19.5.09

Το πριγκιπάτο του Ευριπίδη Στυλιανίδη

Ο υπουργός Μεταφορών Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος έχει επικριθεί για πολυτελέστατο ταξίδι στο εξωτερικό με λεφτά του ελληνικού λαού, προκαλεί αίσθηση να λέει ότι ο Έλληνας επιβαρύνεται από τον ΟΣΕ και το σχέδιό του θα τον απαλλάξει από αυτά τα βάρη. Η απάντηση που δόθηκε από τον ίδιο σε εκείνο το δημοσίευμα κάθε άλλο σήκωσε τις σκιές που έπεσαν πάνω του, απλώς οι μιντιάρχες το έκαναν αβαβά και δεν ξετίναξαν την ιστορία.
«Ο κάθε Έλληνας πολίτης πληρώνει δύο εκατομμύρια ευρώ την ημέρα για τη συντήρηση ενός δικτύου, το οποίο, δυστυχώς, από επιλογές του παρελθόντος απαξιώθηκε και επιβιώνει και λειτουργεί χάρη στη φιλοτιμία των εργαζομένων», δήλωσε μετά την κυβερνητική επιτροπή ο υπουργός! Μήπως η Ελλάδα είναι πριγκιπάτο με τόσα λεφτά που πληρώνουν οι πολίτες της και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι ότι είμαστε ισχυροί και πλούσιοι; Αν ο κάθε Έλληνας πλήρωνε 2 εκατομμύρια ευρώ την ημέρα, δεν θα χρειαζόταν να δουλεύουν για 800 ευρώ μηνιαίως!
Τώρα για το πρόγραμμα, η κυβέρνηση το βαπτίζει εξυγίανση, δεν είναι σίγουρο ότι πρόκειται για κάτι σωστό, ιδιαίτερα αν κρίνουμε από τις διαπιστώσεις του υπουργού.
[via]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.