3.2.09

Ρίξανε δακρυγόνα και στον Παπανδρέου…

…χούντα είναι θα περάσει. Υπομονή!

Έκλεισε ο κύκλος των επεισοδίων στο λιμάνι του Πειραιά μετά από δύο ημέρες συγκρούσεων των ΜΑΤ με τους αγρότες της Κρήτης, μετά την απόφαση του συντονιστικού τους οργάνου. Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης οι περίπου 2.000 αγρότες με τα τρακτέρ τους έθεσαν ως όρο για την αποχώρησή τους την αποχώρηση των ΜΑΤ από το λιμάνι και, μόλις αυτό άρχισε να πραγματοποιείται, αυτοί αντίστοιχα ξεκίνησαν τις ετοιμασίες για να επιβιβαστούν και πάλι στα πλοία για το νησί τους.


Στο λιμάνι του Πειραιά κατέφθασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου με αντιπροσωπεία στελεχών του Κινήματος, οι οποίοι συνάντησαν ... νέφος χημικών, με αποτέλεσμα η κατάσταση να γίνει αποπνικτική και για τους ίδιους! Στη σύντομη ομιλία του λόγω των δακρυγόνων, ο Γιώργος Παπανδρέου χαρακτήρισε απαράδεκτη την κατάσταση και κατέκρινε την κυβέρνηση για τη στάση που κρατάει από το πρωί της Δευτέρας απέναντι στους αγρότες.

Μετά απ’ αυτήν την απαράδεκτη και αντιδημοκρατική πράξη των αστυνομικών, την οποία έζησε (και γεύτηκε) από κοντά ο Γιώργος Παπανδρέου, γεννάται ένα ερώτημα: Όταν ο ίδιος γίνει πρωθυπουργός, θα επιτρέπει την χρήση αυτών των χημικών στους πολίτες;
[photos by papandreou.gr]

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/2/09 00:42

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΪDI ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΛΑΜΜΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΚΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ????????
    ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΜΑΤΙΑ??
    ΦΤΗΝΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ!!!!!!
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ--

    ΚΡΙΜΑ!!!!!ΛΥΠΗΘΕΙΚΑΜΕ ΣΦΟΔΡΑ!!

    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΣΥΝΗΘΕΙΣΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ηλίθιοι αυτοί οι μπάτσοι... ακόμα να μάθουν σημάδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/2/09 09:51

    ολοι "κλαινε" και ο ΜΙΞΑΣ πάει να ανάψει ΤΣΙΓΑΡΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/2/09 09:53

    μα τι θέατρο ειναι αυτό???τον άλλον να κάθεται ανέμελα στην καρέκλα τον βλέπετε...ουστ πρασινα λαμόγια ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Μάρθα Βούρτση των ΗΠΑ...! Ή μήπως ο Βασιλάκης Καϊλας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.