20.3.08

Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών Κομοτηνής…TOURS

Η Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών Κομοτηνής πιστή τα ταξιδιωτικά ραντεβού με τα μέλη της, τα ενημερώνει μέσω επιστολών που στέλνει, για τις εξής προγραμματισμένες «εκδηλώσεις»: 3ήμερη εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη και 7ήμερη (!!!) εκδρομή στην Ρωσία. Οι «εκδηλώσεις» κοστολογούνται στα 145€ η πρώτη και στα 1385€ η δεύτερη.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι ότι με ποιες από τις παραπάνω «εκδηλώσεις», η Φιλόπτωχος βοηθάει τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν διάφορα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα, μιας και αυτός είναι ο σκοπός της. Για μια ακόμη φορά απαράδεκτες συμπεριφορές της προέδρου της, Ελπινίκης Μουστάκα, που υποβιβάζουνε την νοημοσύνη όλων μας. Τι έχει να πει γι’ αυτό άραγε ο Δήμαρχος Κομοτηνής Δημήτρης Κοτσάκης, μιας και η εν λόγω κυρία είναι και στέλεχος της δημοτικής του ομάδας;

Γράφει ο Μιχάλης «με θεία στην Φιλόπτωχο» Κωνσταντίνου
mixakosta@gmail.com

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/3/08 12:12

    ΡΕ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝΕ?ΤΙ ΡΕΖΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΕΣ?
    ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/3/08 13:08

    to perissotero gelio einai ekei pou leei i anakoinosi oti ta melh (gynaikes) mporoune na erthoun me ton syzygo i mones toys.
    xaxaxaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεεε... χρειάζεται να τα πει ο Κοτσάκης. Έχει... εμένα!

    Που μιλούσα από πέρσι για τηςν ανάγκη να μείνουν στην άκρη τα ταξιδάκια της Φιλοπτώχου προς τους φτωχούς της... Βουλγαρίας και να φροντιστούν οι δικοί μας, όπως γινόταν μέχρι προσφάτως.

    Φαίνεται ότι... τα σαΐνια "έπιασαν" το πρώτο σκέλος. Άντε και σ' ανώτερα (να τα καταφέρουν και με το δεύτερο)! Έτσι, όντως άφησαν τα ταξιδάκια στη Βουλγαρία, αλλά...

    ... προς όφελος των νέων αυτών προορισμών και όχι της ενασχόλησης με τους φτωχούς της πόλης μας.

    Σε λίγο, καθώς η μόδα το επιβάλλει, οι... νεόπλουτοι θα φροντίζουν τους φτωχούς περισσότερο από τους... φιλόπτωχους.

    Αν θέλει να πάει κανείς σε Βουλγαρίες, Ρωσίες και Τουρκίες, υπάρχουν κι άλλα (από συλλόγους έως τουριστικά) groups για να κάνει ομαδικό ταξίδι. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείται η Φιλόπτωχος, αφού αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν κάλιστα να ταΐσουν αρκετούς φτωχούς για αρκετόν καιρό.

    Την άλλη φορά προτιμείστε να πάτε με τον... προσκοπισμό ή τον... Μπαμπασίδη, ώστε να μη γίνεστε στόχος. Εκτός κι αν σας είναι ευχάριστο να... ξεβρακώνεστε για τον καθέναν που προσπαθεί να βρει κάτι να τα... χώσει!!!

    Προσωπικές επιλογές είναι αυτές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/9/08 17:03

    Πάτε καλά άραγε ή ο,τι σας ερθει στο κεφαλι το αμολάτε χωρις να ξέρετε? Οι εν λόγω κυρίες πηγαίνουν ταξίδι με χρήματα της τσέπης τους, όχι της δικής σας ούτε της φιλοπτώχου.Δεν βλέπω την διαφορά με το να πάνε ένα ταξίδι με άλλο group.Μεταξύ τους θελουν να πάνε κ έτσι πηγαίνουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/9/08 16:28

    ρε εντάξει ας πάνε αλλά και ΣΑΦΑΡΙ με ΤΖΙΠ 4Χ4....

    Εδώ κολάει το άσμα "Θα πάω στη ζούγκλα με τον Ταρζάν
    τον παιδικό μου φίλο,
    παρέα με τον ελέφαντα
    να μη μου δίνουν ξύλο.

    Κι αν θα με φάνε τ' άγρια θηρία
    θα με γράψουν και στην ιστορία
    πως με φάγανε τα ζώα
    κι όχι η μπόρα του αιώνα....."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.