9.10.09

Τα πήραν όλα κι έφυγαν!

Το συμβάν να λείπουν οι πίνακες από το γραφείου του πρώην υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη, δεν είναι πρωτοφανές! Άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα στον Άρη Σπηλιωτόπουλου, μας εκμυστηρεύτηκαν χθες το βράδυ, ότι και στην παράδοση – παραλαβή του υπουργείο από τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, είχαν αντιμετωπίσει ακριβώς τα ίδια περιστατικά. Αρκετοί πίνακες και μάλιστα μεγάλης αξίας, έλειπαν από το νεοανακαινιζόμενο τότε γραφείο του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Το ότι έλειπαν πίνακες το είχε αναφέρει ο υφυπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος, όμως για να μην θιχτούν πρόσωπα και πράγματα το θέμα είχε κλείσει. Σε ότι αφορά το νεοπλουτισμό του Ευριπίδη Στυλιανίδη, χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η χθεσινή δήλωση της υφυπουργού Εύης Χριστοφιλοπούλου στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA, ότι «όταν η Άννα Διαμαντοπούλου αντίκρισε τα 130 τετραγωνικά μέτρα γραφείο του υπουργού, έπαθε σοκ!». Να θυμίσουμε ότι γραφείο ανακαινίστηκε επί υπουργίας Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Αξίζει πάντως να διαβάσετε παρακάτω, το πώς περιγράφει ο Μικροπολιτικός στα «Νέα» … το άδειο γραφείο του Ευριπίδη Στυλιανίδη!
Άφησαν καμένη γη κι άδεια γραφεία. Έκλεισε η οδός Νίκης τη Δευτέρα από τα φορτηγά της μεταφορικής Οrphee Βeinoglou έξω από το υπουργείο Οικονομίας. Οι απερχόμενοι τα πήραν όλα: ακόμη και τα φυτά εσωτερικού χώρου! Στο Μαξίμου οι απερχόμενοι δεν άφησαν ούτε τους σκληρούς δίσκους στους υπολογιστές! Και στο Μεταφορών, όταν μπήκε στο γραφείο υπουργού, ο ευγενής Δημήτρης Ρέππας αναφώνησε αυθορμήτως: «Πολύ άδειο το βλέπω...». Για να απαντήσει ο Ευριπίδης Στυλιανίδης: «Πάντα έτσι το είχα. Πάντα άδειο. Στους εννιά μήνες που είμαι εδώ, υπέγραφα τις αποφάσεις και τις έδινα. Δεν κρατούσα τίποτα στο γραφείο». Ωστόσο, είναι προφανές ότι ο Δημήτρης Ρέππας εννοούσε τους γυμνούς τοίχους, καθώς έλειπαν όλοι οι πίνακες που ήταν κρεμασμένοι σε αυτούς, αλλά είχε μείνει το αποτύπωμα του μεγέθους τους...

3 σχόλια:

  1. Προς Ο/Η Ανώνυμος 8/10/09 22:05

    Είδα τον φόνο του Αλέξη Γρηγορόπουλου, και τον πρώην υπουργό Απαιδευσιάς κ. Στυλιανίδη με τον κουμπάρο του να παίζουν λουλουδοπόλεμο στα μπουζούκια.

    ***
    Είδα να καίγεται η Αθήνα και ο πρώην υπουργός Απαιδευσιάς κ. Στυλιανίδης ως «μεταρρυθμισμένο» Νέρωνα και τον κουμπάρο του να παρακολουθούν ποδοσφαιρικό αγώνα.
    ***
    Είδα τους πολιτοφύλακες του πρώην υπουργού Απαιδευσιάς κ. Στυλιανίδη να εισβάλουν στο Δ. Π. Θράκης παραβιάζοντας το πανεπιστημιακό άσυλο, για να νουθετήσουν τους διαμαρτυρόμενους φοιτητές για τον άδικο χαμό του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

    ***
    Είδα τα σιτηρά της ΕΑΣ Ροδόπης να υπεξαιρούνται από την ΜΚΟ «Αλληλεγγύη» του πρώην υφυπουργού «των Εξωτερικών ανθρώπων της Διαπλοκής» κ. Στυλιανίδη και οι εργαζόμενοι της Συνεταιριστικής Οργάνωσης να παραμένουν ακόμη απλήρωτοι.

    ***
    Είδα τον πρώην υπουργό Απαιδευσιάς κ. Στυλιανίδη να μεταφέρει και να τοποθετεί «άτακτα χωροθετημένα» 2-3 μίνι διαστάσεων προκατασκευασμένα σχολικά κτίρια (αποθήκες), σαν να βρισκόταν η Ροδόπη σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

    Είδα προεκλογικές παράτες που θυμίζουν το «Θέατρο του παραλόγου» με δαπάνες του κρατικού προϋπολογισμού.

    ****
    Είδα προεκλογικές κινδυνολογίες που θυμίζουν τις εκλογές των «πέτρινων χρόνων» των δεκαετιών 50-60 και 60-70.

    ***
    Και τι δεν είδα κατά την διάρκεια της σύντομης πολιτικής καριέρας του κ. Στυλιανίδη

    ***
    Δεν είδα δημοκρατία κοινωνική δικαιοσύνη από έναν νέο πολιτικό, παιδί του κομματικού σωλήνα της ΝΔ και των πολιτοφυλακών του.

    ***
    Για το τι είδα και δεν είδα μπορούν να γραφούν σελίδες και σελίδες.
    Αν προκύψει θα ασχοληθούμε, με κάθε λεπτομέρεια για τα έργα και τις μαύρες μέρες του κ. Στυλιανίδη.
    D-Frida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/10/09 21:22

    Ας μην υπερβάλουν πάντως στις κρίσεις τους οι πρώτοι διδάξαντες. Από Οκτώβρη ως Δεκέμβρη του 2006 εκκενώθηκαν γραφεία και γραφεία της μικρής μας πόλης. Νύχτα γεμίζατε κουτιά και σβήνατε δεδομένα απ τους υπολογιστές. Μη ξεχνιόμαστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιλάμε για πολύ γύφτους! Είχαν να φάνει 20 χρόνια και αυτό ήταν δικαιολογία να φάνε από τα λεφτά των ταμείων μέχρι τους... συνδετήρες για τα χαρτιά! ΚΑΙ τα χαρτιά!!!

    Ίσως όμως έκαναν καλά, δεδομένου ότι...

    ... ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΦΑΝΕ!!!

    Πάντως, το Γιώργο δεν τον βλέπω καλά. Γιατί ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΟΛΟΥΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ... ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ!!!

    Εγώ, βλέπετε, ΔΕΝ τους κρατώ καμία κακία. Δεν θα με πείραζε να τους ταΐζω με τα λεφτά των φόρων μου στον Κορυδαλλό!

    ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ!!! Μετά χαράς, μάλιστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.