27.3.08

Το ΠΑΣΟΚ «τρώει» τα παιδιά του…

Μια άστοχη ενέργεια ενός μέλους του Συνδέσμου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας, σε πρόσφατη εκδήλωση που διοργάνωσε ο εν λόγω σύλλογος για την «εμπειρία του blogging», είναι η αιτία να δημιουργηθεί αλληλοσπαραγμός στο διαδίκτυο, άσχετοι άνθρωποι να μιλήσουν περί σχετικών πραγμάτων και όλα αυτά με συνέπεια άνθρωποι που έχουν δώσει τα τελευταία χρόνια όλο τους το «είναι» για το ΠΑΣΟΚ να βρίσκονται «τιμωρία» στην γωνία χωρίς ουσιαστικό λόγο. Το χειρότερο; Οι «σύντροφοι» τους όχι μόνο δεν τους υποστηρίζουν αλλά βρίσκονται και στην απέναντι μεριά…
Διαβάστε τι έγινε στην παραπάνω εκδήλωση από το blog του Αλέκου Στάμου…
Αν και δεν έδωσα παρόν εκεί έχω ορισμένες ενστάσεις. Καταρχήν δικαίωμα του καθενός να αποκαλεί και να χαρακτηρίζει όπως θέλει το ΠΑΣΟΚ και τα μέλη του, αλλά τέτοια ηττοπάθεια και αναλγησία δεν μπορώ να την καταλάβω…ρε «σύντροφοι». Δηλαδή να σε λένε καμπούρη (ΠΑΣΟΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, blogΟΚΟΤΕΤΣΙ) και εσύ να ζητάς και συγνώμη. Εμ κερατάς, εμ και δαρμένος! Να αναφέρονται σε σένα με άκρως απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, με αποτέλεσμα να σε διασύρουν και κανένας, μα κανένας, να μην είναι δίπλα σου! Και μέσα σε όλα αυτά…το άκρων άωτο της παπαριάς!!! Η συγνώμη…
Επειδή μέσα από αυτήν την ιστορία θίγονται ΦΙΛΟΙ, όπως ο Κώστας Χουβαρδάς και ο Γιώργος Κρόγιας, οι οποίοι έχουν αναστείλει την λειτουργία των ιστολογίων τους, θέλουμε να τους πούμε πως είμαστε μαζί τους. Είμαστε μαζί τους γιατί αυτοί έχουν δίκιο σε μια ιστορία που δημιουργήθηκε χωρίς λόγο και αιτία. Είμαστε μαζί τους γιατί επιτέλους δεν πρέπει να υπάρχει καμιά ευαισθησία και light συμπεριφορά σ’ αυτούς που αναφέρονται με τέτοιους χαρακτηρισμούς απέναντι στο Κίνημα και τους συντρόφους. Είμαστε μαζί τους γιατί όταν αυτοί εκτέθηκαν και προπηλακιζόταν την περίοδο των τελευταίων εκλογών, άλλοι…ήταν στον κόσμο τους! Είμαστε μαζί τους γιατί είναι πραγματικοί ΦΙΛΟΙ.
Κλείνω με την φράση του Γιώργου, που βρίσκεται αναρτημένη στο blog του και με βρίσκει απολύτως σύμφωνο…γιατί ως «μπλογκοκοτέτσι» και «πασοκομματόσκυλο» δεν έσκυψα το κεφάλι μου στην απαίτηση της Ψιλικατζού και των φίλων της, να της ζητήσω συγνώμη που κάποια την πρόσβαλε στην συνάντηση της Καβάλας. Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν θα επαναληφθεί ποτέ ξανά αυτό το λάθος και θα εισηγηθώ στον Γ. Παπανδρέου να βάλει σε όλους τους αυθαίρετα αυτοαποκαλούμενους «πράσινους bloggers» ένα τσιπάκι για να προλαμβάνουμε κάθε μαλακία που θα ξεστομίζουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.