22.10.09

Οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Κομοτηνής! Εκτός και πάλι ο Κώστας Ναλμπάντης

Μέσα στο Νοέμβριο ο δήμαρχος Κομοτηνής Δημήτρης Κοτσάκης θα ανακοινώσει τον τελευταίο ανασχηματισμό του, πριν αποχωρήσει από τον δημαρχιακό θώκο. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι οποίες προέρχονται μέσα από κύκλους της «Σύγχρονης Πόλης», ο δήμαρχος έχει κατασταλάξει στις 5 από τις 6 αντιδημαρχίες, ενώ παράλληλα θ’ αλλάξουν και ορισμένοι πρόεδροι στις δημοτικές επιχειρήσεις. Έτσι τον επόμενο μήνα ο δήμαρχος θα ανακοινώσει στις αντιδημαρχίες τους … Γιάννη Μουρτίδη στον τομέα της καθαριότητας, Γιάννη Τσαβδαρτζή, Φελίνα Καζάκου, Γιώργο Ναβροζίδη, ενώ θα παραμείνει στην θέση του ο Αλή Αλή. Για την 6η αντιδημαρχία δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, ενώ το σίγουρο είναι ότι ο Κώστας Ναλμπάντης, ο οποίος είναι ένα από τα πιο αξιόλογα και εργατικά στελέχη της παράταξης, θα συνεχίσει … την «εξορία» του στην ΔΕΥΑΚ, καθώς σύμφωνα με τον Δημήτρη Κοτσάκη είναι ο μόνος που μπορεί να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά. Πάντως ο δήμαρχος έχει αποφασίσει ν’ αλλάξει και τον Χρήστο Μέτιο, καθώς ο τελευταίος είναι από τους πρώτους υποστηρικτές της Ντόρας Μπακογιάννη για την προεδρία της ΝΔ.
Όσο περνάνε οι μέρες και η εσωκομματική διαμάχη στους κόλπους της ΝΔ θα μεγαλώνει, τόσο θ’ αρχίζει και η γκρίνια μέσα στην δημοτική αρχή, που αναμένεται να ξεσπάσει με το νέο έτος, αν δεν αξιολογηθούν κάποια στελέχη όπως πρέπει.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/10/09 10:55

    Όχι 6 αντιδημάρχους όχι 1016 αντιδημάρχους να ορίσει ο Κοτσάκης τις εκλογές τις έχουν χαμένες. Τον εσατζή τον αφήνει απ’ έξω, καλά που το κατάλαβε ο Κοτσάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζώντας για πολλά χρόνια στην πόλη που ποτιτεύτηκε ο Αντώνης Σαμαράς, και παρά τις ιδεολογικές διαφορές μας, γνωρίζω ότι είναι ένας άνθρωπος με ήθος. Γι' αυτό και δεν μπόρεσε ν' αντέξει το ίδιο του το κόμμα σε δεδομένη στιγμή.

    Συνδιαζόμενο αυτό με το γεγονός ότι από τους 2 άλλους υποψήφιους μία είναι για σκότωμα κι άλλος για πέταμα, επαληθεύεται το ρητό ότι... νιάου-νιάου στα κεραμίδια κάνουν μόνον οι γάτες (κι όχι τα γλωσσομαθή σκυλιά)!

    Κυρία, κυρία... Αυτή η άσκηση ήταν πανεύκολη. Άλλη, παρακαλώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/10/09 18:24

    Καλά τα λέτε... αλλά και ο Κοτσάκης καλά κάνει και αφήνει πάλι εκτός τον πολύ λίγο Ναλμπάντη... Για όλους έχεις κάτι να αναφέρεις πώς και δεν τα έχεις "χώσει" καμιά φορά στον Ναλμπάντη... "ύποπτον"... εκτός και εάν τα "κρατάς" για τις εκολγές...
    Πάρτε το χαμπάρι... Μας αφήνουν... ένας χρόνος ακόμη για τους ανίκανους και τους ανεπαρκείς... "Τελειώστε" τους να τελειώνουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/10/09 18:54

    Ο Κοτσάκης και η παλιοπαρέα του αν και τελειωμένοι, θα μας τελειώσουν.
    Εκτός από τα μπατκτσιλίκια του Καραμανλή, θα πληρώνουμε και τα μπατακτσιλίκια και του Κοτσάκη. Εδώ και ένα χρόνο συνεδριάζει το ΔΣ Κομοτηνής με μοναδικό θέμα η σύναψη δανείων. Το γήπεδο έφαγε σ’ ένα χρόνο 2 εκατ. Ευρώ και ομάδα δεν έχουμε, όπου ν’άναι φαλιμέντο ρίχνει η ιδιωτική τους ομάδα.
    Η Νέα Πορεία κάποτε να μας ενημερώσει για το σύνολο των δανείων, και ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΟΤΣΑΚΗ, για να τους πάρουμε με τις πέτρες,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/10/09 11:41

    Αισχος να λειπει ο Εσατζης απο την αναγγενηση του Δημου Κομοτηνης.Ντροπη σ αυτους που τον κατηγορουν.Οι αξιες κ.Κοτσακη πρεπει να παραμεινουν.Θα τους στερησεις τα 2000Ε,που τα εχει αναγκη,τωρα που φευγει και απο το Πανθρακικο,μονιμη πηγη εσοδων.Μην, τον πρωταθλητη του Κουν-Καν,μην τον απομακρυνεται,εχει ακομη πολλα να προσφερει.Αραγε ποια θα ειναι η αντιδραση του μονιμου χορηγου του Δημου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.