9.10.08

Άρχισε και η εκποίηση της ΣΕΚΑΠ!

Απαξιώνουμε και πουλάμε φτηνά σε φίλους επιχειρηματίες...;
Δελτίο τύπου - Καταγγελία της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης:

Δυστυχώς οι παραινέσεις – εντολές; - του Πρωθυπουργού προς τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αποδεικνύεται ότι είχαν στόχο μόνο τις δημοσκοπήσεις και όχι την αλλαγή πολιτικής. Εδώ συνεχίζεται η ίδια καταστρεπτική τακτική στα συνεταιριστικά του τόπου μας, αυτή της απαξίωσης με στόχο το κλείσιμο ή το ξεπούλημά τους αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στην τοπική κοινωνία.
Αφορμή τώρα αυτά που γίνονται στην ΣΕΚΑΠ, χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία με αυτή της ΣΕΒΑΘ, ΣΕΠΕΚ και ΕΑΣ Ξάνθης με τους ίδιους ανθρώπους ως πρωταγωνιστές (είναι τυχαίο αν όχι οργανωμένο σχέδιο;) δηλαδή αρχίζοντας με την απαξίωση της εταιρείας, μετά την εκποίηση της ακίνητης περιουσίας της, παραπλάνηση με «φύκια για μεταξωτές κορδέλες» και ενοχοποίηση των εργαζομένων με τελικό αποτέλεσμα το κλείσιμο ή το ξεπούλημα των εταιρειών.
H απαξίωση της ΣΕΚΑΠ άρχισε. Δεν εξηγούνται αλλιώς τα:
  • γιατί μειώθηκαν οι πωλήσεις στο εσωτερικό στο πιο χαμηλό επίπεδο της τελευταίας πενταετίας;
  • Γιατί απαξιώνονται οι εξαγωγές με συστηματικό τρόπο;
  • Πως θα αποσβεστούν οι νέες επενδύσεις με αυτές τις πωλήσεις;
  • Πόσοι εργαζόμενοι με αυτά τα δεδομένα, πρέπει να τους αδειάσουν την γωνιά για να μπορούν κάποιοι να απομυζούν την ΣΕΚΑΠ ανενόχλητοι;
Η δε εκποίηση άρχισε από το 2007 με την πώληση του ακινήτου σε κομβικό σημείο της Αθήνας και συνεχίζεται με την απόπειρα πώλησης του ακινήτου στην Θεσσαλονίκη.
  • γιατί όμως πουλήθηκε σε ένα κομβικό σημείο-διαφήμιση της εταιρείας εισπράττοντας 6 εκατομμύρια ευρώ (με ποιες διαδικασίες είναι μια άλλη θολή ιστορία) για να επενδύσουν ένα εκατομμύριο ευρώ!!! σε ένα σημείο που θέλεις GPS για να το βρεις, με ετήσιο μίσθωμα περί τα 160.000 ευρώ;
  • τι συνεισφορά μπορούν να έχουν μερικά εκατομμύρια ευρώ στην επιβίωση μιας εταιρείας που τζιράρει ετησίως 300-400 εκατομμύρια ευρώ;
  • μήπως υποδεικνύουν τα πραγματικά σχέδια των κυβερνώντων για την μεγαλύτερη ελληνική καπνοβιομηχανία;
  • αλλιώς γιατί γίνεται με το σταγονόμετρο ή μηδαμινή χρηματοδότηση στραγγαλίζοντας έτσι την εταιρεία;
  • με ποιες διαδικασίες γίνονται οι πωλήσεις των ακινήτων, ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές και που καταλήγουν τα χρήματα της εκποίησης;
Αν είναι όλα εντάξει γιατί δεν δίνουν τα στοιχεία που τους ζήτησαν οι μέτοχοι-εργαζόμενοι παρουσία μάλιστα του δικηγόρου τους;
  • Γιατί απλά ο…ουρανός δεν είναι καθαρός
  • γιατί κάποιοι χρησιμοποιούν την ΣΕΚΑΠ σαν όχημα πολιτικής προβολής και κάποιοι άλλοι σαν ευκαιρία οικονομικής αποκατάστασης
  • γιατί κάποιοι όταν θα κλείσει η ΣΕΚΑΠ δεν θα είναι στην Ξάνθη και κάποιοι άλλοι θα έχουν κάνει την «καλή» τους.
Αυτό όμως δεν θα τους περάσει. Aν νομίζουν ότι στην ΣΕΚΑΠ θα κάνουν ότι και στην ΣΕΒΑΘ και την ΣΕΠΕΚ είναι γελασμένοι.
Γιατί έτσι και αλλιώς δεν θα προλάβουν!!!

N.E. ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΘΗΣ
ΥΓ. Γιατί με τ’ επαίνων του κου Κοντού τα ακίνητα της ΕΑΣ Λαρίσης γίνονται εμπορικά κέντρα και εδώ στο «σπίτι» του Υπουργού τα αντίστοιχα ακίνητα πουλιούνται «κοψοχρονιά» σε επιχειρηματίες από την Λάρισα; Εκτός και αν ο Υπουργός για δικούς του λόγους άλλαξε έδρα.

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/10/08 23:48

    ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ?ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ (ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ, ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΙ,ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ)ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ? Α ΡΕ ΜΑΚΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλήθεια να λέγεται.Το θέμα της ΕΑΣ είναι καυστικό και κάποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν θέλουν να το ακουμπήσουν.

    Εμείς όμως σύντομα,θα αναρτήσουμε κάποιες σκέψεις μας στο μπλογκ και θέλουμε την συμμετοχή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/10/08 19:37

    ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ ΛΑΕ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ ΛΑΕ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟ(Α!ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΜΑΣ)ΑΝ ΝΑΙ,ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ???ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΟΙΡΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΑΣ..???ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝΕ Κ.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ.??ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΣΧΟΛΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/10/08 19:51

    ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ 17 ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ.
    Η ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑ 500.000(4 ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ) ΕΣΥ ΠΡΙΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΌΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ,ΤΩΡΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 130 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.??Ε. ΤΙ.?
    !!!!!ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
    ΠΩΣ ΣΕ ΕΛΕΓΕ Ο ΒΑΒΑΤΣΙΚΛΗΣ ΔΕ ΘΥΜΑΜΕ.?????
    ΒΟΗΘΑΤΕ ΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/10/08 20:05

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΡΕ ΜΠΑΚΙΡΤΖΑΚΗ.ΩΡΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ(Ο ΤΟΝΟΣ ΣΤΟ Ο)ΕΙΣΑΙ.
    ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ 17 ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥ ΛΕΓΕΣ(ΜΑ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΨΥΧΟΥΛΑ)....
    ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΣΕ ΚΟΒΩ!
    ΕΥΓΕ.!
    ΜΠΡΑΒΟ.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/10/08 23:34

    Σιταρίδη τον έλεγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/10/08 19:22

    ΤΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΕ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΕΙΑΚΟΥ ΣΟΥ ΒΙΟΥ, ΔΕ ΣΗΚΩΣΕΣ ΜΟΛΥΒΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΗΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΣΟΥ....ΗΣΟΥΝ ΛΕΕΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ-ΘΙΓΜΕΝΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΗΘΕΝ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΣ.ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΣΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ.!!!!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΕΙΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΣΕ ΘΙΞΑΝΕ.???ΘΥΜΑΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ.???ΕΡΧΕΣΕ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΑΣ (Η ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΝ ΡΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ)ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΖΗΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΘΕΝΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥΣ( ΜΕΓΑΛΕ !!)ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ.
    ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.......
    QUIZ: POIOS EINAI..?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.