24.1.09

Live συνέντευξη Σπύρου Κουβέλη στους bloggers...

Περιοδεία Σπύρου Κουβέλη στη Ροδόπη
Μετά από πολύ τρέξιμο καταφέραμε για πρώτη φορά να ολοκληρώσουμε μια ζωντανή διαδικτυακή συνέντευξη, αυτή με τον Σπύρο Κουβέλη. Την ανακούφιση και την ικανοποίηση που είχαμε μετά το τέλος δεν περιγράφεται, όμως δυστυχώς και χωρίς να το θέλουμε, στεναχωρήσαμε κάποιους φίλους μας. Τον Σταύρο, που δεν διαβιβάσαμε την ερώτηση του (ήταν η ώρα που κάναμε τσιγάρο και δεν την είδαμε) και τον σύντροφο Νάσο που μας «κράζει» για τα καλά. Την ερώτηση του όμως δεν την κατέθεσε εκεί που έπρεπε… Τις ερωτήσεις μας, τις στέλναμε σε συγκεκριμένο email ή σαν comment σε συγκεκριμένο post (θυμήσου).
Θέλουμε να ξέρετε ότι τίποτα δεν έγινε σκόπιμα, δεν υπήρχε λόγος άλλωστε και να σας ενημερώσουμε ότι τις ερωτήσεις σας, τις έχουμε δώσει ήδη στον Σπύρο Κουβέλη και ελπίζουμε να μας τις απαντήσει σ’ ένα vidcast στο YouTube.
Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή και ευχόμαστε την επόμενη φορά χωρίς λάθη!
Παραλειπόμενα:
  • Ο Γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Παύλος Δαμιανίδης σε ρόλο κάμεραμαν.
  • Η πρώτη διαδικτυακή συνέντευξη του Σπύρου Κουβέλη, όπως μας είπε μετά το τέλος αυτής.
  • Η πρώτη δικιά μας.
  • Οι τέσσερις κάμερες που είχαμε για να καλύψουμε τα παραλειπόμενα της συνέντευξης (θα τα δείτε σύντομα).
  • Το μπέρδεμα με την ώρα. Η κομματική διαδικασία που είχε πριν την συνέντευξη μας, έγινε αφορμή να συμμετέχουν σ’ αυτήν και μέλη της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης.
  • Τα άσχημα και τα περίεργα … τα ξεχνάμε.
Περιοδεία Σπύρου Κουβέλη στη Ροδόπη

Δείτε φωτογραφίες από την συνέντευξη εδώ…

1 σχόλιο:

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.