια τους. Οι γονείς των παιδιών σκέφτονται σοβαρά να υποβάλλουν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου και σήμερα το πρωί έχουν ραντεβού με δικηγόρο, ώστε ο τελευταίος να αναλάβει την υπόθεση τους.
Εντωμεταξύ, μετά από την τροπή που πήραν τα πράγματα, γεννιούνται κάποια ερωτήματα. Αν έχει άδεια λειτουργίας το συγκεκριμένο παγοδρόμιο από τον Δήμο Κομοτηνής, αν έχει άδεια από την Πολεοδομία, αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την ασφάλεια και την παροχή Πρώτων Βοηθειών και άλλα πολλά, τα οποία θα πρέπει να απαντήσει η δημοτική αρχή, που με ευθύνη δική της εγκαταστάθηκε το παγοδρόμιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.