1.2.09

Κομοτηναίοι πάνε και έρχονται στο Υπουργείο Παιδείας

Μπορεί ο Ευριπίδης Στυλιανίδης να αποχαιρέτησε το υπουργείο Παιδείας, μαζί με τις επιτροπές του, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι άνθρωποι από την Κομοτηνή δεν θα βρίσκονται και πάλι σ’ αυτό.
Ο νέος υπουργός Παιδείας Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος είναι και προσωπικός φίλος του Κυριάκου Μπαμπασίδη, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον κυριακάτικο τύπο και πιο συγκεκριμένα στο «Βήμα» και στο «Πρώτο Θέμα», προτείνει για την πολύ τιμητική θέση του Γενικού Γραμματέα στο υπουργείο την σύζυγο του τελευταίου, Νίκη Γκοτσοπούλου. Πληροφορίες μας θέλουν, η συγκεκριμένη θέση να έχει προταθεί στον ίδιο τον Κυριάκο Μπαμπασίδη, αλλά λόγω ασυμβίβαστου, να μην την κάνει αποδεκτή! (Σε πρόωρες εκλογές, πρέπει τουλάχιστον 6 μήνες πριν να έχει παραιτηθεί από την θέση που κατέχεις. Σε εκλογές οι οποίες είναι στην ώρα τους, ισχύει το 18μηνο).
Μετά από αυτές τις εξελίξεις, αλλάζει και πάλι το πολιτικό σκηνικό στη Ροδόπη, όσον αφορά τα εσωκομματικά της κυβερνητικής παράταξης, με τον Μπαμπασίδη να αρχίζει να ισχυροποιείται συσπειρώνοντας κόσμο και τον Ευριπίδη Στυλιανίδη να προσπαθεί να δικαιολογήσει … τα αδικαιολόγητα των «συνεργατών» του!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.