25.6.09

Δικαιώθηκαν τα «πράσινα παπαγαλάκια»…

…Πως φώναζαν; Φόροι, φόροι, φόροι!!!
Η ερώτηση προς τον Κώστα Καραμανλή ήταν σταράτη και ξεκάθαρη: «Θα βάλετε φόρους»; Η απάντηση του: «Ο σχεδιασμός δεν είναι να βάλουμε φόρους. Εάν όμως η εικόνα είναι τέτοια που πρέπει να βάλουμε, ναι, θα βάλουμε και φόρους αν χρειαστεί».
Τέτοιος ήταν πάντα. Ένας πρωθυπουργός με τις καλύτερες προθέσεις που η άτιμη ζωή τον υποχρεώνει να παίρνει δυσάρεστες αποφάσεις. Έτσι και τώρα. Ιδού η πρώτη δόση (γιατί έρχεται και δεύτερη από Οκτώβριο)…

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/6/09 12:01

    ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

    Η στήριξη της λαϊκής κατανάλωσης πλήττεται άμεσα από τα νέα μέτρα και αυτό έχει σαν συνέπεια την περαιτέρω μείωση του τζίρου των μικρών εππιχειρήσεων.

    Είναι γνωστό στην κοινωνία, σε όλο το λαό, αλλά και στην Κυβέρνηση ότι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις ζούν τον χειρότερο εφιάλτη τους από καταβολής του ελληνικού κράτους.

    Φορολογικές επιδρομές, Φοβέρες, Εκβιασμοί, Φυλακίσεις, Τοκογλυφία και εκβιασμοί των Τραπεζών, Εμπαιγμός του κράτους είναι μερικά μόνο από την ζοφερή καθημερινότητα κάθε μικρομεσαίου.

    Αντίθετα οι μεγάλοι απολαμβάνουν τη σφαγή μας.


    ΕΦΟΡΙΑ, ΤΕΒΕ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΙ για κάθε μικρομεσαίο.

    Διότι το να κλείσουμε τα μαγαζιά μας είναι το πιο ....ανώδυνο. Αλλά εμείς είμαστε χρεωμένοι μέχρι το λαιμό.

    Σας χρωστάμε το ΦΠΑ (διότι ο τζίρος μας δεν αρκεί να καλύψει ούτε το ενοίκιο), σας χρωστάμε το ΤΕΒΕ (που μας απειλεί καθημερινά με φυλακίσεις), μας κυνηγούν οι Τράπεζες και ο Τειρεσίας, οι Κατασχέσεις.


    Τι μας μένει λοιπόν ??
    Αυτοκτονίες, Κατάθλιψη, Μιζέρια...

    Εχουμε να κάνουμε με την πιο ανάλγητη, απάνθρωπη, αδίστακτη και επικίνδυνη πολιτική εδώ και δεκαετίες. Ακόμα και στην κατοχή ήταν καλύτερα τα πράγματα.


    ένας αναγνώστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.