18.5.09

Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για τις Ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου 2007


1. Παπακωνσταντίνου Γιώργος (δείτε βιογραφικό)
2. Ράπτη Συλβάνα (δείτε βιογραφικό)
3. Λαμπρινίδης Σταύρος (δείτε βιογραφικό)
4. Σαατσόγλου - Παλιαδέλη Χρυσούλα (δείτε βιογραφικό)
5. Σταυρακάκης Γιώργος (δείτε βιογραφικό)
6. Κοππά Μαριλένα (δείτε βιογραφικό)
7. Ποδηματά Άννυ (δείτε βιογραφικό)
8. Αρσένης Κρίτωνας (δείτε βιογραφικό)
9. Δανέλλης Σπύρος (δείτε βιογραφικό)
10. Δρούτσας Δημήτρης (δείτε βιογραφικό)
11. Ντελεδήμου Πετρούλα (δείτε βιογραφικό)
12. Παπαδοπούλου Λίνα (δείτε βιογραφικό)
13. Παλτσανιτίδης Συμεών (δείτε βιογραφικό)
14. Σαλουφάκου Σταυρούλα (δείτε βιογραφικό)
15. Χατζηαντωνίου Χρήστος (δείτε βιογραφικό)
16. Μουσταφάογλου Σιμπέλ (δείτε βιογραφικό)
17. Βιτσιλάκη Χρυσή (δείτε βιογραφικό)
18. Καλτσά Μαρία (δείτε βιογραφικό)
19. Τάτσης Κωνσταντίνος (δείτε βιογραφικό)
20. Φίλεβσκα Πανάγου Μπλαγκορόντνα (δείτε βιογραφικό)
21. Σωτηρέλης Γιώργος (δείτε βιογραφικό)
22. Ασημακόπουλος Δημήτρης (δείτε βιογραφικό)

13 σχόλια:

  1. pasokos original18/5/09 09:31

    Κύριοι του τοπικού ΠΑΣΟΚ τρεχάτε τώρα να στηρίξετε την Σιμπέλ.Βγάλτε τα κάστανα από την φωτιά που σας αναψε ο Πεταλωτής.την επεβαλε στην Αθήνα,αλλά εσείς την χρεώνεστε.Και κατι άλλο.Αυτός ο άμοιρος ο Γιαννακίδης είχε λόγο για τίποτα?Από την ΕΡΓΟΣΕ στα ευρωψηφοδέλτια και από τα ευρωψηφοδέλτια στην ΕΡΓΟΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. “Penche”18/5/09 20:51

    Η υποψήφια ευρωβουλευτής συντρόφισσα Σιμπέλ είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα, η υποψηφιότητά της είναι προσωπική επιλογή του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ συντρόφου Γιώργου Παπανδρέου, τους συνδέει μια προσωπική πολιτική φιλία και αλληλοσεβασμός. Τα περί παρεμβάσεων του κ. Πεταλωτή είναι λόγια του αέρα. Με αυτή τη λευκή προπαγάνδα δεν διαμορφώνονται οι πολιτικές προσωπικότητες, θέλει «πολύ δουλειά ο ήλιος για να γυρίσει».
    Ο Καραμανλής και το κόμμα του βρίσκονται στις τελευταίες μέρες της εξουσίας τους, ο στόχος είναι η δεξιά για να φύγει το δυνατό ταχύτερα. Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης έχει ακόμη δυνάμεις, πάρτε το χαμπάρι, οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ αυτά τα σταγονίδια που τον στήριξαν 5 χρόνια ζούν και βασιλεύουν.
    Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης τους έχει στο χέρι, για αυτό τα σαϊνια ποτέ δεν αναφέρονται στη ΝΔ και στα έργα του «υπουργού μας», όπως ακόμη τον αποκαλούν, είναι επικίνδυνα σαϊνια, τα δεκανίκια της δεξιάς.

    “Penche”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/5/09 15:31

    Penche - Συμφωνώ όντας η Σιμπέλ είναι μια ξεχωριστεί προσωπικότητα, σ’αυτό να είσαι σίγουρος. Είναι η μοναδική………….. γυναίκα από την μειονότητα που έκανε μεγάλη προσπάθεια στης Δημοτικές εκλογές μαζί με την φίλη της την «Π. Λάμψα» να μην κερδίσει το ΠΑΣΟΚ τον Δήμο Κομοτηνής. Έκαναν άνω κάτω των ΠΑΣΟΚ για να πάρει την στήριξη του ΠΑΣΟΚ ο «αντάρτης» υποψήφιος Φίλος τους. Τελικά δεν το κατάφεραν αλλά έτρεχαν στης εκλογές να τον στηρίξουν και να του μαζέψουν ψήφους για να μην ξεφτιλιστεί αλλά και για να μην καταφέρει να εκλεγεί ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ - ώστε να δικαιωθούν στην Αθήνα.
    Το ίδιο έκαναν και το 2007 στης εθνικές εκλογές για να μην κερδίσει το ΠΑΣΟΚ στο Νομό. Γιατί; Γιατί η ξεχωριστή προσωπικότητα η Σιμπέλ δεν κατάφερε να γίνει υποψήφια δεν είχε και την πυγμή του Πεταλωτή.
    Σε όλα αυτά μήπως υπάρχει και το χεράκι του κ. Πεταλωτή μια και έχουν κοινή φίλη την………. Διότι ο βουλευτής την επέβαλε στην Αθήνα με το έτσι θέλω - ήταν η πριμοδότηση για την κυρία γι’ αυτά που έχει κάνει για το ΠΑΣΟΚ τα τελευταία χρόνια - θα δούμε για τον εαυτό του τι θα κάνει……………………η εκλογές πλησιάζουν …………. Δυστυχώς…………………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/5/09 17:31

    Σιγά ρε "ανώνυμε" τις απειλές! Ψαρώσαμε! Αφού σκέφτομαινα πω του ΠΑπανδρέου "μη τον βάζειςτον ΠΕταλωτή στο ψηφοδέλτιο, έχει γίνει αντιπαθής στον μέσο μειονοτικό και τον μέσο ΠΑΣΟΚο και θα χάσεις τις εκλογές"! ΚΑι βουλωμένο γράμμα διαβάζεις ρε! Τι λε ρε παιδί μου! Ο Πεταλωτής κολλητός της Λάμψα και του Δάμωνα; Τότε γιατί τον κατηγορείτε εσείς οι "Βαβατσικλικοί" (δηλαδή τα σπαστικά του πανάρχαιου ΠΑΣΟΚ που χάνουν τον τρένο) ότι και καλά τα έκανε πλακάκια με τον Αντιφωνητή; Καραίσκοςκαι Λάμψα πάνε μαζί; Δεν πάνε; Τι άλλο θα βρείτε ρε για να κατηγορήσετε τον ΠΕταλωτή; Τόσο σας έχει πωρώσει ο Χατζηοσμάν; Ο οποίος σίγουρα ξεσκίστηκε για να βγει παμψηφεί ο Βαβατσικλής. Απ΄όπου περνούσε έλεγε ο Αχμέτ: "Πρώτα τον Τάσο και μετά εμένα"! Α ρε Πεταλωτή τι τους έκανες! Ενώνεις εναντίον σου μέχρι και ΆΡη και "Τάσο". "Τάσο" γιατί ο αυθεντικός Τάσος είναι ξύπνιος και ξέρει πού να ποντάρει! Ευτυχώς που υπάρχει ο λαός και οι νέοι. A propos, μια και είπα νέοι, Νίκο Βαβατσικλή τι λες εσύ για όλο αυτό το τουρλουμπούκι για τη Σιμπέλ; Πόθεν η ανακατωσούρα; Λες να βάζει ο Στυλιανίδης δικούς του να γράφουν μαλακίες για να ανακατεύουν το ΠΑΣΟΚ; Μπορείς με μερικές ξεκάθαρες κινήσεις να τον προστατέψεις τον Τάσο. Και το ΠΑΣΟΚ. Και τον Πεταλωτή, αν θες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ Ανώνυμος/η 17:31
    "Ευτυχώς που υπάρχουν ο λαός και οι νέοι". Εσύ το έγραψες και συμφωνώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/5/09 18:18

    ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΛΩΤΙΚΟΥΣ,ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΙΚΙΚΟΥΣ,ΒΑΒΑΤΣΙΚΛΙΚΟΥΣ,ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ,ΛΑΜΨΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΙΣΚΟΥΣ..........ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΡΟΖ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ!
    ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ........ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΓΟΥΣΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δημήτρης Παπ.19/5/09 19:25

    Συγνώμη.Δηλαδή τώρα από την μια χαρακτηρίζουμε τον "Τάσο" πανάρχαιο ΠΑΣΟΚ και από την άλλη αυθεντικό και ξύπνιο;;;

    Δεν καταλαβαίνω.Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο "Τάσος" υποστηρίζει τον Πεταλωτή και είναι μαζί του.Για τον γιο του δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ19/5/09 20:55

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΥΡΙΟ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ
    «ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ»
    ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ να υπηρετήσετε το μετερίζι ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΤΑΞΕ Ο ΛΑΟΣ με την ψήφο του. Φτάνει πια οι ανάρμοστες απολίτικες συμπεριφορές.
    ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ’81 ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ.
    Και εσείς ασχολείσθαι ποιος πρώτινε ποιόν. Σήμερα αυτά δεν ενδιαφέρουν τον Ελληνικό Λαό άλλα είναι τα προβλήματά του.
    Ο Πρόεδρος του κόμματος αποφασίζει και έχει την ευθύνη ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΎ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. MΑΝΤΩ19/5/09 23:38

    Συμφωνώ και φθάνει με τις βλακείες.Γνωρίζουμε πολύ καλά τι έκανε ο καθένας στις εκλογές και τι πρέπει να κάνει. Και με το χέρι στην καρδιά, αν και τον Πεταλωτή για λόγους προσωπικής υπεχρέωσης δεν τον ψήφισα, γνωρίζω πολύ καλά και το γνωρίζει και ο Τάσος ότι μπορεί να ήταν και ο μοναδικός νομαρχιακός- ή έστω από τους λίγους- νομαρχιακούς σύμβούλους που στήριξαν, όχι απλώς ψήφισαν Βαβατσικλή. Αυτά για να μην αερολογούμε. Και αυτά να τα θυμούνται όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δημήτρης Παπ.20/5/09 00:05

    Συμφωνώ με τον ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.Δεν αξίζει να χαλιόμαστε εδώ μέσα(και έξω)για την Σιμπέλ.Ο στόχος είναι άλλος.η μεγαλη νίκη του ΠΑΣΟΚ.Όσο για το θέμα Βαβατσικλής υπέρ Πεταλωτής και το αντίστροφο,νομίζω δικαιώνομαι και από τους προηγούμενους,αλλά και απο τους διαχειριστές του μπλοκ,γιατί ακόμα δεν διαψεύδομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος20/5/09 00:08

    ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΓΕΛΑΕΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΑΥΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ, ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ, ΤΑΣΟΣ ΒΑΒΑΤΣΙΚΛΗΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ (ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ) ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙς ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ. ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ. ΚΑΙ ΣΥ ΜΕ ΤΙΣ ΡΟΖ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΩ,ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε εμάς όταν λες Ανώνυμε/η ότι μ' αυτά που γράφουμε προκαλούμε το γέλιο στον Στυλιανίδη. Νομίζω ότι τον προβληματίζουμε.

    Το ίδιο ισχύει και για το "τσιράκια". Ελπίζω να μην αναφέρεσαι και πάλι σε εμάς.

    Να πούμε την αλήθεια μας στεναχωρεί το γεγονός ότι ο καθένας στα σχόλια του μπλογκ λέει το κοντό και το μακρύ του! Θα θέλαμε έναν πιο ουσιαστικό διάλογο και όχι λασπολογίες, βρισιές και αερολογίες. Δυστυχώς όμως τα έχουμε κι αυτά!

    Πάντως είναι πολιτική του μπλογκ να μην σβήνεται κανένα σχόλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος20/5/09 01:31

    Δεν πρόκειται να στηρίξουμε το ΠΑΣΟΚ με υποψήφιους τύπου Αρσένη! Κάτι τέτοιους προωθεί και το ΠΑΣΟΚ, προσπαθώντας να μιμηθεί τη ΝΔ με τον Στυλιανίδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.