28.4.09

Το συγκρότημα Λαμπράκη ζωντανεύει και τα φαντάσματα!


Μόνο έτσι μπορεί να εξηγήσει κανείς την εμφάνιση του Θόδωρου Ρουσόπουλου στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη «Ανατροπή»! Αξίζει όμως να αναφερθούμε και να τονίσουμε ότι οι τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εμφανίσεις του πρώην ισχυρού άνδρα της κυβέρνησης έχουν πυκνώσει τελευταία, αποδεικνύοντας ότι στην πραγματικότητα ο γιος του ταχυδρόμου δεν έφυγε ποτέ από το πόστο του…
Πάντως η δημοσκόπηση που παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας η εταιρία GPO στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη, απέδειξε περίτρανα ότι όσο πλησιάζει η μέρα των Ευρωεκλογών θα βλέπουμε ακόμα περισσότερα απίστευτα πράγματα. Σ’ ένα απ’ αυτά και εν μέσω μεγάλων σκανδάλων που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία, ο Κώστας Καραμανλής βελτιώνει την εικόνα στην καταλληλότητα για πρωθυπουργία και γενικά σε όλους τους τομείς που τον αφορούν! Αυτό γίνεται, σύμφωνα με τον Γιάννη Πρετεντέρη γιατί ο πρωθυπουργός βγήκε στον λαό. Ξεχνάει όμως να πει ότι και στις δύο μέχρι τώρα περιοδείες του στην επαρχία, τον Κώστα Καραμανλή τον υποδέχθηκαν στην μεν Ζάκυνθο 60 νοματαίοι του νησιού, στη δε Καστοριά 30 γεροντάκια του δημοτικού ΚΑΠΗ…
Αντίστοιχα στις ίδιες κατηγορία ο Γιώργος Παπανδρέου, χάνει αισθητά σε ποσοστά, με την δικαιολογία ότι η σκανδαλολογία των τελευταίων ημερών επηρέασε τους πολίτες! Σ’ αυτό μάλιστα συμφώνησε και ο Θόδωρος Ρουσόπουλος!!!

Άξιο αναφοράς είναι και το ποσοστό των Οικολόγων του Τρεμόπουλου, το οποίο φτάνει στο 5,8% στην πρόθεση ψήφου για τις Ευρωεκλογές!!! Κρατήστε το συγκεκριμένο ποσοστό στην μνήμη σας και συγκρίνετε το σε 40 ημέρες, την βραδιά των εκλογών δηλαδή και κρίνετε έτσι την αξιοπιστία ορισμένων εταιριών και δημοσκοπήσεων!
Δυστυχώς γι’ αυτούς, ευτυχώς για εμάς, ο λαός θα τους διαψεύσει και το τελικό αποτέλεσμα που θα δουν θα είναι η αρχή για την τελική ρήξη και ανατροπή με τέτοιου είδους κατεστημένα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.