29.10.08

Εδώ Στυλιανιδιστάν (πράξη 45)

Αρχή
Εδώ Στυλιανιδιστάν! Ακούτε;
Επιστροφή του ασώτου
Μετά από μεγάλο διάστημα αποχής (3 μήνες σχεδόν), η στήλη επανέρχεται (ελπίζω) σε κανονικούς ρυθμούς! Μία η καλοκαιρινή ραστώνη, μία η βεβαιότητα ότι το «κεφάλαιο» - «καλό παιδί» της Ροδόπης, Ευριπίδης Στυλιανίδης, μας αφήνει για άλλες πολιτείες, πιο γκλάμουρ, κατέστησαν ολόκληρο … Στυλιανιδιστάν ανενεργό!!! Ίσως να περιμέναμε την ηρωική έξοδο του Ρουσόπουλου, για να μπούμε κι εμείς σε θέση μάχης!!!
Αντιπολίτευση μέσω … blogs
Γράφει ο ΟΦΙΣ στα σχόλια του Παρατηρητή. «…η Κομοτηνή δεν είναι Αμερική, άρα καμιά ουσιαστική επίδραση στους πολίτες της δεν έχουν όσα αναγράφονται στα ποικιλώνυμα blogs…». Σίγουρα η Κομοτηνή δεν είναι Αμερική, γιατί απλούστατα είναι πιο δημοκρατική! Αλλά καμιά ουσιαστική επίδραση να μην έχουν αυτά που γράφουν τα blogs στους (ντόπιους) χρήστες του διαδικτύου; Τουλάχιστον 3.500 με 4.000 (στοιχεία sitemeter) ημερησίως διαβάζουν την piazza και άλλοι τόσοι παρόμοια τοπικά ιστολόγια. Αριθμός που ούτε κατά διάνοια «πιάνει» … ο ΟΦΙΣ όταν γράφει σχόλια. Οπότε κάποια επίδραση θα υπάρχει … έστω και μικρή.
Αντιπολίτευση μέσω … blogs No2
Και συνεχίζει ο ΟΦΙΣ «…στην αντιπολίτευση μέσω blogs, στην Κομοτηνή αυτό δεν γίνεται (αντιπολίτευση)… Όποιος έχει τα κότσια λοιπόν δημοσίως αντιπολιτεύεται…». Να αντιπολιτευθεί τις ολοσέλιδες, γεμάτες «ουσία», έγχρωμες καταχωρήσεις ενός ανύπαρκτου ανθρώπου; Ή όταν αντιπολιτεύεται στον πολιτικό στίβο, η πλειοψηφία των τοπικών μέσων ενημέρωσης … κάνει γαργάρα;
Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ
Πάντως ο Παρατηρητής δεν έκανε κι αυτήν την φορά το θαύμα του. Ζήτησε γνώμες από εκπροσώπους των δύο κομμάτων εξουσίας για την παραίτηση Ρουσόπουλου και δεν ήταν μέσα ο Δάμωνας Δαμιανός … ο αντιπολιτευτικός! Ε, ΟΦΙΣ;
Μια άλλη ΔΕΥΑΚ
Τα τελευταία 2 χρόνια σε μερίδα του τοπικού τύπου, η ΔΕΥΑΚ λειτουργούσε ρολόι. Σχεδόν κανείς δεν έβλεπε αυξήσεις στους λογαριασμούς, σχεδόν κανείς δεν έβλεπε ζημιές σε αγωγούς, σχεδόν κανείς δεν έβλεπε βουλωμένα φρεάτια, σχεδόν κανείς δεν έβλεπε τραυματισμούς πολιτών… Τώρα όμως υπάρχει αλλαγή ηγεσίας στην δημοτική επιχείρηση και σχεδόν όλοι ζητάνε να μάθουν (από την πρώτη μέρα ανάληψης καθηκόντων) από τον Κώστα Ναλμπάντη για τους μπαταχτσίδες που δεν πληρώνουν το νερό και ξαφνικά … ανακαλύπτουν διαρροές!!! Ε, τώρα είναι να μην γράψεις ότι η γραμμή δόθηκε;
Το άλλο «φερέφωνο» της δεξιάς
Και κάποιος άλλος ζήτησε να μάθει για τους μπαταχτσίδες της ΔΕΥΑΚ. Ο κολλητός του Παπανδρέου (όπως λέει) Δάμωνας Δαμιανός, που αν ακούσει κανείς πως τον χαρακτηρίζουν στην Χαριλάου Τρικούπη (όσοι τον ξέρουν), την προηγούμενη εβδομάδα που επισκεφθήκαμε την Αθήνα, δεν θα μπορούν να κρατηθούν απ’ τα γέλια. Θυμήθηκε κι αυτός, μετά από δύο χρόνια, να επισκεφθεί την ΔΕΥΑΚ και να μιλήσει για εισαγγελείς.
Το «άλλο» φερέφωνο της δεξιάς Νο2
Μιλάνε στο σπίτι του κρεμασμένου για σκοινί; Πρέπει να μπερδεύτηκε ο Δάμωνας Δαμιανός όταν μιλούσε για εισαγγελείς, διότι ίσως σκεφτόταν εκείνη την στιγμή την έναρξη της ανάκλησης της επένδυσης ΒΑΡΩΦΥΤ ΑΕ από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Αυτός θα είναι και ο λόγος που τον έχουμε χάσει τελευταία και από τις εκδηλώσεις συμπαράστασης προς τους εργαζομένους του Ομίλου Λαναρά. Να του την φέρει έτσι ο Ευριπίδης;
Οι h files επιστρέφουν!!! (επιτέλους!!!) – Copy Paste
Μετά από ένα γρήγορο (δυστυχώς) πέρασμα από την piazza, οι h files επιστρέφουν στην ηλεκτρονική Παρέμβαση. «Κλέβουμε» ένα εύστοχο σχόλιο τους. «…Αυτή η επικοινωνιακή ολοσέλιδη επιστολή του κου Κοτσάκη στον τοπικό Τύπο πληρώθηκε με τα λεφτά της πρώτης δόσης του δανείου;…»
Εγκαίνια και μετά ... εγκρίσεις!
Όσοι από εσάς θα παραβρεθείτε στο δημοτικό συμβούλιο της 3ης Νοεμβρίου, θα διαπιστώσετε ότι κάπου εκεί στο τέλος και συγκεκριμένα το 13ο, 14ο και 15ο θέμα έχουν να κάνουν με την έγκριση της προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στον Δήμο Κομοτηνής, της Νομαρχίας και της ΝΕΑΡ για τις εκτελέσεις έργων στο δημοτικό στάδιο. Η νέα κερκίδα που ακόμα χτίζεται η πίσω μεριά της, δεν έχει πάρει έγκριση στατικής μελέτης και άδεια από την πολεοδομία, απ’ ότι φαίνεται δεν έχει εγκριθεί ακόμη και η προγραμματική σύμβαση ανάμεσα στους φορείς που την υλοποιούν … αλλά εγκαίνια το «κεφάλαιο» έκανε!!! Αθάνατη Κομοτηνή με πρωτεύουσα δύναμη τον άνθρωπο! Που το θυμήθηκα αυτό τώρα;

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/10/08 19:19

    ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ..ΣΚΑΝΔΑΛΟ..ΑΣΠΑΙΤΕ!
    ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΕΣ ΤΟΝ ΨΥΧΟΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΚΛΠ..
    ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΘΑ ΤΗΝ ΞΗΛΩΣΕΤΕ??
    ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/10/08 09:48

    ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΜ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ.ΜΑΡΟΥΦΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΡΩΦΥΤ Α.Ε. ΚΑΙ ΤΟΝ κ. ΔΑΜΙΑΝΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ σωστή παρατήρηση.

    Αλλά κι εσείς σήμερα συναυλία με τον Κακοφωνίξ και τον Ιωαννάκη????

    Τους έμμισθους του "γαλάζιου" Δήμου Κομοτηνής και της "γαλάζιας" ΤΕΔΚ Ροδόπης...τους "σοσιαλιστές" με τα LEXUS και τις MERCEDES???

    Ας χαρίσουν έναν μισθό από αυτούς!!!

    Τους υποστηρικτές του "κεφαλαίου για την Ροδόπη" Ευριπίδη Στυλιανίδη???

    Έλλεεεοοοςςςςςςς

    Πάντως η BALKANATOLIA είναι ότι το καλύτερο!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/10/08 11:01

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ? Ή ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ,ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ?ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΡΩΦΥΤ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΥΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΕΑΣΙΤΩΝ!ΑΠΛΑ... ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε όχι και αντιπολίτευση στην πλάτη των ΕΑΣΙΤΩΝ! Μάθε πρώτα ποιοι έφεραν το θέμα στην δημοσιότητα για τα σιτηρά και τις πληρωμές των εργαζομένων και μετά ... γράφε! Και ενημερώσου μέσα στην ΝΕ του ΠΑΣΟΚ ποιος έριξε μπηχτές στον Σκοπιανό και τον Μαρουφίδη,με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο πρώτος! Αντιπολίτευση και αγώνας παντού! Όχι όπως χθες,που βγήκε στο R Channel ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΕΑΣ και φοβόταν να πει ονόματα και καταστάσεις. Αν κάνω λάθος διόρθωσέ με.

    Και αν θες να ακουστεί καλά η φωνή σας,στείλε στο email μας ένα κείμενο με τις θέσεις σας,να το δημοσιεύσουμε και να το αναπαράγουμε και σε άλλα blogs!

    Είμαστε μαζί σας,όπως και ο κάθε υγιής δημοκρατικά σκεπτόμενος πολίτης!

    Καλό αγώνα!!!

    Αλλού ψάξε για φαντάσματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.