22.11.09

Δεν στηρίζει κανέναν τελικά ο Στυλιανίδης. Ανοίγει ο δρόμος για τη νίκη της Ντόρας Μπακογιάννη στη Ροδόπη!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε το Σάββατο στην Κομοτηνή ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ανακοίνωσε ότι δεν θα υποστηρίξει κανέναν από τους υποψηφίους για την προεδρία της ΝΔ. «Θ’ ακούσουμε την κοινωνία είπε», ο ίδιος.
Μ’ αυτήν του την κίνηση «αδειάζει» τον πρώην Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Δημήτρη Σταμάτη, υπεύθυνο για την προεκλογική εκστρατεία του Αντώνη Σαμαρά στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ο οποίος προεκλογικά έκανε ουκ ολίγες χάρες στον πρώην υπουργό εκθέτοντας τον ανεπανόρθωτα στην τοπική κοινωνία. Επίσης ξεκαθαρίζει η κατάσταση σε ότι αφορά το νικητή στο νομό μας, καθώς πλέον η Ντόρα Μπακογιάννη θα κάνει πάρτυ κερδίζοντας κατά κράτος. Παράλληλα, συνάδελφοι του βουλευτές της ΝΔ, με τους οποίους παρασκηνιακά στήριζαν τον Αντώνη Σαμαρά, δεν μπορούν να εξηγήσουν την απόφαση του αυτή, μένοντας έκθετοι στους μηχανισμούς του Μεσσήνιου πολιτικού.
Πάντως για τους ανθρώπους που ξέρουν τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, οι πολιτικές τούμπες που κάνει ο ίδιος είναι αναμενόμενες. Ο ίδιος στο παρελθόν είχε μεταπηδήσει με τεράστια ευκολία από το στρατόπεδο των Καραμανλικών, σε αυτό των Μητσοτακικών. Από εκεί, με επίσης μεγάλη ευκολία πήρε μεταγραφή για την ομάδα που στήριζε τον Έβερτ, για να έρθει το συνέδριο της ΝΔ το 1997, για να εισχωρήσει ΚΑΙ πάλι στον πυρήνα του Καραμανλή.
  • Διαβάστε και ακούστε για την απόφαση του Ευριπίδη Στυλιανίδη, στο Thraki24.gr…

3 σχόλια:

  1. Αλίμονό μας αν οι Μακεδόνες και οι Θράκες ψηφίσουν Μπακογιάννη... με Παπανδρέου πρωθυπουργό και Μπακογιάννη αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης η νεοταξική υποταγή της χώρας ολοκληρώνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/11/09 23:28

    Πριν από λίγες μέρες δημοσιεύθηκε ένα σκίτσο που απεικόνιζε εκατοντάδες νέων να βρίσκονται εντός του Πολυτεχνείου και να φωνάζουν με τα χέρια ψηλά, σε αγωνιστική έξαρση. Ένας από τους συμμετέχοντες, λοιπόν, ρωτάει ένα άλλο άτομο: «Τι κάνεις εσύ εδώ;». Και η απάντηση ήταν: «Βιογραφικό…». Ο νους μας πήγε αμέσως στη Μαρία Δαμανάκη.

    Πράγματι, αν διεξαγόταν μια δημοσκόπηση με ερώτημα «ποιο πρόσωπο πιστεύετε ότι εξαργύρωσε περισσότερο από κάθε άλλο τους «αγώνες» (ολίγων ημερών) που έκανε στα νιάτα του;», πιστεύουμε ότι η Μ. Δαμανάκη θα έβγαινε πρώτη με ποσοστά Τσαουσέσκου…

    Λίγο μετά από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και την ολοκλήρωση των σπουδών της, εκλέγεται βουλευτής σε ηλικία 26 χρόνων. Εξελίσσεται σε πολιτικό καριέρας, ανελίσσεται γοργά και φτάνει σε υψηλά κομματικά κλιμάκια. Περνάει σχεδόν από όλα τα κόμματα ώσπου …ο αγώνας να δικαιωθεί με την ένταξή της στο αμερικανικό ΠΑΣΟΚ. Φυσική κατάληξη, μετά από όλα αυτά, είναι και η πρότασή της για τη θέση της Επιτρόπου της Ελλάδας στην Ε.Ε.

    Όταν ξεκινάς με την έξωθεν καλή μαρτυρία και σταδιακά δίνεις την ψυχή σου στο εθνικό κατεστημένο και τη νέα διεθνή τάξη πραγμάτων, γίνεσαι αγαπημένο τους παιδί και φροντίζουν να σε αποκαταστήσουν και με το παραπάνω. Κατά τη γνώμη όσων σ’ αυτόν τον τόπο πιστεύουν ακόμα σε αρχές και αξίες, αυτό είναι κατάντια. Δυστυχώς, όμως, για πολλά νέα παιδιά μπορεί να γίνει παράδειγμα. Και αυτό είναι λυπηρό… Αντε και στο ΝΑΤΟ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/11/09 00:38

    Εφημερίδα “Sabah” – Νουρ Μπατούρ: «Η ιστορική αποστολή του Παπανδρέου».

    Διαβάστε παρακάτω απόσπασμα άρθρου τουρκικής εφημερίδος, το οποίο δημοσιεύθηκε προ ημερών για να δείτε τι μας περιμένει:

    «Μπαίνοντας σε μια ιστορική καμπή και πάλι όσον αφορά το Κυπριακό, βρίσκομαι στην Αθήνα με τον Υπουργό Εγκεμέν Μπαγίς. Γιατί ιστορική καμπή; Διότι ή ο Ταλάτ και ο Χριστόφιας μέχρι τον Απρίλιο θα ανοίξουν το δρόμο για την ιστορική ειρήνη ή οι διαπραγματεύσεις θα οδηγηθούν και πάλι σε αδιέξοδο και θα οριστικοποιηθεί το βελούδινο διαζύγιο. Σε περίπτωση που δεν συμφωνήσουν, θα κλείσει γiα τα καλά και ο δρόμος της Τουρκίας προς την Ε.Ε.. Σε μια τέτοια κρίσιμη περίοδο ήρθα στην Αθήνα με τον Μπαγίς. Αναμφισβήτητα η πιο σημαντική συνάντηση του Μπαγίς ήταν αυτή με τον Παπανδρέου και αυτό, επειδή όλοι περιμένουν τι θα κάνει ο Παπανδρέου για να λύσει τον κόμβο της Κύπρου.

    Στην πραγματικότητα, ο Παπανδρέου μόλις έγινε Π/Θ, έστειλε μήνυμα φιλίας και, στη συνέχεια, δήλωσε ότι θα υποστηρίξει την ένταξη της Τουρκίας το 2014. Όμως, τι θα γίνει στη συνέχεια; Ο Παπανδρέου, όπως κατά το παρελθόν, θα μπορέσει να πραγματοποιήσει και πάλι γενναία βήματα; …Στο στενό του κύκλο συγκέντρωσε τους νέους του συνεργάτες, που πιστεύουν στην ελληνοτουρκική προσέγγιση…»
    Πράγματι «ιστορική» η αποστολή του Γιόργκο, ας ευχηθούμε και όχι μόνο να μη την επιτελέσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.