4.12.08

Προηγείται το ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη με 7,6%

Η έγκυρη, μέχρι στιγμής, ομάδα της Δημοσκοπίας παρουσιάζει σήμερα τα εκτιμώμενα ποσοστά των νομών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Στη Ροδόπη το ΠΑΣΟΚ προηγείται με 47,73% έναντι της ΝΔ, η οποία συγκεντρώνει 40,17%. Ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ με 3,97%, το ΚΚΕ με 2,87% και ο ΛΑΟΣ με 2,10%. Το ΠΑΣΟΚ προηγείται στους 3 από τους 5 νόμους της Περιφέρειας και πιο συγκεκριμένα, στους Ροδόπης, Ξάνθης και Καβάλας, ενώ υπολείπετε στους νομούς Έβρου και Δράμας.
Δείτε τα αποτελέσματα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, καθώς και την εκτίμηση των εδρών…

4 σχόλια:

  1. Άντε, λίγο πιο δυναμικά, για να είναι περίπατος οι νύχτα των εκλογών και στη Ροδόπη.
    Για να μην ξανασηκωθούν αυτά που είδαμε τότε και να χαρείτε τη νίκη σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τι δεν είδαμε φίλε Κρόγια εκείνη την νύχτα, Ανθρώπους που δεν ήταν πρώτοι να γίνονατι πρώτοι! Χούντα είναι θα περάσει,λίγο ακόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ροδόπη είναι τυχερή από αυτήν την άποψη. Το ΠΑΣΟΚ έχει έναν ανίκητο σύμμαχο: το Δήμο Κομοτηνής! Όσο τον έχει, τόσο περισσότερη διαφορά θα παίρνει!! Θα βγάλει... αυτοδυναμία εξαιτίας της Ροδόπης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη χάσετε τα "ΜΙΚΡΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ (απαγορεύεται για τους έξυπνους κάτω των 18)".

    ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ!!!

    Στο 69100 του Μιχάλη (βοήθειά σας...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.