27.4.08

Οι Γιατροί του Κόσμου «πετούν» στην blog-όσφαιρα!

Εθελοντές των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδας διασκορπισμένοι στα εφτά σημεία του ορίζοντα. Κι εμείς ακολουθούμε τα ίχνη τους, μοιραζόμαστε τις αγωνίες τους, διασχίζουμε κακοτράχαλους δρόμους με 4x4, τινάζουμε τη σκόνη από το παντελόνι, τους κόκκους της άμμου από τα παπούτσια, συναρμολογούμε ιατρικά μηχανήματα, εμβολιάζουμε παιδιά, παραδίδουμε με ασφάλεια πολύτιμα φάρμακα στα χέρια όσων τα χρειάζονται.
Γελάμε όμως και με τα αστεία τους, γνωρίζουμε τους φίλους τους, τους κάνουμε παρέα στις μοναξιές τους. Κι όλα αυτά στο καινούργιο blog των Γιατρών του Κόσμου.
Η μία όψη της πραγματικότητας ενός εθελοντή: ένας αγώνας δρόμου να αντιμετωπίσουν τις διαφορετικές προκλήσεις κάθε αποστολής. Γιατί τα φάρμακα, ο ιατρικός εξοπλισμός, τα εμβόλια πρέπει να παραδοθούν έγκαιρα.
Η άλλη όψη της πραγματικότητας ενός εθελοντή: μία προσπάθεια να ενταχθούν στην κουλτούρα, τον πολιτισμό της κάθε χώρας. Να γνωρίσουν καινούργιους συνεργάτες και φίλους, να «παίξουν» με τη διαφορετικότητα, να αντέξουν μακριά από αγαπημένους και συνήθειες, να βιώσουν μία μοναδική εμπειρία ζωής.

Και φυσικά, στη σφαίρα των blog όπου η ουσία είναι η διαδραστικότητα, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γράψουν τα σχόλιά τους και να επικοινωνήσουν απευθείας με τους εθελοντές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.