24.10.09

Γιώργος Πεταλωτής από την Κομοτηνή: «Οι αποφάσεις μας με γνώμονα το συμφέρον του πολίτη»

Την πρώτη επίσημη εμφάνιση του στην εκλογική του περιφέρεια έκανε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα περιφερειακά μέσα μαζικής ενημέρωσης στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ. Ο βουλευτής Ροδόπης τοποθετήθηκε αρχικά στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, επανέλαβε την πρόθεση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ αλλά και την βούληση του ίδιου να γίνουν πράξεις οι δεσμεύσεις για την περιοχή, έκανε μια ενημέρωση πάνω στα ζητήματα που απασχολούν την κυβέρνηση, ενώ αμέσως μετά απάντησε στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του τύπου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για 5 νομοσχέδια που θα κατατεθούν τις πρώτες 100 ημέρες διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ, για το έκτακτο επίδομα αλληλεγγύης, για τους εργαζόμενους στα προγράμματα stage, για τον «Καποδίστρια 2», για το πότε θα γίνει η στελέχωση των υπουργείων από Γενικούς Γραμματείς, για την κατάργηση των υπουργείων Μακεδονίας – Θράκης και Αιγαίου, για την εξωτερική πολιτική που θ’ ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ και πολλά άλλα. Δείτε όλη την συνέντευξη τύπου, ενώ φωτογραφίες απ’ αυτήν δείτε εδώ…

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος24/10/09 20:47

    Ο ΧΟΝΤΡΟΠΑΓΚΑΛΟΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΛΥΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ 2005 Η ΤΟ 2006.
    ΚΑΛΕΙ ΔΗΘΕΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥΣ.
    ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ..... ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΑΣΕΠ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ.

    Η ΗΛΙΘΙΑ ΝΔ ΤΟ 2004 ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΥΤΑ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.

    Η ΗΛΙΘΙΑ ΝΔ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΠΟΥ ΛΥΜΕΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΛΥΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΡΒΑΝΑ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΗΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ . ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΨΕΙΡΟΥ ΟΙ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ ΣΑΛΤΙΠΑΓΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΡΙΞΑΜΕ.
    ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ. ΜΟΛΙΣ 7000 ΨΗΦΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 2004.
    ΤΑ 99% ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΜΕ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ, ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΛΑΚΑ.

    ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ Ε.Ε

    Η Ε.Ε ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙ ΑΝΔΡΕΑ.

    Η ΕΕ ΤΗ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.