1.9.09

Προκηρύσσει την Πέμπτη εκλογές ο Καραμανλής;

Σύμφωνα με αξιόπιστες κυβερνητικές πηγές … ο κύβος ερρίφθη! Την Πέμπτη ο Κώστας Καραμανλής θ’ ανακοινώσει ή στο υπουργικό συμβούλιο ή στην κυβερνητική επιτροπή και στον ελληνικό λαό ότι η χώρα βαίνει προς εκλογάς! Την απόφαση του αυτή, την έχει πάρει το σαββατοκύριακο, αλλά αυτή διέρρευσε σε αρκετούς βουλευτές, οι οποίοι δείχνουν τις τελευταίες δύο μέρες ανοιχτά την δυσαρέσκεια τους. Γι’ αυτό άλλωστε είχαμε και την παραίτηση του βουλευτή Γιάννη Μανώλη πιο νωρίς από το άνοιγμα της 3ης θερινής περιόδου της Βουλής.
Το επιτελείο του Κώστα Καραμανλή ευελπιστεί έτσι να κάνει και ένα καλό (υποτίθεται) μπάσιμο στην προεκλογική περίοδο, με την πρώτη επίσημη εκλογική εμφάνιση την Παρασκευή στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Σκοπός βέβαια όλων στη ΝΔ, δεν είναι η νίκη, αλλά μια αξιοπρεπείς ήττα και η μη αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ…

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος1/9/09 13:11

    ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ...
    Είναι γνωστή η πολιτική επιδίωξη της κυβέρνησης να μετατρέψει τον ελληνικό σιδηρόδρομο σε πανάκριβο εμπόρευμα.

    Ως πρόσχημα για αυτή την εγκληματική πολιτική, προβάλλεται η "οικονομική εξυγίανση" του ΟΣΕ και κατ' επέκταση η ...απαλλαγή των Ελλήνων φορολογουμένων από τα χρέη του Οργανισμού.

    Η κυβέρνηση μετέρχεται χίλιους δυο τρόπους για να δικαιολογήσει τις αντιδραστικές μεταρρυθμίσεις που προωθεί στον ΟΣΕ, με κεντρικούς άξονες: Τη σταδιακή αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων έως και 135% (απαρχή έγινε την 1η Αυγούστου, με αυξήσεις 33%). Την απόλυση 3.000 σιδηροδρομικών (σχεδόν το μισό προσωπικό του ΟΣΕ). Τη δραστική περικοπή "ζημιογόνων" δρομολογίων. Την είσοδο ιδιωτών σε κάθε κερδοφόρα και εν δυνάμει κερδοφόρα σιδηροδρομική και μη δραστηριότητα.

    Για όλα τα παραπάνω υπερηφανεύτηκε χτες από τη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Μεταφορών - Επικοινωνιών Ευρ. Στυλιανίδης, επισημαίνοντας ότι "ο εκσυγχρονισμός και η εξυγίανση των ελληνικών σιδηροδρόμων αποτελεί τη σημαντικότερη μεταρρύθμιση της κυβέρνησης για το επόμενο διάστημα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.