10.8.09

Τον Μανωλιό τον βάλανε σ’ ένα καράβι μούτσο…

Nέο γύρο πολιτικής αντιπαράθεσης προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Μανώλη, ότι κάποιοι υποχρέωσαν την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος να αθωώσει βουλευτές για να μην δικαστούν. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο βουλευτής Αργολίδας υποστηρίζει ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι άλλοι «γαλάζιοι» συνάδελφοί του στη Βουλή υποχρεώθηκαν να καλύψουν τους εμπλεκόμενους στα σκάνδαλα και να μην ψηφίσουν την παραπομπή τους, αφού σε αντίθετη περίπτωση απειλούνταν με πρόωρες εκλογές. «Κάποιοι μας υποχρέωσαν να ψηφίσουμε την απαλλαγή τους για να μην πάνε να δικαστούν. Αυτό είναι πρόκληση για ‘μενα και με πίκρανε».
Οι αναφορές του Γιάννη Μανώλη παραπέμπουν στην υπόθεση Βατοπεδίου, όπου η ΝΔ αποχώρησε από την ψηφοφορία, αλλά και στην υπόθεση Παυλίδη, όπου οι «γαλάζιοι» βουλευτές καταψήφισαν την παραπομπή του πρώην υπουργού. Ο βουλευτής, έβαλε στο στόχαστρό του Μάξιμου και Ρηγίλλης, δείχνοντας οργισμένος για τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν. «Τους ρίχνω ευθύνες γιατί δεν είπαν σε όσους εμπλέκονταν σε σκάνδαλα, φύγε - ρίξε μας, και το είπαν σε ‘μένα».
Τώρα αν για την κυβέρνηση δεν υπάρχει μείζον θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης για τον Καραμανλή και τους συμβούλους του, αυτό είναι άλλο θέμα!!!

Διαβάστε την συνέντευξη του Γιάννη Μανώλη, κάνοντας κλικ πάνω στα φύλλα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.