10.8.09

Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη, σύμφωνα με την εφημερίδα «Παρασκευή+13»

Η εφημερίδα «Παρασκευή+13» στο τελευταίο της φύλλο, είχε ρεπορτάζ για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα και σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας στην Ροδόπη, εκτός από τους νυν βουλευτές, θέση στην λίστα του ψηφοδελτίου θα έχουν ... η πρώην βουλευτής Χρύσα Μανωλιά, η αντινομάρχης και υποψήφια ευρωβουλευτής Μουσταφάογλου Σιμπέλ. Η θέση που απομένει θα καλυφθεί, σύμφωνα πάντα με την «Παρασκευή+13», ή από την Όλγα Τσετινέ, η οποία είχε θέση στο προηγούμενο ψηφοδέλτιο, ή από τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Πετρίδη! Λίγος καιρός έμεινε για να αποδειχθούν τα γραφόμενα της εφημερίδας αληθή. Για να δούμε…
Κάνε κλικ στο φύλλο της εφημερίδας!

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/8/09 09:42

    Απο τα ονοματα που γραφει η εφημεριδα,το μονο αξιολογο ειναι του Γιωργου Πετριδη.Μακαρι να βαλει υποψηφιοτητα γιατι εκτος του οτι θα βγει θα αποκτησουμε και πραγματικο εκπροσωπο στο κοινοβουλιο.Γιωργο Πετριδη προχωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/8/09 14:01

    ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός στη φωτογραφία, ποιός είναι ?????? ( στο σχόλιο για την Ροδόπη )
    Μοιάζει στον Φρίντριχ Έγκελς, αλλά εκείνος είχε και γενιάδα.
    Μοιάζει πάντως.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ονειρα θερινης νυκτος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Γιώργος Πετρίδης έχει πολιτικό πλεόνασμα. Διότι έχει την έξωθεν καλή μαρτυρία, ως ελεύθερος επαγγελματίας, και ως κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
    Ο ήρεμος χαρακτήρας του κρύβει μια ορμή, γιατί ως Γραμματέας της ΝΕ Ροδόπης και μέλος της ΚΕ έδωσε λύσεις σε πολιτικές κρίσεις οι οποίες ποτέ δεν έγιναν γνωστές, δεν του το επιτρέπει ο χαρακτήρας του, δεν αυτοπροβάλλεται, διότι στα αυτονόητα είναι υποχρέωση του πολιτικού να δίνει λύσεις.
    Αν ήταν σήμερα βουλευτής («παραχώρησε» την υποψηφιότητά του το 2007), στα μεγάλα προβλήματα που δημιουργήθηκαν τα τελευταία 5-6 χρόνια από λανθασμένες πολιτικές επιλογές, θα έδινε ρεαλιστικές λύσεις για το συμφέρον των πολιτών της Ροδόπης. Διότι και τις επιστημονικές γνώσεις έχει, και προπαντός η ανιδιοτέλειά δεν του επιτέπει να παρεκτραπεί……..
    Και επί τέλους ας μιλήσουμε πολιτικά……
    di…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.