21.12.08

Ο Χρήστος Μέ(ν)τιος υποψήφιος βουλευτής!

Με το σύνθημα «ΘΑ είμαι καλύτερος από τον Στυλιανίδη», ο τσάρος της οικονομίας του Δήμου Κομοτηνής, ο άνθρωπος που προσπαθεί να πάρει δάνεια αλλά ακόμα να δει το χρώμα του χρήματος, ο άνθρωπος που μέχρι χθες κατονόμαζε τον Δημήτρη Κοτσάκη «λίγο», «ηττοπαθή» και «χαμένο» (όχι ότι έχει άδικο σ’ αυτά), ο «νοικοκύρης» Χρήστος Μέτιος, ΘΕΛΕΙ να είναι υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ στη Ροδόπη.

Όλα αυτά βέβαια, με την προϋπόθεση να μην είναι υποψήφιος στην εκλογική μας περιφέρεια ο υπουργός μπουζουκιών Ευριπίδης Στυλιανίδης, με αποτέλεσμα να πάρει αυτός την θέση του. Θέση που την ονειρεύονται πολύ στην τοπική ΝΔ, αλλά δυστυχώς (ή ευτυχώς) όποιος την καταλάβει μόνος υποψήφιος θα παραμείνει.
Ο κυρ Μέ(ν)τιος λοιπόν υποψήφιος! Το αποκάλυψε και στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ο δημοτικός σύμβουλος της «Νέας Πορείας» Γιώργος Μανανάς. Κρίμα που δεν ήμουν παρών να με πάρουν τα δάκρυα από την συγκίνηση…
Αυτός τουλάχιστον, όπως λέει και η αφίσα, δεν θα πηγαίνει στα μπουζούκια…

Γράφει ο Μιχάλης «μπουζουκογηπεδάκιας» Κωνσταντίνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.