20.5.09

Τα πρώτα τηλεοπτικά σποτ του ΠΑΣΟΚ για τις Ευρωεκλογές

2 σχόλια:

  1. Geopolitik21/5/09 19:46

    Του γνωστού λογογράφου πολιτικών τα δημοσιευμένα στον Αθηναϊκό και τοπικό τύπο σχόλιά του για λογαριασμό τρίτων (πολιτικών), είναι συρραφή «αναπτυξιακών» προτάσεων που κατά καιρούς έγιναν σε αναπτυξιακά Συνέδρια της Θράκης από φορείς και τις επιτροπές αγώνα. Είναι χιλιοειπωμένα και ποτέ δεν εφαρμόσθηκαν (και αρκετές προτάσεις ήταν και τότε εκτός τόπου και χρόνου) από τις κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Εξ’ άλλου είναι και παλιομοδίτικες προτάσεις, βρισκόμαστε στο 2009 τα πράγματα έχουν αλλάξει. Αυτό το προπολεμικό υλικό έχει στα συρτάρια του αυτό παρουσιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προλετάριος αγωνιστής και μπατίρης21/5/09 20:18

    ΜΟΥΓΓΑ «ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ.
    ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΝΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΗΛΟΦΡΟΝΗΣΕΙΣ, ΜΕ ΤΗΝΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΘΥΜΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΗΛΟΚΑΡΦΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. Ο ΕΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΛΟΥ, ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.