8.10.09

Συνεχίστηκε σήμερα η δίκη των Βατοπεδινών και της δικαστού Μαρίας Ψάλτη

Συνεχίστηκε σήμερα ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κομοτηνής η δίκη του αρχιμανδρίτη Εφραίμ, του μοναχού Αρσένιου και της δικαστού Μαρίας Ψάλτη, μετά την διακοπή της στις 23 Σεπτεμβρίου. Η δικαστής κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τους λόγους που καθυστέρησε και τελικά ποτέ δεν εξέδωσε απόφαση σχετικά με τις διεκδικήσεις της Μονής σε βάρος του Δημοσίου σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της λίμνης Βιστωνίδας και για την κυριότητα της παραλίμνιας έκτασης των 27.000 στρεμμάτων, τελώντας το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.
Ξεκίνησε επιτέλους η δίκη των Βατοπεδινών στην Κομοτηνή
Η διαδικασία ξεκίνησε κανονικά με τις καταθέσεις κατέθεσαν των μαρτύρων υπεράσπισης, τις απολογίες των κατηγορουμένων, την πρόταση του εισαγγελέα Βασίλη Φλωρίδη, καθώς και την αγόρευση του συνηγόρου υπεράσπισης κ. Μιχαλόλια. Η δίκη θα ξαναρχίσει αύριο με την αγόρευση των υπόλοιπων συνηγόρων υπεράσπισης και την απόφαση του δικαστηρίου.
Απολογία Μαρίας Ψάλτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.