7.11.09

Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι;

Είδε φως και μπήκε ή σαν τυχοδιώκτης που είναι μύρισε την εξουσία και εμφανίστηκε σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ μετά από 5 χρόνια; Ο λόγος για τον «γνωστό – άγνωστο» Αμπντουλχαλήλ Ντεντέ που έδωσε το παρών στην χθεσινή εκδήλωση της Νομαρχίας Ροδόπης προς τιμή του Γιώργου Πεταλωτή. Στο τέλος μάλιστα επιδίωξε να δει και τον υπουργό, αλλά εκδιώχθηκε από την προσωπική φρουρά του. Δεν το κατάλαβε ότι εδώ δεν είναι ΝΔ; Ότι ο Γιώργος Πεταλωτής δεν είναι Ευριπίδης Στυλιανίδης; Στα τσακίδια λαμόγιο πράκτορα, εσύ και τ' αφεντικά σου!!!


2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/11/09 15:01

    πεφτει μακρυα πασοκια η κομοτηνη με η=ξανθη?

    ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

    ΓΙΑ ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    Ο Βενιζέλος έχτιζε πολυκατοικίες στην Ξάνθη με συνταγή Βατοπαιδίου

    Διαβάστε στο VETO της Κυριακής πώς ο πατέρας του Ευάγγελου Βενιζέλου απέκτησε οικόπεδα του Δημοσίου στην Ξάνθη, μέσω σκανδαλωδών ανταλλαγών με την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/11/09 21:38

    Η Θράκη επί χρόνια πολιορκείται συστηματικά από πράκτορες που δρουν με μακροπρόθεσμο σχέδιο, προκειμένου να εκτουρκίσουν συνειδήσεις και να εκτοπίσουν από τα πατρώα εδάφη τους έλληνες κατοίκους της ακριτικής αυτής ελληνικής περιοχής.
    Οι κυβερνήσεις της Ελλάδας, συστηματικά αποφεύγουν να αντιμετωπίσουν ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε από δειλούς πολιτικούς ή ανύπαρκτες πολιτικές και εγκαταλείπουν έτσι τη Θράκη σε ένα μέλλον συνδιοίκησης με την Τουρκία…
    Η ανικανότητα και τα σύνδρομα φοβίας που επικρατούν είτε στους πολιτικούς διαδρόμους είτε στα γραφεία δημοσιογράφων, έχουν παραδώσει την Θράκη σε ένα μέλλον στο οποίο κανείς δεν θα μπορεί να την αποκαλεί «Ελληνική». Χωρίς να πέσει ούτε μία σφαίρα, μία μεγάλη γεωγραφική περιοχή της χώρας απειλείται ευθέως να χάσει την Ελληνικότητά της.
    Την άμεση ή την έμμεση ευθύνη φέρουν οι «πολιτισμένοι διεθνιστές» Έλληνες, που προτιμούν να ωραιοποιούν τα αίσχη τους και να απομακρύνονται από τις βρωμιές τους, για να μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι ή για να δικαιολογούν την ανθρωπιστική τους ανεπάρκεια απέναντι σε Έλληνες συμπατριώτες τους, χριστιανούς και μουσουλμάνους.
    Κάποιοι, φαίνεται πως έχουν αποφασίσει την δημιουργία μίας ανεξάρτητης Θράκης. Καιρός είναι να υπάρξουν επιτέλους κι εκείνες οι αντίρροπες σοβαρές φωνές που θα υπερασπιστούν τα δίκαια της Ελλάδας ενάντια στα άδικα που προσπαθούν να επιβάλλουν οι ανθέλληνες στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.