24.3.09

Τέλος το «Κουτί της Πανδώρας» από τον ALPHA…

…μαζί με το τέλος της αξιοπρέπειας της ηθικής και του επαγγελματισμού!

Μια από τις πιο πετυχημένες και αποκαλυπτικές τηλεοπτικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης σταματάει να μεταδίδεται από το ALPHA, λόγω της ξαφνικής απόλυσης του δημιουργού της, δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη.
Μετά την απόλυση του Τάσου Τέλογλου και άλλων δημοσιογράφων από μικρά και μεγάλα μέσα ενημέρωσης, άρχισε να διαφαίνεται καθαρά η κυβερνητική παρεμβολή σε κάθε τι που ενοχλεί.

Η περίπτωση του Κώστα Βαξεβάνη έχει ακόμα μια ιδιαιτερότητα όμως. Όταν λοιπόν ανακοινώθηκε η εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του ALPHA από τον γερμανικό όμιλο RTL, «Το Κουτί της Πανδώρας», μόλις είχε αποκαλύψει το σκάνδαλο που κλόνιζε την κυβέρνηση, αυτό του Βατοπεδίου. Η εκπομπή είχε μεγάλο ποιοτικό κοινό, και «έβγαζε τα λεφτά της» από τις διαφημίσεις της. Οπότε οι δικαιολογίες της απόλυσης, για περικοπές στα οικονομικά δεν ισχύουν.
Ο Κώστας Βαξεβάνης στην ιστοσελίδα του «Κουτιού» περιγράφει ο ίδιος την απόλυση του. Διαβάστε και αφήστε τα σχόλια σας εδώ…

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος24/3/09 22:09

    κάτι μου μυρίζει, κάτι μου μυρίζει......που θα πάει θα το βρω.......εντωμεταξη πότε ωριμάζουν τα κεράσια.???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.