30.11.09

Ο Δημήτρης Σταμάτης νέος γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής στη ΝΔ;

Πάντως αν το σκεφτεί ο Σαμαράς για την αναδιοργάνωση του κόμματος της ΝΔ, μπορεί και να καταλήξει σε γνώριμο πρόσωπο της περιοχής μας. Άλλωστε αυτό που χρειάζεται σήμερα η ΝΔ (μέσα στις εκατοντάδες παραλείψεις της), είναι ένας γραμματέας με την πολιτική σκέψη, την εμπειρία και τις οργανωτικές ικανότητες του πρώην Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Δημήτρη Σταμάτη!
Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Αθήνα, ο στενός συνεργάτης του νέου προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά (από τα χρόνια της ΠΟΛΑΝ), ετοιμάζεται να πάρει θέση – κλειδί στο κόμμα. Επικρατέστερη θέση, αυτή του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής!!!

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/11/09 16:06

    Τους είπαν «μικροαστούς». Κι αν είναι, ποιος κρίνει;

    Τους είπαν «συντηρητικούς». Είναι προτιμότεροι οι κλέφτες;

    Τους είπαν εθνικιστές. Πληρωμένοι ακαδημαϊκοί, κρατικοδίαιτες ΜΚΟ, αντιπρόσωποι του Σόρος

    Όταν ψέλλισαν «δεν πάει άλλο» τους είπαν και «ρατσιστές». Οι φασίστες της κουκούλας.

    Σήμερα τα μεσαία στρώματα έπαιξαν «τα ρέστα τους».

    «Σαν έτοιμοι από καιρό, σα θαρραλέοι», έσπρωξαν στο τραπέζι την τελευταία δυνατότητα που έχουν να επηρεάσουν την κατάσταση των πραγμάτων, πριν σαρωθούν από την παγκοσμιοποίηση και την οικονομική κρίση, χάνοντας ανεπιστρεπτί κοινωνικό στάτους, τρόπο και αρχές ζωής.

    Και κέρδισαν.

    Ανέδειξαν αυτόν που λες και μια εθνική ειμαρμένη είχε διατηρήσει εφεδρεία.

    Όταν όλα έδειχναν ότι «απολείπειν ο Θεός Αντώνιον».

    Όταν όλοι έλεγαν «μπήκαν στην πόλη οι οχτροί».

    Σπάνια γίνεται αντιληπτή η βαρύτητα των ιστορικών γεγονότων τη στιγμή που συμβαίνουν.

    Χωρίς δραματικές διατυπώσεις, η Νέα Μεταπολίτευση είναι εδώ.

    Μετά τη λεηλασία με αφορμή την Ολυμπιάδα του 2004 η χώρα παραπαίει.
    Η διεθνής κρίση επιτείνει την παρασιτική διάσταση της ελληνικής οικονομίας.

    Η πολιτική και οικονομική ελίτ είχε με την εισροή εκτεταμένων κοινοτικών πόρων μια ευκαιρία να διαμορφώσει ένα καθεστώς κοινωνικής συνοχής.

    Την πέταξε για το τρίπτυχο «βίλλα-κόττερο-glamour».

    Τώρα, ή κατρακυλάμε σε φεουδαρχία νέου τύπου ή δίνεται η δυνατότητα στη συγκολλητική ουσία της κοινωνίας, τη μεσαία τάξη, ακαθόριστη ιδεολογικά αλλά παντοδύναμη αριθμητικά, να βρει πάλι το βήμα της.

    Επιστροφή σε περίοδο «παχέων αγελάδων» αποκλείεται, ας είναι αξιοπρεπής επιβίωση.

    Απόψε : Η Αγκελα Μέρκελ τόνισε την ανάγκη να διοχετευθεί ρευστότητα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
    Οι Ελβετοί απέρριψαν τη ανέγερση των προσβλητικών μιναρέδων.
    Κι εδώ, ο Αντώνης Σαμαράς σάρωσε το μισητό σύμβολο της πολιτικής φαυλότητας.

    Μήπως το φάντασμα του απλού, μέσου, ανθρώπου πλανάται πάνω απ’ την Ευρώπη;

    Προφήτης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/11/09 16:36

    ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης

    Παρακολουθήσαμε με ενδιαφέρον τις δηλώσεις του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γ. Πεταλωτή με αφορμή την επίσκεψη του κλιμακίου του ΕΛΓΑ στις χαλαζόπληκτες περιοχές του Ν. Ροδόπης.

    Αντί ο κ. Βουλευτής να επαινέσει τον ΕΛΓΑ για την άμεση αποστολή κλιμακίου με επικεφαλής τον συντοπίτη μας και Αντιπρόεδρο του οργανισμού κ. Κρόκο τον οποίο συνόδευαν ο προϊστάμενος του τμήματος Θράκης κ. Τσέτουρας και ο επόπτης του Ν. Ροδόπης κ. Πανταζής, παρακολουθήσαμε ένα άνευ προηγουμένου κομματικό παραλήρημα με το οποίο κατηγορούσε τα στελέχη του ΕΛΓΑ για παλαιοκομματισμό και κομματισμό.

    Επιστέφουμε τους χαρακτηρισμούς στον κ. Βουλευτή και λυπόμαστε για τον ευτελή τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται το θεσμικό του ρόλο. Προσπαθώντας να γίνει κομματικός ήρωας εξαπέλυσε κομματική επίθεση κατά του οργανισμού ο οποίος τα τελευταία 5 χρόνια στήριξε τους αγρότες του νομού μας με πάνω 90 εκατομμύρια ευρώ έναντι 10,5 της πενταετίας που κυβερνούσε το κόμμα του.

    Καλούμε τον μικρό ήρωα του τοπικού ΠΑΣΟΚ να αφήσει το κομματικά παιχνίδια στις πλάτες των αγροτών. Ας βρει τον εσωκομματικό του ρόλο σε άλλα πεδία αντιπαράθεσης. Στόχος μας ήταν και παραμένει η στήριξη του αγρότη της περιοχής μας.

    Καλούμε τον κ. Βουλευτή να μας απαντήσει γιατί δεν έκανε τις ίδιες δηλώσεις για την επίσκεψη του κ. Νομάρχη ο οποίος ως όφειλε επισκέφθηκε τις χαλαζόπληκτες περιοχές την προηγούμενη μέρα. Θα περιμέναμε περισσότερη σοβαρότητα στην αντιμετώπιση της συμμετοχής της περιοχής μας στα κέντρα λήψης των αποφάσεων ιδιαίτερα όταν αυτή συνοδεύεται από ευνοϊκά αποτελέσματα για τον τόπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/11/09 16:56

    Τριακόσιες ψήφους περισσότερες από την κ. Μπακογιάννη έλαβε ο κ. Σαμαράς στο νομό Ξάνθης. Στο νομό ψήφισαν 6.208 άτομα. Τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 6.126 και τα άκυρα και λευκά 82. Ο κ. Σαμαράς έλαβε 2.855 ψήφους και ποσοστό 46,6%, η κ. Μπακογιάννη έλαβε 2.558 ψήφους και ποσοστό 41,7% και ο κ. Ψωμιάδης έλαβε 713 ψήφους και ποσοστό 11,63%.

    Τα στελέχη της νομαρχιακής οργάνωσης της ΝΔ στην Ξάνθη χαρακτήρισαν την προσέλευση των ψηφοφόρων πρωτόγνωρη, αφού μέχρι και τις 7 το βράδυ σε μόνο ένα εκλογικό κέντρο στην πρωτεύουσα του νομού περίμεναν υπομονετικά για να ψηφίσουν 400 άτομα. Μάλιστα, η προσέλευση του κόσμου ήταν αθρόα αμέσως μετά το τέλος της θείας λειτουργίας και συνεχίστηκε ώς το κλείσιμο της διαδικασίας. Στα οχτώ εκλογικά τμήματα υπολογίστηκε πως ψήφισαν περισσότερα από 6.000 άτομα. Στις εθνικές εκλογές του προηγούμενου Σεπτεμβρίου πάντως τη ΝΔ στο νομό ψήφισαν 19.866 άτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/11/09 19:09

    Οι οπαδοί του κ. Σαμαρά, τα λεγόμενα σαμαράκια, ονομάζονται και
    Γαϊδαροςμοδίστρες ή γαϊδαροφότωματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/11/09 20:43

    Αυτό που έζησα χθες, είχα να το ζήσω από την εποχή των εκλογών του 1989.Τότε με πρόεδρο της Ν.Δ. τον Μητσοτάκη η θέληση του κόσμου να διώξει την βρωμερή κυβέρνηση του Ανδρέα ήταν πολύ μεγάλη.
    Είδα ανθρώπους που τις τελευταίες 2 εκλογικές αναμετρήσεις,δεν είχαν πάει να ψηφίσουν,να στέκονται από το πρωί 2 και 3 ώρες όρθιοι υπομονετικά,να περιμένουν να ρίξουν το βόλι τους. TA MME TOY πασοκ ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΜΕ ΤΙΣ 700000 ΞΥΛΙΕΣ ΣΤΟ ΚΟΛΟ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ. ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΛΕΕΙ...200000 ΤΟ ΠΟΛΥ. ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΠΑΣΟΚΟΥΛΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/11/09 20:47

    απο τον πανικο μπερδεψε ο ανορθογραφος pasokus pasokus τη γαιδουροπτσα. χι χι χι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος1/12/09 11:33

    Poion paniko re karnavalia....tosa xronia eixate ton kirio teleiws tipota gia arxigo, kai twra anavathmistikate ston kirio tipota....me antiproedro to kirio kanena.....opote kala eiste ekei pou eiste.....kai poutsara pou tha fates stis epomenes treis me 2 me 3 ekloges tha einai anepanalitpi......lamogia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος1/12/09 12:11

    Ενώ πλησιάζει ένας χρόνος από την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου από το χέρι του Κορκονέα ο κ.Στυλιανίδης και ο κ. Σταμάτης εποφθαλμιούν κομματικά και πολιτικά οφίτσια. Παραμένουν αμετανόητοι για την συμπεριφορά τους ο κ. Στυλιανίδης ως πρώην υπουργός Παιδείας για το χαμό του Αλέξη και ο.κ. Σταμάτης ως Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για να γεγονότα που συνέβησαν στην Κομοτηνή όταν οι φοιτητές του ΔΠΘ θέλησαν να διαμαρτυρηθούν, ειρηνικά για την στυγερή δολοφονία του μικρού Αλέξη. .

    Ξέχασε πόσο συντετριμμένος ήταν ο αρμόδιος υπουργός για την δολοφονία του μικρού...και για αυτό γλεντούσε στα μπουζούκια το βράδυ της δολοφονίας.

    Ξέχασε ο αρμόδιος υπουργός πόσο συντετριμμένος ήταν ενώ καιγόταν η Αθήνα, παρακολουθούσε ποδοσφαιρικό αγώνα.

    Ξέχασε ο πρώην Περιφερειάρχης την εισβολή του καθοδηγούμενου όχλου στο Πανεπιστήμιο παραβιάζοντας το πανεπιστημιακό άσυλο κ.τ.λ. γνωστά.

    Ξέχασε ο πρώην Περιφερειάρχης τις βόλτες του στο ιστορικό κέντρο της πόλης……

    Ξέχασαν την καθοριστική παρέμβαση την τελευταία κρίσιμη στιγμή του υφυπουργού παρά τον πρωθυπουργό κ. Γιώργου Πεταλωτή (τότε βουλευτή) παρά την βεβαρημένη μέρα του (μάρτυρας του σκανδάλου του Βατοπεδίου στο πρωτοδικείο της Ξανθης, και ο θάνατος προσφιλούς οικογενειακού του προσώπου), και έτσι η «σύρραξη» έλαβε αίσιο τέλος.

    Φαίνεται πως τα ξέχασαν όλα και ακόμα αναρωτιούνται για τα όσα συνέβησαν στην Αθήνα, και στην Κομοτηνή μετά την δολοφονία του παιδιού... και μυαλό δεν έβαλαν...και εποφθαλμιούν κομματικά και πολιτικά οφίτσια.
    Ο κ. Σαμαράς να τους χαίρεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος1/12/09 20:03

    Τα χαμόγελα μέχρι τα αυτιά δεν κοροϊδεύουν πια κανένα κύριε Παπανδρέου.
    Ο άχρηστος είναι πάντα άχρηστος, ο μικρός είναι πάντα μικρός, ο παραμυθάς είναι πάντα παραμυθάς.

    Το μέλλον του ΓΑΠ είναι ήδη προδιαγεγραμένο και μάλιστα είναι εξαιρετικά σκοτεινό.

    Θυμόσαστε που όλο ζητούσε από τον Καραμανλή απίθανες παροχές (πχ. ελάχιστη σύνταξη 850 ευρώ), τρελλές αυξήσεις στο δημόσιο (4 μονάδες πάνω από τον πληθωρισμό) , νέα επιδόματα (θέρμανσης, αναφυλλαξίας, κλπ) και ένα σκασμό άλλα λαϊκίστικα που άρεσαν στον κόσμο;

    Θυμόσαστε που προεκλογικά μοίραζε δεκάδες τζάμπα εξαγγελίες και διαμήνυε "λεφτά υπάρχουν" ή, ακόμη χειρότερα "τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα;

    ΕΙΧΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΒΕΪΤ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ.

    Εάν ο Καραμανλής μείνει στην ιστορία σαν ο αγαθός γίγαντας που τον έριξαν οι μεγαλονταβατζήδες, ο Γιωργάκης θα μείνει στην ιστορία σαν ο κουτοπόνηρος Πελοποννήσιος που έσκαψε το λάκκο του αντιπάλου του αλλά έπεσε ό ίδιος μέσα.

    Δυστυχώς, μάλιστα, γι' αυτόν ο λάκκος ήταν βαθύς γι' αυτό και δεν μπορεί να βγεί ο ίδιος.

    Τώρα μας ζητάει συναίνεση.

    ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΠΡΩΤΑ, ΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ, ΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.

    Μέχρι τότε πόλεμος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος1/12/09 20:06

    7000 perissotera pasokolamogia apo to 2004. oloi mnetanastes. xi xi xi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.