28.4.09

Κομματικό μποστάνι της Ν.Δ. η Ε.Ρ.Τ.!

Ο βουλευτής Απόστολος Κακλαμάνης μη αντέχοντας να βλέπει στην πρωινή εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» που ήταν καλεσμένος, τους δημοσιογράφους Λυριτζή και Οικονόμου να εκτελούν την κυβερνητική γραμμή που τους υποδεικνύει καθημερινώς ο πρόεδρος της ΕΡΤ Χρήστος Παναγόπουλος, ξέσπασε λέγοντας ότι δεν είναι διατεθειμένος να παριστάνει την μαριονέτα! Μάλιστα τους τα έχωσε τόσο χοντρά που οι δημοσιογράφοι δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν.
Στο τέλος είπε χαρακτηριστικά, «…ελπίζω ότι ο Χρήστος Παναγόπουλος που περνάει την κομματική γραμμή της ΕΡΤ με εσάς και άλλους, θα κληθεί στην Επιτροπή Θεσμών στη Βουλή για να μας πει εάν συνεχίσει η ΕΡΤ να είναι το κομματικό μποστάνι της ΝΔ…»! Το αξιοπρόσεκτο είναι ότι, θέλοντας να δικαιολογηθούν οι Λυριτζής και Οικονόμου, τόνιζαν συνέχεια «…έτσι γινόταν και παλιά…», δικαιώνοντας εμμέσως τα λεγόμενα του Απόστολου Κακλαμάνη!
Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα της εκπομπής

[via and via]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.