27.8.09

Την ώρα που η αμαρτωλή υπόθεση της ΜΚΟ «Αλληλεγγύη» έχει πάρει το δρόμο του εισαγγελέα, η Περιφέρεια ΑΜ – Θ της δίνει διαχειριστική επάρκεια!!!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «τα ΝΕΑ» και ο Στυλιανίδης εμπλέκεται στις οικονομικές ατασθαλίες της περιόδου εκείνης
Τον δρόμο της Δικαιοσύνης θα πάρει η αμαρτωλή υπόθεση της Αλληλεγγύης. Πρόκειται για τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση της Εκκλησίας που ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος παρέλαβε από τον μακαριστό Χριστόδουλο με μαύρη τρύπα κοντά 15.000.000€ στα οικονομικά της. Το πόρισμα της ειδικής επιτροπής που είχε αναλάβει τον έλεγχο παρουσιάστηκε χθες, ύστερα από μήνες προπαρασκευής, στη Διαρκή Ιερά Σύνοδο. Είχε άλλωστε ολοκληρωθεί από τις αρχές Αυγούστου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «τα ΝΕΑ», στο πόρισμα πιθανόν να εμπλέκονται και πολιτικά πρόσωπα, καθώς την εποχή της υπερδραστηριοποίησης της «Αλληλεγγύης», αρμόδιος για θέματα οικονομικής ενίσχυσης μη κυβερνητικών οργανώσεων ήταν ... φέρελπις υφυπουργός του ΥΠΕΞ που, στη δεύτερη περίοδο της διακυβέρνησης Καραμανλή προήχθη σε υπουργό. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;
Την ίδια στιγμή, οι αρμόδιοι της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης δίνουν στην συγκεκριμένη οργάνωση διαχειριστική επάρκεια για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ. Διαβάστε εδώ…

Διαβάστε σχετικά:

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/8/09 16:29

    ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ''ΕΠΙΣΤΟΛΗ''.
    ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ,ΕΙΧΕ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ.
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ,ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΝ.
    ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΕΛΤΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ Κυριοι ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/8/09 17:00

    κ Στυλιανίδη , κ Μαύρο,
    Από τα αμπελοχώραφα του μπαμπά σας μπορείτε να χαρίζετε λεφτά σε ΠΑΕ και αλλες οργανώσεις και ομάδες των Εκλογικών σας περιφερειών.
    Οχι κύριοι από τα ΕΛΤΑ τα οποία δεν είναι τσιφλίκι σας.
    Ηδη διασπαθήσατε 400.000 € στη Θράκη και ο θεός ξέρει πόσα στις Κυκλάδες.
    Είστε ηθικά πολιτικά και νομικά υπόλογοι για αυτές τις χαριστικές σας πράξεις τις οποίες περιβάλατε με τύπο οιωνεί λεοντίων εις βάρος της επιχείρησης συμβάσεων προβολής της επιχείρησης.
    Το Διοικητικό Συμβούλιο και ο εισηγητής Δ/νων Σύμβουλος νεόκοπος μάνατζερ μετά από ενδελεχή έλεγχο θα λογοδοτήσουν για πράξεις απιστίας περί την υπηρεσία.
    Ας γνωρίζει ο νεόπροσληφθής Μάνατζερ ότι ο κουρασμένος απέρχεται αποτυχυμένος σύντομα.
    Γιαυτό κοντά τα χέρια απο μια επιχείρηση που ήταν πρότυπο κερδοφορίας και ταίζει 10.000 οικογένειες.
    Δεν είστε στην ΟΝΝΕΔ κ Μαύρο διοικείτε μια μεγάλη κρατική εταιρία και την καταβαραθρώνετε με πράξεις και παραλήψεις σας.
    Οι εργαζόμενοι θα σας δείξουν το δρόμο στα ΕΛΤΑ αν δεν αλλαξετε ρώτα θα λογοδοτήσετε στην ωρα που πρέπει.
    Ουδεν κρυπτόν υπό τον ήλιον κυριοι.
    Αλλα ειναι ακατανόητη η συναίνεση του κ προέδρου του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΎ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ Α. Μπρατάκου, που όντως αν και κομματικός θεωρώ οτι είναι και έμπειρος και μειλίχειος ανθρωπος.
    ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΥ 6 ΜΗΝΟΥ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΚΥΡΙΟΙ.
    Ο ΓΑΠ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΦΕΙΣΘΕΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ, ΗΔΗ ΕΙΣΤΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/8/09 18:21

    KAΘΕ ΑΕΡΓΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 3 ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΣΤΙς ΕΛΤΑ-ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ,ΑΜΟΙΒΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 32.000 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ.ΣΥΝΟΛΟ 100.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΙ 3,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΜΕ ΑΔΑΜΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΠΑΠΑΤΣΩΡΗΣ.
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΤΑΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;
    ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ,ΑΝΤΙ ΤΩΝ 3 ΑΕΡΓΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΧΑΡΑΜΟΦΑΓΙΔΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 2-3.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΟ ΜΗΝΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΔΕΞΙΟΙ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ'
    ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ,ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.