4.9.08

Δεν απέχουμε!

Υπουργοί χαρίζουν δημόσιες εκτάσεις για μοναστήρια, γήπεδα golf, κατασκηνώσεις και…αναψυκτήρια.
Όταν δεν έχουν εκτάσεις να χαρίσουν… καίνε μερικές (και μερικούς) και τις βρίσκουν!
Βουλευτές εκλέγονται έχοντας… μειοψηφήσει στις εκλογές.
Τηλέφωνα παρακολουθούνται και, αν δεν…«αυτοκτονήσει» κανείς κανέναν, συνεχίζουν να παρακολουθούνται.
Γίνονται εγκλήματα αλλά κανείς δεν βρίσκει ενόχους.
Αποκαλύπτονται οι ένοχοι αλλά κανείς δεν τους χώνει «μέσα».
Χώνουν τους ενόχους «μέσα» και τους…βγάζουν έξω σε 3 μήνες!
Παραγκωνίζουν τους δημόσιους λειτουργούς όταν κατονομάζουν τα κλεφτρόνια στα πορίσματά τους.
Αλλά…δεν απέχουμε πολύ από τη μέρα που οι πολίτες θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους. Θα γίνουν «Vigilantes» (διεθνής όρος, που σημαίνει «αυτός που επαγρυπνεί» και αναφέρεται σ’ αυτούς που δεν αφήνουν τίποτε να «πέσει κάτω» - τους επονομαζόμενους «τιμωρούς». Ακριβώς σαν τον Charles Bronson στις ταινίες του!).
Καμία σχέση με…τρομοκρατικές οργανώσεις (τρομάρα τους!) ή με τίποτε παρακυβερνητικούς μπαγλαμάδες ή αντιεξουσιαστικά τσοράπια! Απλά πολίτες, ή ομάδες πολιτών, που βαρέθηκαν να…τα ‘χουν δει όλα και να μην έχουν κάνει τίποτε! Που δεν θέλουν κανέναν να τους τρώει την περιουσία, που – ως γνωστόν – ανήκει σ’ αυτούς κι όχι σε κάποιο κράτος ή παρακράτος, ελληνικό ή άλλο! Που δεν γουστάρουν να βλέπουν να συλλαμβάνεται ο γιος-της-Μαγδάλως για 1 γραμμάριο χασίς και όχι ο γιος-του-Γαμιέμαι για 30 γραμμάρια άσπρη! Που πιστεύουν ότι οιαδήποτε μορφή ασυλίας μπορεί να προστατεύει ΜΟΝΟΝ τον ΑΜΕΜΠΤΟ και κανέναν άλλο! Που πιστεύουν ότι η γυναίκα του Καίσαρα ΠΡΕΠΕΙ να ΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ ένοχη απλώς και μόνον επειδή ΦΑΙΝΕΤΑΙ ένοχη, μέχρι να αλλάξει η νοοτροπία μερικών, μαζί με τα…φώτα τους!!!
ΑΑΑΑΑΥΤΟΙ! Για όσους ξέρουν από «τούτο»…
Και ξέρετε κάτι; Θα τους πείτε και «ΜΠΡΑΒΟ»! Ναι, ΕΣΕΙΣ!!! ΚΑΙ εμείς…
Πάμε και στοίχημα;

Uli Chris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.