2.6.09

Στο νέο ΔΣ των ΕΛΤΑ οι Κομοτηναίοι Νίκος Αγγελίδης και Κώστας Ναλμπάντης

Να χρυσώσει το χάπι προσπαθεί ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στη Ροδόπη, μετά τους εσωκομματικούς τριγμούς που προκάλεσε η τοποθέτηση του Κώστα Κατσιμίγα στο ΔΣ της ΕΡΓΟΣΕ! Και πάλι όμως δεν μπορεί. Για μια ακόμη φορά, κανένα στέλεχος της ΝΔ τοπικά το οποίο πρόσκειται στο αντίπαλο εσωκομματικό στρατόπεδο … δεν πήρε καμιά θέση.
Αντίθετα δύο δικοί του άνθρωποι, μέσα από τον κομματικό σωλήνα της ΝΔ, ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, Νίκος Αγγελίδης και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κώστας Ναλμπάντης τοποθετήθηκαν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο των Ελληνικών Ταχυδρομείων.
Να σημειωθεί ότι το νέο ΔΣ των ΕΛΤΑ, συνήλθε σε σώμα μετά την τοποθέτηση του Σταμάτη Μαύρου στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Επιχείρησης, όπως αποφάσισε την περασμένη Παρασκευή, σε έκτακτη συνεδρίασή της, η Γενική Συνέλευση των Μετόχων του ΕΛΤΑ.
Δείτε το νέο ΔΣ των ΕΛΤΑ στον ιστότοπο της Ελευθεροτυπίας, εδώ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.