14.3.09

Κοντός ψαλμός Hallelujah

Ντο, ντο, ντο, ντο… Ένα, δύο, τρία, τεστ…
«Όταν η Marfin τραβούσε τον ΟΤΕ κάτω απ’ τα πόδια του κράτους, το κράτος πέρασε νόμο με τον οποίο κανένας δεν μπορούσε στην ελεύθερη αγορά να αποκτήσει πάνω από 20% του οργανισμού. Ο ΟΤΕ έχασε την ευκαιρία να γίνει ΜIG κι έγινε… Deutsche Telekom…(… βοήηηηηθησον αυτόοοοον...) … κι η ΜIG έδωσε τον ΟΤΕ… (… τυχερήηηηη...) … και πήρε πολλά λεφτά.(Ευχαααριστεί πολύυυυυ!)
Τώρα που η Σαπιο-γιαουρτο-βιομηχανία απειλεί με απολύσεις αν της ρίξουν πρόστιμο… (… μπούουουου…) … γιατί δεν βγάζουν ένα νόμο που να λέει ότι ΚΑΜΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2010-ΦΕΥΓΑ;
(… απεταξάααμην, απεταξάααμην…)
Ιδού η απορία. Μπορεί να μην ξέρω γιατί, αλλά ξέρω τούτο: από τον Απρίλιο του 2004 το «κράτος» είναι τσάμπα… μάγκισσα. Κι εμείς, στην παλιά γειτονιά, κάτι τέτοιες τις… εχμ… καλημέρα σας «κύριοι» Υπουργοί ΜΗΜΕΓΕΤ-ΚΡΑ (Υπουργείο Μη Μας Εκβιάζετε Γιατί Είμαστε Το Κράτος).

Uli Chris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.