22.5.08

Για γέλια ή για κλάματα;;;

Διαβάζοντας το αρχείο της εφημερίδας «ο Χρόνος», δεν ξέρει κανείς αν γελάσει ή να κλάψει. Όχι ότι φταίει το συγκεκριμένο έντυπο αλλά ορισμένοι συνεντευξιαζόμενοι είναι για…δέσιμο!
Διαβάζω τον Αύγουστο του 2007 (!!!) και σε δηλώσεις του προέδρου του ΔΟΝΑ Κώστα Μιχελή, ότι πριν τα Χριστούγεννα του ίδιου έτους αναμένεται να τοποθετηθούν οι προβολείς στο δημοτικό στάδιο Κομοτηνής στα πλαίσια των εργασιών αναβάθμισης που εκτελούταν εκείνη την περίοδο στο γήπεδο. Προβολείς εδώ, προβολείς εκεί…πουθενά οι προβολείς!!! Κάνε κλικ στην φωτογραφία για να διαβάσεις το άρθρο…

Συνεχίζοντας το ψάξιμο στο αρχείο βρίσκω ξανά δηλώσεις του Κώστα Μιχελή σε συνέντευξη του, αυτή την φορά τον Φεβρουάριο του 2008, τις οποίες παραθέτουμε αυτούσιες:
«Δημοσιογράφος: Φώτα πότε θα δούμε στο γήπεδο ρωτούν οι Κομοτηναίοι; Δεν έπρεπε να έχουν ανάψει;
Κώστας Μιχελής: Όχι, κάνουμε μία συμπληρωματική μελέτη. Σήμερα το πρωΐ συγκεκριμένα ενημέρωσα και τον δήμαρχο, υπογράφτηκε η συμπληρωματική μελέτη, το αργότερο την άλλη Δευτέρα αρχίζουμε και είμαστε χαρούμενοι γιατί πλέον θα σταματήσει ο κόσμος να μου ανάβει τους αναπτήρες μόλις σκοτεινιάζει λίγο. Δεν φταίω εγώ, είναι θέματα που πρέπει να λύνονται.
Δημοσιογράφος: Δηλαδή πότε θα ανάψουν τα φώτα;
Κώστας Μιχελής: Πριν το Πάσχα».
Προβολείς εδώ, προβολείς εκεί…πουθενά οι προβολείς!!! Κάνε κλικ στην φωτογραφία για να διαβάσεις το άρθρο…

Τα λόγια και τα γραπτά είναι περιττά
μπροστά σ’ αυτά τα ντοκουμέντα…


Γράφει ο Μιχάλης «προβολάκιας» Κωνσταντίνου
mixakosta@gmail.com

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/5/08 16:02

    ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΕ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΠΟΤΕ.
    ΣΤΙΧΟΣ ΤΟΥ ΥΜΝΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.
    ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/5/08 16:20

    Καλησπέρα σας.
    Όσον αφορά το θέμα με τους προβολείς στο ΔΑΚ, επικοινωνήσαμε χθες με τον πρόεδρο του ΔΟΝΑ κο Κώστα Μιχελή για να του ευχηθούμε για την ονομαστική του εορτή και μας είπε ότι οι εργασίες για τους προβολείς θ' αρχίσουν μετά το ματς με την Κέρκυρα την ερχόμενη Τετάρτη.
    Σας μεταφέρω αυτούσιο το κείμενο που ανέβασα στο Forum του Πανθρακικού.

    "Κύριοι καλημέρα σας.
    Η επικοινωνία μας με τον πρόεδρο του Δ.Ο.Ν.Α. κο Κώστα Μιχελή, για να του μεταφέρουμε τις ευχές των Κυκλώπων και όλων των φιλάθλων του Πανθρακικού για την ονομαστική του εορτή, έβγαλε μία άκρως ενδιαφέρουσα είδηση.
    Ο κος Μιχελής εκτός των άλλων, μας ενημέρωσε ότι οι εργασίες για την τοποθέτηση των προβολέων στο ΔΑΚ ήταν ν' αρχίσουν την Πέμπτη, αλλά λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Πανθρακικού για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και κατόπιν δικής του πρωτοβουλίας, οι εργασίες θα ξεκινήσουν αμέσως μετά το ματς με την Κέρκυρα την ερχόμενη Τετάρτη.
    Ένα καυτό θέμα που απασχολούσε τους φιλάθλους της πόλης λύνεται, σκορπίζοντας χαρά και ικανοποίηση στους φίλους της ομάδος.
    Επίσης ο κος Μιχελής δεσμεύτηκε ότι θα μας παραχωρήσει ένα χώρο (για τον οποίο μας είπε χαριτολογώντας ότι θα τρίβουμε τα μάτια μας), στις εγκαταστάσεις του Θερινού Δημοτικού Θεάτρου στο παρκάκι, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί ως γραφείο για τις ανάγκες της Λέσχης Φίλων Κομοτηνής "Κύκλωπες".

    Εμείς ως "Κύκλωπες", φίλαθλοι και δημότες αυτής της πόλης, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον κο Κώστα Μιχελή γι' αυτή του τη δέσμευση και του ευχόμαστε ολόψυχα χρόνια πολλά, υγιέστατος και όπως πάντα δίπλα στο φίλαθλο κόσμο της πόλης μας."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/5/08 17:38

    Αγαπητέ φρονιμίτη, ουέ και αλίμονο μην γίνει η Πέμπτη (μετά το μάτσ με την Κέρκυρα) σαν τα Χριστούγεννα και το Πάσχα του Μιχελή στον Χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελάαατε μωρέ...

    Τι τονε θέλετε το Μιχελή να μας... αλλάξει τα φώτα?

    ΠΑΛΙ?

    Αφού μας... τ' άλλαξε ο Θρασύβουλος Φυλής!!!

    Έλεος, γ@μώ τη Φυλή μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και μιας και μιλάμε για γήπεδα, δείτε τι κόντεψα να πάθω στον προχθεσινό τελικό CL, στο 69100 του Βεζυργιαννίδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να'ναι καλά τα δοκάρια του Λάμπαρντ και του Ντρογκμπά Uli,που ακόμα κουνιούνται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και του Van der Sar κουνιούνται!

    Απ΄ τα γέλια!!!

    Όχι τα δοκάρια, όμως...

    Άντε και του χρόνου (με τους Καταλανούς ή... έστω... με τους scousers)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.