30.3.09

Ο Κώστας Ασκούνης στην Κομοτηνή, στα πλαίσια της συγκρότησης της επιτροπής εκλογικού αγώνα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης για τις Ευρωεκλογές

Ο Κώστας Ασκούνης στην Κομοτηνή
Στην Κομοτηνή βρέθηκε την Κυριακή το πρωί ο Κώστας Ασκούνης, αυτή την φορά όχι με την ιδιότητα του δημάρχου, αλλά με του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και υπεύθυνου της Κεντρικής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα για τις Ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου στην περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Ο ίδιος είχε την ευκαιρία να προεδρεύσει στην 1η συνεδρίαση της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, εγκαινιάζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο τον προεκλογικό αγώνα για τις Ευρωεκλογές. Μιλώντας σ' αυτήν, τόνισε την μεγάλη σημασία της εκλογικής αναμέτρηση του Ιουνίου, η οποία πρέπει να πάρει, όπως τόνισε, χαρακτήρα δημοψηφίσματος εναντίον της πολιτικής της κυβέρνησης, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ θα θέσει για μια ακόμη φορά σ’ αυτήν την εκλογική μάχη τα ζητήματα της κοινωνίας, που είναι και τα μεγαλύτερα προβλήματα αυτήν την στιγμή και τα οποία ταλανίζουν τον καθένα μας.
Να σημειωθεί ότι το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο Κώστας Ασκούνης, συνοδευόμενος από μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής επισκέφθηκε τον μειονοτικό οικισμό του Κάλχα, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους κατοίκους του.
Ο Κώστας Ασκούνης στην Κομοτηνή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.