9.12.08

Στους δρόμους, φοιτητές και απλός λαός το βράδυ στην Κομοτηνή

Πορεία πραγματοποίησαν οι φοιτητικές παρατάξεις του ΔΙΚΤΥΟΥ, της ΠΑΣΠ, μέλη της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης, καθώς και απλοί πολίτες την Δευτέρα στις 10 το βράδυ με αφετηρία το κτίριο της Παλιάς Νομικής και τερματισμό της κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, διαδηλώνοντας για τον άδικο χαμό του 16χρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα από σφαίρα αστυνομικού στα Εξάρχεια, το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου.
Διαδηλώσεις διαμαρτυρίας [08.12.2008]
Διαδηλώσεις διαμαρτυρίας [08.12.2008]
Διαδηλώσεις διαμαρτυρίας [08.12.2008]

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/12/08 18:52

    Κομοτηνή 09/12/2008

    «Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ.»
    Μια μικρή ομάδα 35-40 ατόμων βρίσκονται αυτή τη στιγμή εγκλωβισμένοι στην παλιά Νομική Σχολή της Κομοτηνής από 200-300 αστυνομικούς.Ετοιμάζουν φαίνεται το μεγάλο «ντου» τη νύχτα.
    Απουσιάζουν παντελώς από τον χώρο της παλιάς Νομικής - κτίριο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το κτίριο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – η τοπική εξουσία (Νομάρχης, Δήμαρχος, βουλευτές), οι βουλευτές , τα κόμματα , εκτός από τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ (παρόντες οι κ. Χαρίτος και Κυρατζόγλου) ώστε με την παρουσία τους να προστατεύσουν την μικρή ομάδα των διαδηλωτών.
    Τρείς «κουκουλοφόροι αστυνομικοί» (μαύρες στολές, κουκούλες, κράνος μοτοσυκλετιστή, μαύρα γυαλιά) κάλεσαν για ανάκριση νεαρό και νεαρή,15-16 ετών (ο νεαρός ολόιδιος ο Αλέξης). Το ερώτημα ήταν αν γνώριζε την κοπελιά που εκσφενδόνιζε πέτρες. Το αγόρι και το κορίτσι απάντησαν ; «τι είναι αυτά που λέτε;» Ο «κουκουλοφόρος αστυνομικός» απάντησε : « Μα σας καλέσανε με τα ονόματά σας , προσέξτε παιδιά θα έχετε συνέπειες». Οι κουκουλοφόροι αστυνομικοί απαίτησαν να τους δώσει το κινητό του τηλέφωνο της διαδηλώτριας . Ο νεαρός και η νεαρή απάντησαν ότι δεν την γνώρίζαν και ακόμη ότι το τηλέφωνό του δεν έχει κάρτα. Οι αστυνομικοί με ύφος αυστηρό είπαν στα παιδιά: «προσέξτε , θα έχετε συνέπειες . Νεαρέ , όταν σε χαιρέτησε η κοπέλα , της είπες , γειά σου Δόμνα». Στη συνέχεια ο ψηλός κουκουλοφόρος αστυνομικός είπε στα νεαρά παιδιά: «Αφού δεν έχετε κάρτα τηλεφωνήστε από το δικό μου τηλέφωνο στη μητέρα σας και ρωτήστε ποια είναι η Δόμνα και το επίθετό της». Ο νεαρός τρεμάμενος , από το τηλέφωνο του κουκουλοφόρου αστυνομικού , τηλεφώνησε στη μητέρα του και ρώτησε για την Δομνα αν γνωρίζει αν γνωρίζει το επίθετό της. Η μητέρα «πονηρεύτηκε» και κατι ασχετο απάντησε.Ο κουκουλοφόρος αστυνομικός πήρε με βία το τηλέφωνο από τα χέρια του νεαρού, για να μιλήσει με την μητέρα του. Στην πρώτη ερώτηση του αστυνομικού με την κουκούλα , η μητέρα του νεαρού «πονηρεύτηκε» και έκλεισε το τηλέφωνο. Στην συνέχεια ο κουκουλοφόρος αστυνομικός αφού πλέον είχε και τον αριθμό τηλεφώνου της κατοικίας του νεαρού, με αυστηρό ύφος «διέταξε» τα παιδιά να περιμένουν στη θέση τους και ο αστυνομικός κατευθύνθηκε προς τον διοικητή του για ενημέρωση. Ο κουκουλοφόρος ψηλός αστυνομικός , άφησε έναν άλλο λεπτό «ξερακιανό» συνάδελφό του «προς φύλαξη» του νεαρού και της κοπελιάς. Ο φόβος και ο τρόμος τους κυρίεψε, αλλά και για να μην γίνουν «δοσίλογοι» στα 15-16 χρόνια τους ,σε 3-4 λεπτά με μικρά παιδικά χαριτωμένα πηδηματάκια ….. δραπέτευσαν. Ο ψηλός κουκουλοφόρος αστυνομικός , έχει όμως στην κατοχή του τον αριθμό τηλεφώνου της κατοικίας του , εκτός κι αν ο νεαρός πήρε τυχαίο αριθμό.
    Παρόντες και οι γνωστοί εντεταλμένοι τραμπούκοι, που γιουχάιζαν και εβριζαν τους διαδηλωτές Αντιεξουσιαστές , οι Καραίσκος, Πολιτσάκης και CIA, περιβάλλον του υπουργού κ. Στυλιανίδη, του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής, του Βατοπεδίου, του Υπουργείου Εξωτερικών και των υπολοίπων συναφών τραμπούκικων οργανώσεων (Εφημερίδα Αντιφωνητής).
    Emilio Salvatore

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/12/08 22:24

    Ένα παιδί 15 χρονών πεθαίνει από σφαίρα ειδικού φρουρού στα Εξάρχεια.
    Τα Εξάρχεια που από γραφική συνοικία της Αθήνας, με την ανοχή της Ελληνικής Πολιτείας, έχουν καταντήσει φυλακή για τους απλούς ανθρώπους που έτυχε να ζουν εκεί, εκείνους που δεν αμφισβητούν το σύστημα με τον τρόπο που είδαμε τις τελευταίες μέρες. Ο θάνατος και το φέρετρο του άτυχου παιδιού γίνεται αυτομάτως γήπεδο για κάθε είδους παιχνίδια.


    Πρώτα απ' όλα, ο Αλέξης "δολοφονείται".
    Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι είδαν τον ειδικό φρουρό να πυροβολεί στο ψαχνό.
    Ο ειδικός φρουρός λέει ότι πυροβόλησε τρεις φορές στον αέρα για εκφοβισμό.
    Ο ένας συνήγορός του (Καπερνάρος) παραιτείται για "προσωπικούς λόγους" και ο έτερος (Σαλαβράκου), δηλώνει ότι από τη μελέτη της δικογραφίας διαπίστωσε ότι δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον πελάτη του, ενώ από τον οικογενειακό κύκλο του ενός δικηγόρου αφήνεται να εννοηθεί ότι ασκήθηκαν πιέσεις και απειλές εναντίον του γιατί ανέλαβε την υπεράσπιση του "δολοφόνου".

    Ενώ ο Αλέξης σκοτώθηκε ή δολοφονήθηκε (η βαλλιστική έρευνα θα δείξει), ο ειδικός φρουρός "δολοφονείται" από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό, τους αρχηγούς των κομμάτων, τους δημοσιογράφους (κυρίως από αυτούς και κατά συρροήν), τους διαδηλωτές, τους κουκουλοφόρους, τους καταστροφείς, τους, τους...

    Κανείς δεν περιμένει τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έρευνας και το αποτέλεσμα της δίκης, παραβιάζοντας όλοι, με τον πιο βίαιο, απολίτιστο και βάρβαρο τρόπο, το τεκμήριο της αθωότητας ενός κατηγορουμένου.

    Τον ειδικό φρουρό θα τον δικάσει το νόμιμο δικαστήριο της Ελληνικής Πολιτείας και όχι οι πολιτειακοί και πολιτικοί παράγοντες, ούτε οι δημοσιογράφοι, ούτε όλοι εκείνοι που παίζουν πολιτικά και ...άλλα παιχνίδια πάνω στο φέρετρο του νεκρού Αλέξη και πάνω στην πλάτη του ειδικού φρουρού.

    Αν όλοι οι παραπάνω που προτρέχουν, θέλουν να δικάσουν κάποιον, άς δικάσουν τους ίδιους τους εαυτούς τους. Τότε δεν θα παραβιάσουν κανένα τεκμήριο αθωότητας, γιατί αυτό στην ελληνική λέγεται αυτοκριτική.

    Οι πολιτειακοί και πολιτικοί παράγοντες (εκείνοι που προτρέχουν) άς δικάσουν τους εαυτούς τους, που δεν υπερασπίστηκαν τα εθνικά μας συμφέροντα και επέτρεψαν στην Τουρκία να αλωνίζει στο Αιγαίο και τη Θράκη, που διασπάθισαν τον εθνικό μας πλούτο, που κατέστρεψαν το ελληνικό περιβάλλον, που κατέστρεψαν την ελληνική παιδεία, που διαχειρίστηκαν με αδιαφάνεια και αναποτελεσματικά το δημόσιο χρήμα, που έκαναν την Ελλάδα πρώτη στη διαφθορά και τελευταία στην ανταγωνιστικότητα, που κατέστρεψαν την ελπίδα του συνταξιούχου, του απλού εργαζόμενου, του νεολαίου, που, που, που...

    Οι δημοσιογράφοι (εκείνοι που προτρέχουν) άς δικάσουν τους εαυτούς τους για τη χειρότερη τηλεόραση του κόσμου που οι ίδιοι δημιούργησαν, για τις μαύρες σακούλες με τα χρήματα που εξασφαλίζουν από εκβιασμούς που κάνουν "ασκώντας" δημοσιογραφία, για την "πλάτη" που κάνουν στους εργοδότες τους, που μετέτρεψαν το αγαθό της ενημέρωσης του Έλληνα πολίτη σε όπλο εκβιασμού για να παίρνουν "δουλειές" και να διασπαθίζουν το δημόσιο χρήμα, για το ότι κατήντησαν συνώνυμη του αγράμματος-αχρείος-εκβιαστής την έννοια δημοσιογράφος, έννοια που κατά το παρελθόν την υπηρέτησαν προσωπικότητες που άφησαν ιστορία με το πνευματικό τους περιεχόμενο και την εντιμότητά τους, για, για, για...

    Τέλος όλοι εμείς, δευτεραγωνιστές, τριταγωνιστές ή κομπάρσοι, προτρέχοντες και μη:
    -άς βγούμε από την ιδεολογική, πολιτική, κομματική, συμφεροντολογική και προσωπική μας φυλακή,
    -άς απελευθερωθούμε από τα όποια δεσμά με τα οποία μας αλυσόδεσε η ιστορία και η άδικη συμπεριφορά του ελληνικού κράτους,
    -άς δείξουμε έμπρακτα και ας διαλαλήσουμε τί κοινωνία θέλουμε σε εκείνους που καλώς ή κακώς ορίζουν της τύχες μας
    -άς απομονώσουμε τους πολιτικούς και κοινωνικούς προβοκάτορες,
    -άς τιμωρήσουμε με την ψήφο μας εκείνους τους φαύλους πολιτικούς που χρηματίζονται, εμπορευόμενοι την ελπίδα μας,
    -άς φράξουμε το δρόμο σε εκείνα τα ξένα συμφέροντα που επωφελούνται από το συναισθηματισμό και την εκρηκτικότητα του Έλληνα, για να προωθήσουν τα άθλια σχέδιά τους,
    -άς απαιτήσουμε με όποιον τρόπο θεωρούμε σωστό μια εκπαιδευμένη αστυνομία-τοποτηρητή της νομιμότητας, αρωγό και φίλο του πολίτη, αρωγό του ξένου και του μετανάστη που κατέφυγε στην Ελλάδα για να δει μια άσπρη μέρα (η Ελλάδα έχει φως για όλους) και σκληρό τιμωρό εκείνων που δεν σέβονται τους νόμους, τα δικαιώματα και τις περιουσίες των άλλων.
    -άς...
    -άς...
    -άς...
    ....
    Έτσι θα ξαναδώσουμε όλοι μαζί το χαμόγελο και την ελπίδα στον Έλληνα πολίτη.
    Έτσι θα έχουμε κάνει ένα μνημόσυνο δικαίωσης στον Αλέξη, που έφυγε νωρίς και άδικα.
    Έτσι θα μπορέσουμε να δούμε κατάματα το 15χρονο παιδί μας στο μεσημεριανό τραπέζι, τον δικό μας Αλέξη, να του δώσουμε την αγάπη, τη φροντίδα και την ελπίδα που του λείπει, και αντί για μια σφαίρα, δολοφονική ή από εξοστρακισμό, να του δώσουμε ένα γλυκό φιλί στο μέτωπο.

    Καλό ταξίδι Αλέξη, καληνύχτα σκοτάδι, καλημέρα Ελλάδα...

    Σάββας Καλεντερίδης, πατέρας, πολίτης της Ελλάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/12/08 22:26

    Να μην ξεχάσει ο ελληνικός λαός τους υποκινητές-υποκριτές του ΣΥΡΙΖΑ
    "Θέλω να πω ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια κοινωνική εξέγερση της νεολαίας.Αν η κυβέρνηση και άλλες πολιτικές δυνάμεις και τα ΜΜΕ είχαν δώσει μεγαλύτερη προσοχή στις τοποθετήσεις του ΣΥΡΙΖΑ εδώ και τρία-τέσσερα χρόνια, πρώτα η νεολαία,ενδεχομένως να μην είχαμε φτάσει σ΄αυτό το σημείο.Δεν θα γίνουμε εισαγγελείς τους αλλά θα είμαστε δίπλα τους όποτε χρειαστεί.Δεν είναι καταστροφή περιουσιών αλλά έκρηξη οργής."

    Οι παραπανω δηλωσεις δεν ανηκουν σε καποιον ξενο πρακτορα ή κουκουλοφορο,αλλα στον Προεδρο της Κοινοβουλευτικης ομαδας (μιας και ο Προεδρος Αλεξης Τσιπρας προφανως...ξεκουραζεται στη βιλα του στην Εκαλη) του Συριζα,Αλεκο Αλαβανο.Ενω ολη η Ελλαδα εχει αγανακτησει και οι πολιτες βγαινουν στους δρομους για να σωσουν ο,τι προλαβουν απο τη μανια των δηθεν αντιεξουσιαστων,ο "κυριος" αυτος ουσιαστικα υποθαλπτει τους αληταραδες αυτους κι εχει το θρασος να επικαλειται συνεχως την ελληνικη νεολαια!
    Ε λοιπον,ΟΧΙ!Ως εδω και μη παρεκει,ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ!Δε θα καπηλευτεις ΞΑΝΑ την ψηφο των Ελληνων και ειδικα των νεων.Δε θα σ'αφησουμε να μας ριξεις σταχτη στα ματια,ενω εξω υπαρχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΚΙ ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ.Και η υποκρισια εχει τα ορια της!

    Εμφανιστηκες ως αυτοκλητος προστατης της "γενιας των 700 ευρω" λιγο πριν τις εκλογες,κερδιζοντας την ψηφο τους.Τωρα θελεις να οικοιποιειθεις τους μαθητες που διαδηλωνουν ειρηνικα για το θανατο του συμμαθητη της (καλα,το πτωμα αυτου το εχεις ΣΚΥΛΕΥΣΕΙ εδω και μερες...).Αν καποιος πρεπει να πει "ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!" αυτος σιγουρα δεν εισαι εσυ και το αθλιο σκυλολοι του κομματος σου που γυρναει αυτες τις μερες στα καναλια,αλλα εμεις!

    Αυτη την "εκρηξη οργης" που εσυ και κατι αλλα τσουτσεκια επικαλειστε,ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ!Δεν ειναι αυτη που ονειρευεστε,ανακατεμενη με μαστουρα και μαυροκοκκινες σημαιες,αλλα η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ αυτων που βλεπουν τη χωρα τους να ρημαζεται χωρις να μπορουν να κανουν τιποτα.Και συντομα θα στραφει σ'εσας,ΑΧΡΕΙΟΙ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ!Η αρχη ηδη εγινε απο την Πατρα και αλλου...

    Το λιγοτερο που εχει να κανει ο καθε σκεπτομενος Ελληνας ειναι να θυμηθει αυτες τις δηλωσεις του (καθε) Αλαβανου στις επομενες εκλογες.ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.Διαφορετικα,ειμαστε αξιοι της μοιρας μας...

    Και,παρολο που διαφωνουμε καθετα με την ιδεολογια του ΚΚΕ,δεν μπορουμε παρα να εκτιμησουμε την αντρικια σταση του και ειδικα αυτη της Αλεκας Παπαρηγα.Ας αναρωτηθουν ολοι αυτοι που ψηφιζουν Συριζα θεωρωντας το...αριστερο κομμα:μηπως κατι δεν παει καλα,οταν ακομα και οι σκληροπυρηνικοι κομμουνιστες τους ξεμπροστιαζουν;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/12/08 22:27

    Εδώ και τρία χρόνια γίνεται ένας πόλεμος της εκλεγμένης από 4.000.000 Έλληνες κυβέρνησης και της αμερικανικής κυβέρνησης.
    Τα λεφτά που ξοδεύονται είναι όσα και τα αμερικανικά συμφέροντα, πολλά, πάρα πολλά.
    Πρέπει οπωσδήποτε να ελέγξουν την Ελλάδα.
    Το διακύβευμα είναι το όνομα των Σκοπίων, η Κύπρος και οι ρωσικοί αγωγοί φυσικού αερίου.
    1. Η αμερικανική βάση στα σύνορα Σκοπίων-Κοσόβου είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο (εκτός ΗΠΑ) και στοχεύει τα νότια της Ρωσίας. Χωρίς σταθερή κυβέρνηση στα Σκόπια διακυβεύεται η λειτουργία της.
    2. Η Κύπρος καθορίζει τις εξελίξεις στο Μεσανατολικό εδώ και πενήντα χρόνια. Οι Αγγλοαμερικανικές βάσεις εκεί είναι καθοριστικές για την πίεση στους Παλαιστινίους. Η Κύπρος πρέπει να δεχθεί το σχέδιο Ανάν πάσει θυσία.
    3. Οι ρωσικοί αγωγοί, όχι μόνο δίνουν οικονομική ανάσα στη Ρωσία αλλά βοηθούν στην απεξαρτητοποίηση της Ευρώπης από τον αμερικάνικο αγωγό που έρχεται από την Τουρκία.
    Ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται γιατί ξέρει ότι σήμερα τα Ελληνικά συμφέροντα είναι αντίθετα από τα αμερικανικά και γιαυτό συμφωνεί με τον Πρωθυπουργό.
    Τα κτυπήματά τους όμως είναι κάτω από τη μέση και συνεχή. Οι αμερικανο-ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες δουλεύουν χέρι-χέρι με τους ντόπιους ιδιοκτήτες καναλιών και εφημερίδων. Για να ελέγξουν την κατάσταση πρέπει να τοποθετήσουν ένα πρωθυπουργό που λέει ναι.
    Και ποιος καλύτερος από ένα δικό μας άνθρωπο, που είναι μάλιστα μισός αμερικανός εξ αίματος.
    Αν ο κ. Καραμανλής έχει πολιτικό ένστικτο θα ζητήσει άμεσα ταυτόχρονο δημοψήφισμα για τα τρία αυτά θέματα, που προφανώς θα δεσμεύουν και τις μελλοντικές Ελληνικές κυβερνήσεις.
    ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/12/08 22:30

    "Σ’ αυτές τις κρίσιμες ώρες για την χώρα μας ,έπεσαν οι μάσκες τόσο των «στρατιωτών» κουκουλοφόρων όσο και των αντίστοιχων κουκουλοφόρων «λοχαγών» και .. «στρατηγών».

    Από την μια αποδείχτηκε περίτρανα ότι τα στρατεύματα των κουκουλοφόρων, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα θρασύδειλο λεφούσι πλιατσικολόγων με ειδικότητα την απαλλοτρίωση Rollex , Prada , Armani και άλλων ….ταπεινών προϊόντων του εξορκισμένου καπιταλισμού.



    Ένας καλός παρατηρητής αυτό που θα σημείωνε είναι ότι απουσίασε εντελώς το διαχρονικό σύνθημα, σημαία τους, το….. «Αλήτες , Ρουφιάνοι , Δημοσιογράφοι».

    Αντίθετα στους τοίχους εμφανίστηκαν συνθήματα όπως …. «εκλογές τώρα», «το αίμα κυλάει , εκλογές ζητάει», « κάτω η χούντα της δεξιάς» και άλλα ….. «αναρχικά»(;) συνθήματα.

    Αυτά τα συνθήματα είναι διαλεκτική διατύπωση για να κάνεις τη μέρα νύχτα και τα παϊδάκια νηστίσιμη σαρδέλα Καλλονής., αλλά σίγουρα δεν είναι …αναρχικά συνθήματα.

    Αυτό που θα σημείωνε επίσης είναι ότι δεν επιτέθηκαν κατά των παραδοσιακών στόχων τους , τους δημοσιογράφους, και περιορίστηκαν στον έτερο στόχο τους , ….τους αστυνομικούς.

    Έχουμε μια μετεξέλιξη ή βρισκόμαστε μπροστά σε ένα ετερόρρυθμο.. «deal» που καταργεί κάθε ιστορικό προηγούμενο ;

    Τίποτα από τα δύο. Απλά ο παραδοσιακός χώρος των αναρχικών (που από την φύση άλλωστε της θεωρίας τους είναι ενάντια στη βία καθώς οι μεγαλύτερες σχολές και οι μεγαλύτεροι θεωρητικοί αναρχικοί, την θεωρούν όχι μόνο ακατάλληλο μέσο επιβολής αλλά την εξισώσουν με την αστική ηθική) έχει αλωθεί από τους λεγόμενους «αντιεξουσιαστές».

    Εξάρτημα (εν αγνεία τους) του πολυπλόκαμου G. Soros και της Ανοικτής κοινωνίας (OSI). Σχεδιασμός ….τα υπόγεια του Λάγκλεϊ !

    Το ελλαδικό παράρτημα των αντιεξουσιαστών είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον ΣΥΝ .

    Το έχει καταγγείλει επίσημα το ΚΚΕ, το έχει αναφέρει ο κ. Πολύδωρας ως υπουργός δημοσίας τάξεως , έχουμε πάμπολλα παραδείγματα υπεράσπισης των συλληφθέντων αντιεξουσιαστών από ανθρώπους του ΣΥΝ, έχουμε το παράδειγμα με την σύλληψη για ληστεία τράπεζας (με αυτόματα όπλα, γεμιστήρες, χειροβομβίδες, κουκούλες) του «αντιεξουσιαστή» γιου του κ. Βούτση, στελέχους του ΣΥΝ και τέως βουλευτή.

    Από την στιγμή λοιπόν που η πλειονότητα των ΜΜΕ κατευθύνεται από την … Πρεσβεία , το κίνημα των «αντιεξουσιαστών» από το ….εδώ πλοκάμι του G.Soros και αυτός αποτελεί την ……εμπορική βιτρίνα του Λάγκλεϊ, έχετε και την απάντηση στο ερώτημα γιατί αυτή η σημερινή …αγαστή «συνεργασία» ΜΜΕ- «αντιεξουσιαστών».

    Τα ΜΜΕ και οι έμμισθοι γενίτσαροι τους , αποτελούν τους «κουκουλοφόρους λοχαγούς» . Στα πλάνα που πρόβαλαν εχθές το βράδυ(και από πληροφορίες μου μπλοκάρισαν τα τηλεφωνικά τους κέντρα από διαμαρτυρίες εξαγριωμένων πολιτών), έγραφαν ως υπότιτλο «ΤΩΡΑ» ενώ ήταν πλάνα αρχείου. Η ίδια προπαγανδιστική τεχνική με το CNN (εδώ).

    Προς τιμήν του ο κ. Σόμπολος το επεσήμανε με αποτέλεσμα να προσπαθούν εναγωνίως να επικαλύψουν τα λόγια του .Το σχέδιο προέβλεπε να υπάρχει …συνεχώς …η εντύπωση αποδόμησης της έννομης τάξης.

    Και επειδή τα τείχη …..πέφτουν πάντα από μέσα …, τον κεντρικό ρόλο του ύπουλου φιδιού έχει αναλάβει εργολαβικά ο εκφραστής και υμνητής των γερακιών του Μπους , ο ….. όμιλος Αλαφούζου .

    Το «μερμηγκάκι» όπως τον αποκάλεσε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ή αλλιώς ο κ. «Θλιμμένος», καθώς με αυτό το ψευδώνυμο βγήκε δύο φορές στον ραδιοφωνικό αέρα .

    Μέσα δε από την χθεσινή εκπομπή της Ελληνοφρένειας του Σκάι προέβηκαν σε βαρύτατο ηθικό και πολιτικό ατόπημα.

    Ενώ δεν είχαν περάσει λίγες ώρες από την κηδεία του 15χρονου Αλέξη , και ενώ στην χώρα μας είναι σε εξέλιξη ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ σχέδιο αποσταθεροποίησης της Δημοκρατίας μας, παρουσίασαν τον Πρωθυπουργό της χώρας με ….αίματα στα χέρια.

    Αυτό είναι …σάτιρα από άρρωστα μυαλά ή .....μέρος του σχεδίου κ. Αλαφούζo;"
    http://politis-gr.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.