5.6.09

Συνέντευξη τύπου Χάρη Καστανίδη

Οι μουσουλμάνοι της Ροδόπης είναι ελεύθεροι πολίτες και έχουν την συνείδηση τους καθαρή, ξέρουν τι θα ψηφίσουν την Κυριακή
Ο Χάρης Καστανίδης στην Κομοτηνή
Μήνυμα νίκης του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές και αλλαγή του πολιτικού σκηνικού έστειλε σήμερα από την Κομοτηνή ο βουλευτής της Α’ εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης Χάρης Καστανίδης, όπου παραβρέθηκε για να μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος. Στο πλαίσιο αυτής, ο βουλευτής παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, μέσα από την οποία έκανε ακόμη μία φορά κάλεσμα στον κόσμο της Ροδόπης, χριστιανούς και μουσουλμάνους, να ψηφίσουν και να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ.
  • Ακούστε όλη την συνέντευξη τύπου στο Web Radio, εδώ…

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/6/09 19:41

    O "Boυλευτής του ΠΑΣΟΚ" Χατζηοσμάν που βρισκόταν όλο τον καιρό που έτρεχαν οι άλλοι.Πείτε μας.Ούτε στην συνέντευξη τον βλέπουμε.Θα μιλήσει κανένας επιτέλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. My Simple Man7/6/09 00:47

    Ο «βουλευτής» κ. Χ#Οσμάν, δεν έχει ουδεμία ευθύνη για τα όσα συμβαίνουν τελευταία στη πολιτική στο νομό Ροδόπης. «Παλιά του τέχνη, κόσκινο» ο Αβδηριτισμός του. Η ιστορία του είναι γνωστή στους παροικούντες γνώστες της πολιτικής ιστορίας της Ροδόπης και του Προέδρου του DEP κ. Χ&Οσμάν. Την ευθύνη να την ζητήσετε από τον Γιαννακίδη, τον Παύλο Δαμιανίδη τον Γιώργο Πεταλωτή και τον Στέργιο Σταυρόπουλο. ¨Έναν ξεχασμένο και παραμελημένο «πολιτικό να τον πει ο θεός » αυτή η τετράδα για ίδιο πολιτικό όφελος τον «έχρησαν» υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογές. Οι ψήφοι του κ. Χ#Οσμάν θα ήταν τόσοι πολλοί έλεγαν που ο Γιώργος Παπανδρέου θα γινόταν πρωθυπουργός το 2007.
    Η διαφορά ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, όλο κι’ όλο ήτανε 151 ψηφοδέλτια. «Σταγόνα εν τω ωκεανώ». Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ Λάμψα & ΣΙΑ δεν έχουν έχουν ποιο «οξυδερκή» πολιτική σκέψη από την τετράδα των Ροδοπαίων πολιτικών. Ο «καυγάς» γίνεται για το πάπλωμα, για τον παρά που λένε. Μια σφήνα νέου υποψηφίου βουλευτή όπως της κ. Σιμπέλ θα στερήσει τη βουλευτική έδρα από τον κ. Χ#Οσμάν ή από τον κ. Πεταλωτή. Με αυτό το περιστατικό αποδείχθηκε ότι ο κ. Πεταλωτής δεν είναι ικανός πολιτικός για να αντιμετωπίσει μια πολιτική κρίση. Η Συμβουλευτική Επιτροπή εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία του ιεροκήρυκα και πωλητή «σουτζούκ λουκούμ» βουλευτή και Προέδρου του DEP κ. Χ&Οσμάν, στο παραδάκι, και βρήκε την ευκαιρία και «έδρασε καταλλήλως». Εξ’ άλλου τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τη Διακήρυξε ο Γιώργος Παπανδρέου, και δεν την εφαρμόζει. Απλά πράγματα οι πασόκοι της Συμβουλευτικής Επιτροπής, την εφαρμογή των διακηρύξεων του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου απαιτούν.
    Η όλη κίνηση του κ. Χ&Οσμάν είναι δεκανίκι στη ΝΔ. Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στηρίζεται και καταξιώνεται στην αποκοτιά των ΠΑΣΟΚΩΝ. Η Ροδόπη δεν βρέθηκε στον κυκλώνα για άλλη μια φορά , και τούτο οφείλεται στην προβολή του ημίαιου σκανδάλου ΠΑΣΟΚ & ΝΔ της SIEMENS από τα ΜΜΕ.
    My Simple Man

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ANTIAΠΟΛΙΘΩΜΑ7/6/09 17:43

    Το γνωστό παραλήρημά σου και μπουρδολογία κατά της "τετράδας" Γιαννακίδη-Δαμιανίδη-Πεταλωτή και Σταυρόπουλου με τη γνωστή σάλτσα Λάμψα.Αντί να καταλάβεις επιτέλους τι συνέβη λασπώνεις και μπουρδολογείς. Πριν από λίγο καιρό κυκλοφορούσατε ότι ο Πεταλωτής δεν μιλάει καν με Γιαννακίδη-Δαμιανίδη και Χατζηοσμάν.Τώρα τους κάνατε αχταρμά, αρκεί να πυροβολείτε κάπου.Κι όμως αν δεν έτρεχαν οι Γιαννακίδης-Πεταλωτής-Δαμιανίδης τα ποσοστά στην Ροδόπη του ΠΑΣΟΚ θα ήταν 30%. Το μεγάλο δε ανέκδοτο είναι ότι ο Πεταλωτής επέλεξε Χατζηοσμάν. Εδώ γελάνε.΄Ολοι ξέρουν ποιός τον πρότεινε.΄Οπως και ότι η επιλογή Σιμπέλ ήταν καθαρά Πεταλωτή που προφανώς θέλει να αποδείξει ότι αυτός κάνει κουμάντο στη Ροδόπη. Και το απέδειξε.Γιαυτό πλέον τρέχουν όλοι πίσω του. Μέχρι κι ο Πετρίδης πλέον ορκίζεται στον Πεταλωτή. Δεν το πήρατε πρέφα ακόμη.κΙαυτό δεν είναι παραιτήτως κακό.Το ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπης χρειαζόταν ενότητα και την απέκτησε.Κάποιοι ακοινώνητοι μείναινε έξω. Και τέλος, τέλος όταν ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ θα μπορείς να μιλάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.