8.10.09

Και οι τοίχοι έχουν αυτιά!

Χθες αργά το βράδυ, έξω από το Πολυλειτουργικό Κέντρο του Δήμου Κομοτηνής, ο τεράστιος επικοινωνιολόγος Άγγελος Λάσκαρης, οι πρόεδροι των δημοτικών επιχειρήσεων Γιάννης Μουρτίδης και Νίκος Χατζηκωνσταντίνου, μαζί μ’ ακόμα ένα άτομο (πιθανότατα τον δήμαρχο Δημήτρη Κοτσάκη) φωνασκούσαν έντονα σε σημείο που οι φωνές τους ακουγόταν μέχρι το απέναντι αναψυκτήριο. Θέμα της «συζήτησης» τους οι νέες Ανώνυμες Εταιρίες του Δήμου οι οποίες απ’ ότι φαίνεται δεν … υφίστανται! Όσον αφορά τα δάνεια, δύο μέρες πριν τις εκλογές ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δημήτρης Σταμάτης τα υπέγραψε, χωρίς όμως να έχει την σύμφωνα γνώμη των υπηρεσιακών παραγόντων!!! Η αντιπολίτευση στο Δήμο Κομοτηνής θα επισκεφθεί τα γραφεία της Περιφέρειας για να προσβάλει την υπογραφή, ώστε να την δει με άλλο μάτι ο νέος Γενικός, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα από εβδομάδα!
Προσοχή παιδιά της «Σύγχρονης Πόλης» και οι τοίχοι έχουν αυτιά!

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/10/09 20:44

    Η αντιπολίτευση του Δήμου Κομοτηνής καλό θα ήταν πέραν των όψιμων επισκέψεών της στη Περιφέρεια να περιδιαβαίνει κάπου κάπου και τους διαδρόμους του Δημοτικού Μεγάρου.
    Κι επειδή εκεί θα συναντήσει μεγάλο συνωστισμό θα μπορούσε ίσως να ζητήσει (από ποιόν άραγε;) μια λίστα των ορδών stage που έχουν κατακλύσει τις γωνιές και κρέμονται στα μπαλκόνια άεργα.
    Θ ανακάλυπτε έτσι εκπληκτικές συνωνυμίες, συγγένειες και πρωτότυπες αν μη τι άλλο προϋποθέσεις πρόσληψης.
    Θα μπορούσε επίσης να ελέξει το πόσο νόμιμη ή και πόσο πραγματική είναι η απασχόληση των πάσης φύσεως "συνεργατών" και "συμβούλων"
    Θα μπορούσε να συνομιλήσει με τους πάλαι ποτέ νοήμονες και δημιουργικούς Δημοτικούς Υπαλλήλους. Να μάθει αλήθειες για τις συνθήκες της δουλειάς τους, για τα οικονομικά (χα χα χα) του Δήμου, για τα περίφημα τεχνικά έργα του.
    Αντιπολίτευση δεν είναι μόνον η πρόταση του καινούργιου που νομοτελειακά πλέον έρχεται στο Δήμο Κομοτηνής αλλά και κυρίως η γνώση του παλιού και σάπιου που πρέπει επειγόντως να φύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/10/09 22:25

    Όλες οι σχετικές ερωτήσεις έγιναν και στον εισαγγελέα η αντιπολίτευση του Δήμου Κομοτηνής πήγε, αλλά αποτέλεσμα μηδέν!

    Τώρα με το νέο Περιφερειάρχη, υπάρχει η δέσμευση ότι τουλάχιστον θα δωθούνε τα στοιχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.