6.5.09

Ακόμα δεν τον είδαμε … Γιάννη τον βαφτίσαμε!

Απόλυτα ταιριάζει η συγκεκριμένη παροιμία, στην υπόθεση του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου της Κομοτηνής. Χωρίς να έχουν αποπερατωθεί ακόμα τα έργα του γηπέδου, ο δήμαρχος Δημήτρης Κοτσάκης εμφανίζεται σαν χάχας σε τηλεοπτικό σταθμό και αναφέρει ότι τα έργα έχουν τελειώσει, με συνέπεια να δοθεί και όνομα στο γήπεδο!!! Πως θα λέγετε; ΟΠΑΠ – Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κομοτηνής…
Σε δηλώσεις του εκείνη την περίοδο στα μέσα ενημέρωσης, τόσο στην εφημερίδα «ο Χρόνος», όσο και στο «Ελεύθερο Βήμα», αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Η νέα κερκίδα δημιουργείται και κατασκευάζεται αρχιτεκτονικά έτσι ώστε να μπορεί να εξυπηρετεί χρήσεις του κοινού, δηλαδή κυλικεία, χώρους υγιεινής, ιατρεία και αντιντόπινγκ και επίσης θα δώσει μία καινούρια εικόνα στο γήπεδο του Πανθρακικού στην πίσω πλευρά στο δρόμο του Σιδηροχωρίου ότι αφορά την όψη του γηπέδου, η οποία θα είναι και η όψη η οποία θα τηρηθεί και στην συνέχεια που θα ολοκληρωθεί το γήπεδο».
Δηλαδή θα γκρεμιστεί ο υπάρχον τοίχος και κάτω από τις κερκίδες θα δημιουργηθούν τουαλέτες, κυλικεία, ιατρεία, αντιντόπινγκ. Μάλιστα στην μελέτη υπάρχει και η σκέψη να δημιουργηθούν καταστήματα, τα οποία θα εκμεταλλεύεται η ομάδα του Πανθρακικού! Είδε κανείς Κομοτηναίος να γίνεται τίποτα απ’ τα προαναφερόμενα;
Μάλιστα κατά την διάρκεια του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου, στην συζήτηση για τον δημοτικό έλεγχο, η αντιπολίτευση ρώτησε τον δήμαρχο γιατί δεν αποπερατώθηκαν μετά από 10 μήνες τα έργα στο δημοτικό γήπεδο, πότε αυτά θα αποπερατωθούν, ποιος θα εξοφλήσει τους προμηθευτές και τι γίνεται με τον ανάδοχο του έργου Χαράλαμπο Ωρολογόπουλο, ο οποίος έχει εξαφανιστεί. Απάντηση δυστυχώς καμία!!!
Διαβάστε τις δηλώσεις του, στις εφημερίδες Χρόνος και Ελεύθερο Βήμα και δείτε μετά το βίντεο. Μέσα σε 10 μήνες πόσα άλλαξαν!!!

Διαβάστε σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.