24.4.08

Εδώ Στυλιανιδιστάν (πράξη 42…πασχαλιάτικη)

>>>>
Εδώ Στυλιανιδιστάν! Ακούτε;
>>>>
Μου άρεσε πολύ το post που αναρτήθηκε στο blog και αφορούσε το παρατημένο σιντριβάνι της Πλατείας Ειρήνης. Την επόμενη μέρα κιόλας, συνεργεία του Δήμου Κομοτηνής έσπευσαν να καθαρίσουν το σιντριβάνι και να το θέσουν πάλι σε λειτουργία. Αρχίσαμε λίγο πολύ εδώ με τα γραφόμενά μας, να ακουγόμαστε. Αλλά γιατί δεν έγραφες κάτι άλλο ρε;;; Δηλαδή ας έγραφες να πάνε να δέσουν καμιά πέτρα στο λαιμό τους και να πάνε να πνιγούν! Και αν το κάνανε κιόλας…τι ωραία θα ήτανε!
>>>>
Ο υφυπουργός εσωτερικών Αθανάσιος Νάκος ήρθε, είδε, απήλθε και δήλωσε απογοητευμένος από την διαχείριση απορριμμάτων στην Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Ο ίδιος προέδρευσε σε σύσκεψη για το παραπάνω θέμα με την συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων και σύστησε σ’ αυτούς να εντατικοποιήσουν τους ρυθμούς για το περιφερειακό σχεδιασμό των απορριμμάτων. Για όλα αυτά υπεύθυνος φορέας είναι η ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.-Θ. (Διαχείριση Απορριμμάτων Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης) αλλά τους τελευταίους 15 μήνες δεν μπορεί να προχωρήσει τίποτα.
>>>>
Ποιος είναι πρόεδρος του εν λόγω φορέα, που από την αναλγησία του κινδυνεύουν να πληρώσουν πρόστιμα οι δήμοι της περιφέρειας της τάξης των 34.000€ ετησίως;;; Ποιος άλλος;;; Ο δήμαρχος Κομοτηνής Δημήτρης Κοτσάκης. Καταστρέφει σιγά σιγά τον Δήμο Κομοτηνής…δεν θα καταστρέψει και την ΔΙ.Α.ΜΑ.-Θ;;;

>>>>
Η αίγλη και η φερεγγυότητα που είχε παλιά ο Δήμος Κομοτηνής είναι πλέον όνειρο απατηλό. Ρεζίλι στην ευρωπαϊκή επιτροπή με την μη απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων, ρεζίλι στην τοπική κοινωνία με τις «πινέζες» προς τους επαγγελματίες, ρεζίλι στο εσωτερικό με την μη πληρωμή δεδουλευμένων στους υπαλλήλους των δημοτικών επιχειρήσεων, αλλάααααα…τώρα έχουμε πιστοποίηση κατά ISO.
>>>>
Δηλαδή στην συνάντηση του Δ.Σ. του Τοπικού Συμβουλίων Νέων με τον δήμαρχο Δημήτρη Κοτσάκη ο πρόεδρος «φαντάρος» Γραβάνης, ήταν εξοδούχος;;; Αν ναι, με υπηρεσιακό σημείωμα ή κανονική έξοδο;
>>>>
Πάλι μία συγκεκριμένη εταιρία έχει αναλάβει τα γραφιστικά των Ελευθερίων και είναι η ίδια που έκανε τα περσινά εκτρώματα. Αντίθετα με τα προηγούμενα χρόνια που το γραφιστικό τμήμα των εκδηλώσεων το είχανε αρκετές εταιρίες. Όσο για την διάρκεια…πάλι συρρικνωμένη!!! Και μην πείτε ότι τα Ελευθέρια τελειώνουν πριν τις 19 Μαΐου για να μην συμπεριληφθούν σ’ αυτά εκδηλώσεις για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού της Μικράς Ασίας, μέρα η οποία έχει οριστεί με ψήφισμα από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.
>>>>
Φέτος έχουμε εκδρομή!!! Θα αφήσουμε τον γάμο και θα πάμε για πουρνάρια;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.