21.1.09

Συνάντηση θεσμικών φορέων για την στήριξη των αγροτικών κινητοποιήσεων

Στην βραδινή συνάντηση της Δευτέρας, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, όλων των θεσμικών φορέων του νομού Ροδόπης με θέμα την στήριξη των κινητοποιήσεων των αγροτών και την καλύτερη οργάνωση δράσεων προς όφελος του αγροτικού κλάδου, ένας απ’ ότι φαίνεται έκανε αγγαρεία και δεν είχε καμιά δουλειά εκεί!

Ο δήμαρχος Κομοτηνής Δημήτρης Κοτσάκης για μια ακόμη φορά εκτός τόπου και χρόνου παίζει … μ’ ένα από τα κινητά του τηλέφωνα! Πως τώρα ένας νεόπλουτος αστός, με 500 τετραγωνικά σπίτι σε 3 στρέμματα οικόπεδο και καταθέσεις στον τραπεζικό του λογαριασμό, οι οποίες ανέρχονται σε ποσά με εξαψήφια νούμερα, μπορεί να βοηθήσει τους αγρότες της Ροδόπης … ένας Θεός κι ένας Αλλάχ ξέρει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.