28.9.09

Δήμαρχε δεν είσαι ακόμη πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ροδόπης

Σκληρή ανακοίνωση με αποδέκτη τον δήμαρχο Κομοτηνής Δημήτρη Κοτσάκη, εξέδωσε η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, με αφορμή την περίεργη αναλγησία της δημοτικής αρχής να μην κατεβάσει τις αφίσες του Κώστα Καραμανλή για την ομιλία στην Αλεξανδρούπολη, 6 ημέρες μετά την πραγματοποίηση της. Μάλιστα το τοπικό ΠΑΣΟΚ, του υπενθυμίζει ότι δεν είναι ακόμα πρόεδρος της ΝΟΔΕ, όπως στο παρελθόν, αλλά δήμαρχος … για ένα χρόνο ακόμα!
Η ανακοίνωση της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, έχει ως εξής:
«Για τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, προχωρώντας ένα βήμα παραπάνω, πρότεινε εξαρχής και έκανε πράξη την διεξαγωγή της προεκλογικής εκστρατείας με μια άλλη, διαφορετική αντίληψη, που αναδεικνύεται από το τρίπτυχο: Καθαρό περιβάλλον, καθαρά λεφτά, καθαρές κουβέντες. Στις 7 Σεπτεμβρίου, κατέθεσε μία δέσμη προτάσεων και μέτρων για τον σεβασμό στη δεοντολογία, τη διαφάνεια, το περιβάλλον και τον δημόσιο λόγο κατά τον εκλογικό αγώνα, και δεσμεύτηκε ότι το Κίνημα αυτές, τις προτάσεις θα τις εφαρμόσει μονομερώς, ενώ ταυτόχρονα κάλεσε και τα υπόλοιπα κόμματα να τις υιοθετήσουν. Επίσης, το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε να μην χρησιμοποιηθούν αφίσες και γιγαντοαφίσες για την προβολή οποιασδήποτε προεκλογικής δραστηριότητας, συμβάλλοντας στην προστασία τού περιβάλλοντος και μειώνοντας ουσιαστικά το κόστος της προεκλογικής του εκστρατείας.
Όμως ο «γαλάζιος» δήμαρχος Κομοτηνής Δημήτρης Κοτσάκης, φανερά αγχωμένος το τελευταίο διάστημα, βλέποντας την μεγάλη ήττα της ΝΔ να έρχεται, προβαίνει σε ενέργειες οι οποίες αναιρούν τις διακηρύξεις του για δήθεν προστασία του περιβάλλοντος και για μια καθαρή πόλη.
Σήμερα 6 μέρες μετά από την ομιλία του Καραμανλή στην Αλεξανδρούπολη, αφήνει εντέχνως τις αφίσες που προπαγανδίζουν την εκδήλωση, η οποία έγινε στις 23 Σεπτεμβρίου! Με την πράξη του αυτή ο Δημήτρης Κοτσάκης γυρνάει την πόλη δεκαετίες πίσω.
Δήμαρχε, καθάρισε επιτέλους την πόλη από τις αφίσες για την ομιλία του Καραμανλή που τελείωσε εδώ και μία εβδομάδα. Δεν είσαι τώρα πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ροδόπης. Είσαι δήμαρχος για ένα χρόνο ακόμη, όλων των Κομοτηναίων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.